Mi alapján döntitek el, hogy ki a kétes hirdető?
Üzenetek a szerkesztőségének
kisember · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. november 08. 10:23
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. november 06. 12:03
Tisztelt Anthrax!
Köszönjük az észrevételét!
Anthrax · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 06. 10:05
Tisztelt Szerkesztőség!
A Békés megyei Barbarának szólnátok, hogy tel. számot is írjon a hirdetése mellé!
Köszönöm.
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 31. 09:45
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
bimba · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 31. 09:39
Sziasztok én szertnék *** moderálva *** hirdetésem de ezt nem lehet banki uton átutaltatni mivel az sokal gyorsabb lenne ?előre kőszőnőm válaszotokat ha igen milyen banknál vagy hova lehet ?
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 29. 18:57
Tisztelt jucus!
Belső üzenetben válaszoltunk
jucus · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 29. 17:54
tisztelt szerkeszőség én szeretném magam tőrőlni végképpen és ebben kérek segitséget mivel hogy ugyan ezzel a telefonszámal szeretnék ugyanitt hirdetés feladni kérem segitségűket előre is kőszőnőm a válaszukat az email cimem az uj amivel regiztem *** moderálva ***
a régi *** moderálva *** és ezt szeretném tőrőlni végleg esetleg a maradék egyenlegem jováirását a masikra szeretném kérni kőszőnőm
Törölt felhasználó · 2012. október 23. 15:54
Értettem. :)
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 23. 11:06
Tisztelt Hexe :)
A debreceni fórum, ahogy neve is takarja, az ottani tapasztalatok-, vélemények megosztására szolgál...
Kérjük, hogy mindent a megfelelő helyre írjanak!
Törölt felhasználó · 2012. október 22. 20:48
Mármint engem...
Törölt felhasználó · 2012. október 22. 20:48
Kedves szerkesztőség,
érdeklődnék, ha valaki Debrecenben hozzám/rólam ír, miért is kell kimoderálni?
Alszom én még attól, majd Gróf válaszol. Neki talán még szabad. :)
zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2012. október 20. 16:05
T. Szerk.! Adryka a fizetett apróhirdetésekben tel: +36 70 358 ****2.-3. fotója másolt. Az eredeti tulajdonosa Honey, Bp. XI. ker. tel. +36 70 566 ****................... no coment!!!!!!!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 18. 18:18
Tisztelt niki2283!
Amennyiben gondolja, meg tudjuk küldeni a linkeket, melyeken megtalálhatók a régebbi képei (igen sok külföldi oldal és nem csak egy országból :) ). A mostani, elképzelhető, hogy Önről készült, de ez nem volt mindig így.....
niki2283 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 18. 12:58
kedves mentor eddig is a saját fotóimat raktam ide föl most is azt szeretném ezek arcképes fotók ........
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 18. 08:19
Tisztelt niki2283!
Azért került elutasításra, mivel folyamatosan más képeit töltötte fel a hirdetéshez, tehát nem a saját képeit használta
niki2283 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 17. 12:52
kedves mentor niki2283 vagyok a saját fotómat szeretném fölrakni az ingyenes hirdetésre de mindig elutasitod kérlek segics valamijen szinten köszie.........
Törölt felhasználó · 2012. október 13. 20:50
Kedves Mentor,
lécci nézz be a chatre időnként. Ritkán látlak.
Bejönnek ilyen (akihez Pataky kiakadása a youtube-on) lehet csak szólni.
Csak és ezért regel be Isten állatja, hogy befagyassza a chatet is, mert kilép szinte mindenki tőlük...
Régiek néha már.
Kössz! :)
Lánykereső Szerkesztőség
· 2012. október 04. 16:56
Tisztelt Hirdetőnk!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képét töltötte fel, mivel az az interneten több külföldi oldalon is megtalálható.
A telefonszámot Ön tudja javítani a hirdetésében.
klaudia24 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. október 03. 19:23
Szerkesztöség!a hirdetésemre kilet irva kéttes hirdetésre !A hirdetésem nem az,mert egyes emberek elirták a telefonszámom,errröl ugy értesültem ,hogy felhivott telefonon az érintett személy-hölgy.e- mailbe is irt hogy öt hivják helyettem !!!!Kérem vegyék le a kéttes hirdetést
ádám69 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. szeptember 28. 09:55
Tisztelt szerkesztőség ! Miért van az hogy itt egyes férfiak úgy aláznak egyes nőket ,ahogy ők akarják mert nem jön be neki a nő .Miért nem lehet az ilyet kitiltani ,de nőben is van ilyen nem egy .Mint pl :serrano és egy páran még .A nők egyenlőre egy személyt irok ki ,Iza Debr.a másik vas megyei .Miért kell lenézni valakit ennyire mindenki olyan amilyen az isten teremtette ,úgyan ott bújt ki.Lehet hogy egyiknek a sovány másiknak a teltebb jön be,sőt van akinek a kővér,és akkor mocskolni kell a másik nőt mert nekik nem jön be valaki. Van pl:olyan pasi akinek a szája olyan bűdős hogy nem lehet megmaradni ,és ilyen szöl meg valaki nőt.Igen tudom makk társaim hallottam ,nem egy nőtől és még mást is Előre is megköszönöm tűrelműket