Én igen, már felhívtam a mobilszolgáltatót..de nem kaptam új telefonszámot, épp ezért fordultam a szerkesztőséghez..hátha.
Üzenetek a szerkesztőségének
"Kata" · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. január 15. 09:39
Törölt felhasználó · 2013. január 15. 09:33
Szia,
nem akarok belekotyogni, de mégis azt teszem. :)
Én anno a Széphő egyik volt telefonszámát kaptam meg. Felhívtam a Digit és kaptam egy másik számot. :)
A tisztelt Szerkesztőséget üdvözlöm
Linda, a "csótány" moderálatlanul (Köszönöm szépen, én kedvelem a csótányokat :))
"Kata" · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. január 15. 09:14
Tisztelt szerkesztőség!
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem egy hirdetőjük miatt! December 27-én vettem egy vadonatúj sim kártyát, aminek a telefonszáma még most is szerepel a hirdetések között, mivel egy hirdetőjük volt telefonszámát kaptam véletlenül. A probléma ugye az, hogy azt a hirdetést nem én adtam, illetve adom fel..Egy Kata nevű hirdetőt keresnek rajtam, naponta akár több alkalmommal is..A sokadik telefonáló elvezetett erre az oldalra, és meg is találtam a hirdetést. Nem lehetne ez ügyben a hirdetőt valahogyan megkérni rá, hogy ha téves a szám, akkor javítson legyen szíves, vagy ha már másik telefonszáma van, akkor azt tüntesse fel?! Ugyanis múlt hét csütörtökön is adott fel hirdetést, de ha más száma van, akkor ne a régivel adja meg, mert kezd kínossá válni a helyzet.. Segítségüket előre is köszönöm!
Törölt felhasználó · 2013. január 08. 17:22
Köszönöm, feltettem. Hogy mi lesz az eredménye, majd kiderül. :D
Lánykereső Szerkesztőség
· 2013. január 08. 17:02
Tisztelt Linda!
Felteheti, megkapja rá a pecsétet :)
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Törölt felhasználó · 2013. január 08. 17:00
Kedves Szerkesztőség!
A szilveszteri fotómon gondolkodom, hogy fel kéne tenni, de nem csináltam garancia képet.
Akkor lenne még csak mit nézni rajtam! Önök látják, gondolom.
Ha felrakom, megkapom a stemplit? Bár nem tudom, mennyi humor van még itt.
Gondolkodom, gondolkodom. Nekem ez nem véresen komoly. :)
Üdv.
Linda
Lánykereső Szerkesztőség
· 2013. január 07. 12:47
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. december 27. 10:44
Tisztelt szex2011!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelettel:
Törölt felhasználó · 2012. december 27. 08:47
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kitörölni regisztrációmat. Ezt hogy tudom megtenni.
Tisztelettel
szex2011
Angyal12 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. december 18. 18:57
Tisztelt szerkesztöség! A Székesfehérvári Timi más hölgy képeivel hirdet a 4 fekete-fehér képen nem ö van...Tessék szólni neki hogy vegye le!!!köszönjük
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. december 13. 10:57
Tisztelt Pál-Pusztai!
Mi nem ismerjük személyesen a hirdetőket, így nem tudunk erre a kérdésére válaszolni.
Kérjük vegye fel Velük a kapcsoltot és kérdezze meg tőlük :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. december 12. 20:06
Ismét megkérdezem!
Szonja és Roxy Kecskeméten, ikerteszvérek?
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. november 26. 11:30
Tisztelt Látogatónk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Andi87 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. november 26. 10:18
Tisztelt Szerkesztőség!
A képeim Komárom-Esztergom megyébe Tatabányán található meg Ramóna cicusod néven szerda óta,
és legyenek szívesek levenni mi hamarabb!
Előre is köszönöm!!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. november 26. 10:01
Tisztelt Andrea!
kérjük, hogy belső üzenetben szíveskedjen megírni, hogy hol találhatók meg az Ön képei.
Köszönettel:
Andi87 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. november 24. 13:28
Tisztelt Szerkesztoseg!
A mai napon tudomast szereztem arrol hogy sajat kepeim ismeretlen kezbe kerultek es az illeto hirdet az onok oldalan, Ramona cicusod neven,Tatabanyan!
Kerem a Tisztelt szerkesztoseget,hogy mi hamarabb toroljek ezt a hirdetest,mivel en nem dolgozom ilyen munka korben!
Szeretnem elkerulni az esetleges problemakat!Kerem mielobb cselekedjenek!
Telefon szamom: 06-70-207-****
Koszonom: Rezmüves Andrea Merilin
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. november 24. 09:11
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Lily · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. november 23. 22:10
Tisztelt szerkesztőség.
Hogyan lehet az aktivált telefonszámot törölni? Ugyanis két számot aktíváltam az accountomhoz és szeretném a számot másnak átadni, hogy egy másik regisztrációval törénő hírdetéshez tudja használni
Ha nem lehet az aktívált számot törölni akkor az lenne a kérdésem ha törlöm a regisztrációt akkor törlődnek e az adatok, és a telefonszámot más fel tudja e használni, ha így müködhet a dolog akkor hogyan kell a regisztrációt törölni?
Üdv.
Skyline-Girls · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. november 20. 12:36
Tisztelt Szerkesztöség!
Valaki az én képeimmel hirdet az önök oldalàn.
Szeretném töröltetni a hirdetést az oldalrol, amiket lelopott valaki a netröl és hamisan az én képeimet hasznàlja!
Sosem dolgoztam magyarorszàgon, a képeimet a www.skyline-girls.ch oldalrol loptàk le, ahol részben màr uj képeim vannak.
Ez a hamis hirdetés: Hi! I am Lorette. My phone number is: +36 70 237-****.
Köszönettel. Az igazi Lorette.
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. november 09. 07:52
Tisztelt kidember!
Amennyiben bizonyíthatóan nem a saját (pl. inernetről letöltött) képeket használ a hirdetésében, akkor karja meg a kétes jelölőt