Én is adtam fel hirdetést ami állítólag 4 nap ami ingyenes de mivel fotót változtattam így megint nincs fent az oldalon a hirdetésem...a 4 napból talán lesz 2 nap amikor fent van az oldalon..de többek között meg kell jegyeznem ,hogy fizetett hirdetéseimmel is volt gond!!!Nem egyszer el tünt az
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. április 19. 08:47
Tisztelt Hirdetőnk!
Lehet most valóban a saját fotóját töltötte fel, de előtte olyan kép volt található a hirdetésében, ami biztosan nem Önt ábrázolta, mivel a jelenlegi képére egyáltalán nem hasonlít és több külföldi erotikus weboldalon is megtalálható volt.
Tamara37· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. április 18. 17:32
Ingyenes apróhirdetést adtam fel saját fotóval.Szeretném megkérdezni,hogy miért írják folyamatosan a hirdetésem mellé,hogy "Kétes hirdetés"?
ragadozómacska· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. április 18. 08:45
Azért elég érdekes ez a fotógarancia dolog, mert a fehérvári Anikóét is elfogadták, holott a SAJÁT szemmemel láttam hogy nem ő van a képen! Sőt még azt sem lehet mondani, hogy régebben volt ilyen, mert az ajtót nyitó lánynak, és a fotón lévő nőnek köze nincsen egymáshoz!!
Törölt felhasználó· 2012. április 09. 16:49
Köszönöm. Nekem már nem fontos.
Törölt felhasználó· 2012. április 01. 12:14
Nincs mit, a kisdobos, ahol tud, segít. :D
A félkövér betűkért cserébe!
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. április 01. 10:19
Tisztelt Hexe :) !
Köszönjük a segítségét
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. április 01. 10:19
Tisztelt Pál!
Belső üzenetben válaszoltunk
Törölt felhasználó· 2012. március 31. 22:17
:D ez egy másik oldal.
Igen számlaszám van, üzenetek arra valók pl, megírod, hogy szeretnél nagy hirdetést....
Válaszolnak, kedves Pál :)
Sőt számlát is kapsz, nem csak számlaszámot.
A leggyorsabb (de majd válaszolnak, hidd el!:)), ha ráteszed a számlájukra a pénzt, gyorsan aktiválnak.
Remélem, mint régi motoros, segítettem.
Pál· Újonc (0 hozzászólás)· 2012. március 31. 21:16
???????????????csak számlán keresztül tudok fizetni?
Pál· Újonc (0 hozzászólás)· 2012. március 31. 21:13
Sziasztok
Emeltdijas smst milyen számra kell küldenem hogy ne csak apró hirdetőként legyek fennt?valaki irja meg
köszi
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. március 31. 09:24
Tisztelt Felicitá!
Minden feladott hirdetés ellenőrzésre kerül, ezért nem jelenik meg azonnal
Felicitá· Újonc (11 hozzászólás)· 2012. március 30. 21:59
Kérem a tisztelt szerkesztőséget mihamarabb közölje miért nem jelennek meg a az új feltett képeim "hírdetésem" jóváhagyásra címszóval? Mit csináltam rosszul ???!!! köszönöm.
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. március 29. 08:36
Tisztelt Hexe :) !
Köszönjük a javaslatát. Elméletileg megoldható, így felvettük a fejlesztendők listájára.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Törölt felhasználó· 2012. március 28. 20:59
Tényleg jó lenne, most nem hülyéskedek.
Köszönöm. :)
Törölt felhasználó· 2012. március 28. 13:43
jav.
betűkkel
-s
:D
Törölt felhasználó· 2012. március 28. 13:41
Kedves Szerkik!
Lenne egy kérésem Önökhöz. A hirdetésben lehessen mód félkövér beűkkel is írni, esetleg a dizájn miatt s dőlt (félrészeg:))
félkövér betű is jó lenne. Vannak fontos információk, amik a látogatók figyelmét a sima betűkkel nem keltik fel.
Ezzel a lehetőséggel a fontos információkat biztosan elolvasnák (mert kiüti a szemét).
Köszönettel
A jó öreg Boszi :)
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. március 14. 14:03
Tisztelt Hirdetőnk!
Kérjük, hogy ne az internetről össze vadászott képeket töltsön fel, hanem a valóságnak megfelelő fotókkal hirdessen
miramiramira· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. március 14. 13:46
Tisztelt Szerkesztőség!
Próbáltam feladni klub hirdetést, de elutasították,m in változtassak?
Köszönöm
Lánykereső Szerkesztőség· 2012. március 04. 10:38
Tisztelt Hirdetőnk!
Igen, ezért moderáljuk ki.
Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen