Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
bla bla · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. július 06. 17:49

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését ***

az a baj a fotoshoppolt hidetőkkel ők  nekem mindig túl szépek  ,hogy igaz legyen pár csalódásom már volt a mai hirdetőkből akik fotoshoppolva vannak nem ajánlott senki!! sem!!! mind csalódás!! még szererencse ,hogy ,csak egyszer lehet ezt eljátszani és a pofára esés után többet ugysem megy senki  többet, szomorú ,hogy ez van, de ez az igazság és ez a valóság nem a fotoshopp mögé kellene bújni fotoshoppal bárkiből lehet sexi  csajt gyártan.i köszönöm.

qrta35 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. június 27. 09:07

*** Kérjük a hirdetőket, ne fórumozóként írják meg az ilyen jellegű hozzászólásaikat, vállalják fel magukat a véleményük mögé !!! ***

nem sürün járok lányokhoz de az Önreklám az elég gáz. Figyelni kellene a regisztrációt és hogy kiket reklámoz.Ezeket kellene szürni.

Fecóóka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. június 26. 20:27

*** Kérjük a hirdetőket, ne fórumozóként írják meg az ilyen jellegű hozzászólásaikat, vállalják fel magukat a véleményük mögé !!! ***

Sziasztok. Én is voltam itt egy pár lánnynál én még nem futottam bele ilyesmibe,de abba igen hogy, harminc valamenyinek hirdeti magát,és egy öregaszony... Nagyon undorító volt..

qrta35 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. június 26. 16:04

Teljesen igaza van,olyan lánynál voltam tegnaop akinek ugyanigy shoppolva vannak a fotoi .maradtam.Kiváncsi voltam milyen a szervize.Avval nem volt különösképpen gond  csupán stoperolta az idöt. . nézzekem már kicsit iörbe .de a fotok és Ö ég és föld. Teljesen más .A fotokon vékony,élöben pedig olyan mint egy 6 honapos kismama.na erröl beszélnek itt.tudjátok kiröl van szó .nézzétek csak végig. Éa ilyennek adnak garanciát? Vicces ez az oldal.

no fotoshop · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 26. 14:29

Tisztelt szerkesztőség kérem szüntessék meg a fotosoppolt különleges hátterekben helyezett fotók engedélyezesét főleg a fotó garanicásakat ajánlom a figyelmükbe..sok lágy még a közelébbn sincs a fotóknak ez az önök szégyene is hogy egyes lányok olyan fotót helyeznek fel ami nem a valósat tükrözi nagy pofára esés ez a vendégeknek is ÉS AZ ÖNÖK HIRÉT IS RONTJA NEM KICSIT..ERRE ÜGYELHETNE AZ OLDAL ADMINJE HOGY A MÚLT HÉTEM MÉG EGY RETEK VOLT MA MEG MANÖKENKÉNT HIRDETI MAGÁT KÖSZÖNÖTTEL: NEM FOTOSHOPPOLT HIRDETŐK   UI: MINDENKI ÚGY HIRDESSEN AHOGY KINÉZ MERT NAGY A POFÁRA ESÉS A VÉGE

misa · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 24. 10:43

Ági is vállal popsit méret függő nála, de vállal néha én is felhúzom rá

mázlis · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 20. 22:57

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***

zozoka · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. június 18. 20:34

Kevinszex · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. június 05. 22:45

Mi az oka, hogy ritkán vállalod? Talán nem szereted?

Pedig csinos popsid van! Jól állna egy pucsítós kép a portfóliódba!

Mia · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. június 03. 11:49

Popsiszexet én ritkán vállalom,de ha nem túl nagy a méret akkor megeshet a dolog!csak kérdezz rá!

Ki volt már nálam?

Pusza Mia

Kevinszex · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 31. 13:06

Sziasztok!

Melyik csajszi tuti popsiszexben?

Társaim, segítsetek! Előre is köszi!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. május 31. 11:31

Tisztelt matador85!

Valóban nem megengedett, hogy a hirdetők egymást lejárassák, vagy hirdetéseket adjanak fel a fórumban (ez utóbbira vannak a hirdetési felületek kitalálva).

Az Ön hozzászólását azért töröltük, mivel olyan dolgok után érdeklődött, ami szintén nem megengedett. Kérjük olvassa el a bal oldali menüpontban a törvény részt.

matador85 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 31. 10:45

Az igen... semmi rosszat nem tettem szerintem... mire való akkor a fórum, mint infó cserélgetésre? Se lejáratás, se obszcén dolog semmi ingyenhirdetés... ahogy gondolja az oldal, lehet máshol is keresgélni... :S

lajó · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 29. 16:11

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését !!! ***

Lillánál jártam múlt héten nagy reményt fűztem hozzá a hirdetés jól felépitett igazi vendég csalogató szép arcu cica baba- nálam nem csalódsz stb  nem a frászt nekem sikerült.semmi sem az aminek látszik.élőben farosabb is,a alapextrát nem vállal egynek elment a képek jobbak mint a valóság nem is értem. 

gyugyu · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 28. 22:35

Na, lássuk!

Van, aki itt hirdet,van aki a pl-n.

Helga: Mivel nem vagyok nagytestrajongó, engem megtévesztett a felrakott képe. Ahhoz képest szép arc, jó hozzáállás kellemes környezet. Mindent megtett, hogy jó legyen. Akinek bejönnek a ducik, annak csak ajánlani tudom.

Déna: Aranyos cigánylány. Teszi a dolgát, de semmi extra. A körülmények szegényesek. Még egy csap sem volt lemosdani. Azért igyekezett és alapjában pozitív az értékelésem.

Sissy:  Odaadó, szép lány. Egy kicsit sietnünk kellett, mert programja volt, ez egy kicsit zavart. Ami megmaradt belőle, hogy kellemes környezet, halk zene, tette a dolgát. Nekem nagyon tetszett a szép, simára borotvált cunikája. Azt hiszem még egyszer el kell, hogy menjek hozzá.

Betty: A fekete netzruhás fiatalka, nem a 28 éves. Még csak most kezdtek itt Kecskeméten a Barbival. Szép mell, egzotikus arc (mandula szem). Egy kicsit passzív, de majd beletanul. Nekem egy kicsit soknak tűnik a 3, *** moderálva ***. Nekem a Barbi nem jött be, de aki szereti a pierceinges szösziket, annak hajrá! Szerintem még nincs kidolgozott koncepciójuk.

Betti, vagy betti láv: Alapból szép test, Arcra csúnyácska szegény, de próbálja kompenzálni. Végül is nem lehet egy rossz szavam sem. Kár, hogy a szponzora lejáratja ezzel az anibett-es e-mail-jeivel.

gyugyu · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. május 28. 08:17

Matadornak! Zsófi! *** moderálva ***

Az admin elég aktív,így nem tom mit lehet ide írni és mit nem. De, ahogy nézem, szinte semmit. Jó kis fórum ez!

pigmeus · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 15. 16:50

Sziasztok,tud valaki holgyet ***moderálva*** tér kornyékérol?

Kôszi

free · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 05. 08:53

nekem most betty az egyik favoritom lakás maximálisan rendben van nincs mibe bele kötni friss türcsi stb és jo alaposan mélytorkozik nem utolsó szempont h non- stop megy a csillag

Fecóóka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 18. 20:47

naná · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. április 18. 13:05

luxus ***moderálva***akarsz ne itt karesd eredj pestre a playmatek hez de az nem 6k

Téma indítva: 2010.02.25., 1147 hozzászólás összesen