Helló
Gondolom, én vagyok a TC. Részemről nincs szó boxolásról, gúnyolódásról, csak elmondom a véleményem, mert már kicsit bosszant pár dolog, és a te véleményed is érdekelne a következőkröl:
úgy gondolom, hogy ez az oldal az örömlányoknak jött létre, és azoknak, akik az ő szolgáltatásaikat igénybe akarják venni. Természetesen lehet itt lavírozni a paragrafusok között, csillagozgatni, de ez tény. Sok-sok száz ***moderálva*** hírdet itt, de itt vagy te pl. mint kakukktojás. Hogy kerültél ide? Nem győzöd hangsúlyozni, hogy ilyen-olyan képzett masszőr vagy, OKJ-s, meg mittudom én milyen képesítéssel, viszont a többiek a 20 órás gyorstalpalújukkal egyáltalán felháborító, hogy hírdethetnek... Sztem tévhit, hogy a masszázsfelületet a te-fajta profi masszőröknek csinálták, remélem ezt te sem hiszed el. Komolyan, nincs erre egy megfelelőbb oldal, vagy fórum, ahol nem lógsz ki a sorból, nem bántják a szemed a ***moderálva*** hírdetései, és nem kell "rendezkedni"? Én azt is elhiszem, hogy profi masszőr vagy, de akkor nem érzed rosszul magad lejáratni egy ilyen oldalon? Az, hogy a masszázs közé bekerült 2 "olyan" hírdetés, mennyiben rontja a te üzletedet? Ha ide bejön XY szexpartnert keresni, nem fog ***moderálva*** helyett elmenni hozzád egy masszázsra... És én is, ha jó masszőrt keresek, nem olyan szót írok be a keresőbe, amire a vidékilány jön fel.
Üdv