Üzenetek a szerkesztőségének

40-es szex · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 25. 06:28

Tisztelt szerkesztőség!

A szolnoki oldalon Mónika néven hirdető lány a hirdetett telefonszámon elérhetetlen.

hónapok óta próbálkozom, de azt a számot soha senki nem veszi fel, hanem 5 csengés után a hangposta jelentkezik.

Arra is hagytam üzenetet, de erre sem jött jelzés.

Lehet, hogy csak kamu a hirdetés?

Üdv.

Niki11 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. augusztus 23. 15:21

Tisztelt szerkesztők 

A segítségüket szeretném kérni. Mi a teendő az olyan hirdetőkkel kapcsolatban, akik olyan dolgokkal vádolnak nyilvánosan másik hirdetőket, amiknek büntetőjogi következményei vannak? Miért nem tesznek a jelenség ellen? Értem én, hogy önök a f*z*tő hirdetőkből üzemeltetik az oldalt, de valami általános házirend lehetne. Az elmúlt 24 órában a kaposvári topicból több hozzászólásom is moderálásra küldték, így jól látható lesz az Önök számára is, hogy miről van szó. A kaposvári topic vendégtájékoztató funkciója több hónapja leállt, mert bizonyos hirdetők csakis és kizárólag mások lejáratásával vannak elfoglalva. Így értelme sincs az egésznek. Válaszukat előre is köszönöm.

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2013. augusztus 15. 09:57

Hát erről beszélek! Valaki egy net presszóban 1000 néven bejelentkezik, és nyomja, vagy vhova illegálisan belép. Más honlapon szűrik az IP címet és nem engedik, hogy ugyanarról több kattintást fogadjon, vagy több néven adjon meg azonos szolgáltatóra kedvenc jelölést. Technikailag meg lehet oldani?

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. augusztus 14. 10:28

Tisztelt Mr.K!

Belső üzenetben válaszoltunk

Mr.K · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 04:36

Tisztelt Szerkesztőség,

az egyik lány aki az oldalo hídet csúnyán átvágot. Mi a teendő? Ha kérhetem az e-mail címre küldjék válaszukat.

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. augusztus 13. 11:22

Tisztelt Dark Horse!

Vagy írhatnánk, hogy Greyhund, itsy bitsy spider, biggest, Bababarát, Bellarophon, Red Bullock...

És ezt pont Ön állítja? :) Egy órán belül kb 9-10 regisztrációról lépett be az oldalra. Ez mennyire tiszta? ;)

Egyébként a számláló azt mutatja, mennyi alkalommal tekintették meg az adott hirdetést. Nem értjük mi értelme lenne nekünk ezzel játszanunk.

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. augusztus 01. 17:04

Tisztelt vikike 1991!

Belső üzenetben válaszoltunk

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 01. 14:51

T.szerekesztőség!

Érdeklődni szeretnék hogy az elmult napokba a hirdetésemhez tartozó 3 fényképet feltöltöttem,de ebből 2 folyamatosan eltünik!Megvan esetleg szabva hogy miylen képet lehet felrakni?mert ha nicns akkor valaki folyamatosan feltöri az oldalam és ennek szeretnék utána járni,mert a szerekesztőségtől még egy levelet vagy egy figyelmeztetést sem kaptam arról hogy mi nem látszodhat a fényképen!

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. július 30. 08:24

Tisztelt lányfüggő!

A regisztrációját kérésére töröltük

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Törölt felhasználó · 2013. július 29. 20:07

Tisztelt Szerkesztőség!

Kérem regisztációm törlését.

Köszönöm.

Lányfüggő

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. július 19. 14:46

Tisztelt uhrmeister!

Amennyiben egy hirdetéshez szeretne hozzászólni, úgy a titkos kódot nem tűlünk, hanem a hirdetőtől kell kérnie

uhrmeister · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. július 19. 14:42

t. szerkesztőség, hozzászóláshoz titkos kódot kérnek. ilyent nem kaptam, az ügyfélkódot nem fogadja el a levelező. tudnak segíteni? köszönettel: uhrmeister@freemail.hu

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. július 15. 17:01

Tisztelt yardos!

Higyje el, nem alaptalanul írtuk oda az Ön nevét is! A többit belső üzenetben írtuk meg Önnek.

szakács · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. július 15. 16:32

t.szerk!

a virág nevezetű hölgy eredeti adatait meg lehet tekinteni homlok egyenesen más mint amit itt ir ki nállatok.

most beütöttem a keresöbe az olvasott nevei alapján:

http://hu.smpixie.com/profil/Letti-dominans-no-domina-kaposvar

kérem nézzetek utánna és tiltsátok ki a hazudozót.

ne az ártatlan állampolgárokat és a öszinte véleményt nyivánitó emberkéket vádoljátok!

várom hibáitok korrekcióját.

ip cim?

és?

nem használhat egy számitogépet akár 5 ember is?

ez sehol a világon nem gond!

amugy megnyugtatok mindenkit ezen a gépne ahol irok miután kávézóban ülök bárki irhat!

szoval t.szerk.

korrigáljátok a hibáitokat!

yardos · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. július 15. 15:55

Tisztelt szerkesztőség!

ezt a bejegyzést tettétek közzé a kaposvári oldalon:

VL Szerkesztőség írta 2 órája
Tisztelt ROLANDO, kárló, szakács, amoroso, yardos!

Mivel ezek a nevek mind Önhöz köthetők, így egy üzenetben kérjük, mellőzze az Önreklámot és a többi hirdető lejáratását (pl. Évike)!!!
Egyúttal kérjük, ne hozzon létre több regisztrációt, mivel kitiltjuk a fórumól!

Köszönjük:

itt az én  nick nevem is megtalálható.

amennyiben nem törlitek a bejegyzéseteket és nem támasszátok alá a megfelő bizonyítétkokkal a felügyeleti szerveteknél fogok eljárást intézni ellenete 

k.

üdv.

Törölt felhasználó · 2013. július 15. 14:03

Köszönöm. :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. július 15. 13:37

Tisztelt Kefegép! :)

Igen látjuk, tudjuk, a belső üzeneteit is megkaptuk... Egy kis türelmüket kérjük, a chat rész teljesen át fog alakulni. Már teszteljük az új verzióját, így bízunk benne hamarosan élesben is működésbe tudjuk állítani. Ez véleményünk szerint meg fogja oldani ezeket a gondokat.

Tiszztelettel:

Törölt felhasználó · 2013. július 14. 20:53

Tisztelt Szerkesztőség!

A chetet (gondolom én) azért csinálták meg, hogy normális hangnemben egy beszélgetési lehetőséget adjanak mind a hirdetőknek, mind a látogatóknak. Vagyunk, akik már a chet kezdete óta feljárunk, kialakult egy kellemes kis társaság, beszélgetni, hülyéskedni szoktunk...bunkózás, mások sértegetése nélkül (legalább is mi nem kezdjük, tehát, ha velünk bunkózik valaki, akkor kapja az ívet), béke volt. Mostanában frissen beregelt, akár aznap nickek kizárólag azért jönnek be, hogy kiirtsanak intelligens embereket (ők ugyanis ebben nem kívánnak részt venni, nem kíváncsiak ilyen modorra), tehát kilépnek. Mások elhallgatnak, várják, hátha a csend megteszi hatását. Néhányan osztunk, de az sem használ...

Kicsit (néha) felnézhetne vki, mi folyik ott, és a nem kívánatos embernek nem nevezhető nickeket figyelmeztethetnék, ha ez sem használ, esetleg tiltás. Megköszönnénk. A chet beszélgetésre volna. Már megoldottuk, de tudják, miről írtam most. 

Köszönettel Kefe és a csipet csapat :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. június 10. 08:03

Tisztelt pilgrim!

A regisztrációját töröltük.

Törölt felhasználó · 2013. június 09. 22:21

Sziasztok!

Hogyan tudom magam törölni?

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen