Üzenetek a szerkesztőségének

Boni · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. augusztus 23. 16:28

Tisztelt Szerkesztőség a nevem Boni és az én hirdetésemről beszélnek!

Felháborit hogy az álltalam 80,000 ft készitetett  képekkel más vissza élhet önök pedig aszisztálnak hozzá sőt meg erősitik hogy ő hirdet fotógaranciával!

Kérem töröljék azonnal a Playmate hirdetését!06308541030

Megdöbbent hogy nincs egy telefonos elérhetőségük kérem ne járassák le az oldalukat ilyenekkel főleg hogy még segédkeznek is benne!Látom még a hivatkozást i be másolta valaki hogy hol vagyok megtelálható és erre reagálva az állhirdetőt erősitik meg??????Felháboritó!!!!

Kérem lépjenek ez ügyben hogy ez többé ne fordulhasson elő!

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 22. 09:29

Tisztelt Jobb később mint soha!

Igen, elképzelhető, hogy ugyan arról a hölygről van szó, csak más névvel. A fénykép garancia pedig azt jelenti, hogy igazolta, a képek valóban őt ábrázolták (névtől függetlenül)

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 22. 09:28

Tisztelt Tiger, Gróf Kurátor, Pál-Pusztai, ilko, QCpassed!

Kérjük, hogy ezt a témát ne ebben a topicban szíveskedjenek ecsetelni, ugyanis ez a Szerkesztőségnek szánt hozzászólások miatt lett nyitva.

Köszönjük

VidékiLány Szerkesztősége

JobbKésőbbMintSoha · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. augusztus 22. 07:04

Kedves VL!

Playmate 20 és aBoni 24 ugyan az és ráadásul még fotógaranciát is kapott ez elég érdekes!!!!

http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Boni+36308541030&id=603

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 21:06

Helló

Gondolom, én vagyok a TC. Részemről nincs szó boxolásról, gúnyolódásról, csak elmondom a véleményem, mert már kicsit bosszant pár dolog, és a te véleményed is érdekelne a következőkröl:

úgy gondolom, hogy ez az oldal az örömlányoknak jött létre, és azoknak, akik az ő szolgáltatásaikat igénybe akarják venni. Természetesen lehet itt lavírozni a paragrafusok között, csillagozgatni, de ez tény. Sok-sok száz ***moderálva*** hírdet itt, de itt vagy te pl. mint kakukktojás. Hogy kerültél ide? Nem győzöd hangsúlyozni, hogy ilyen-olyan képzett masszőr vagy, OKJ-s, meg mittudom én milyen képesítéssel, viszont a többiek a 20 órás gyorstalpalújukkal egyáltalán felháborító, hogy hírdethetnek... Sztem tévhit, hogy a masszázsfelületet a te-fajta profi masszőröknek csinálták, remélem ezt te sem hiszed el. Komolyan, nincs erre egy megfelelőbb oldal, vagy fórum, ahol nem lógsz ki a sorból, nem bántják a szemed a ***moderálva*** hírdetései, és nem kell "rendezkedni"? Én azt is elhiszem, hogy profi masszőr vagy, de akkor nem érzed rosszul magad lejáratni egy ilyen oldalon? Az, hogy a masszázs közé bekerült 2 "olyan" hírdetés, mennyiben rontja a te üzletedet? Ha ide bejön XY szexpartnert keresni, nem fog ***moderálva*** helyett elmenni hozzád egy masszázsra... És én is, ha jó masszőrt keresek, nem olyan szót írok be a keresőbe, amire a vidékilány jön fel.

Üdv

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 19:55

Rajtam nevetgélhetsz, a Szerkesztőséget egyetlen szavammal sem tettem komolytalanná.

***moderálva***

Én nem érek rá annyit bolyongani a neten, főleg ilyen oldalakon, mint te, de azt tudom, hogy ez az internet világa.

Itt kiélhetitek magatokat. Biztos ti vagytok a "normálisak".

Nekem más dolgom van. 

A Szerkesztőség meg eldönti, hogy miért, kiknek csinálta a Masszázs felületet. 

Egy szánalom vagy öregem, ahogy Kató mondta. Szmájlizhatsz, egy normális nevetésed sincs szerintem, nekem egy megkeseredett ember jön át az írásaidból, a vicceid meg inkább erőlködésnek tűnnek.

Majd ezt is átteszik a másik topicba, akkor, remélem, a tiedet is, mert arra válaszoltam. Lehet röhögni.

Amúgy örömödre a két ***moderálva***még mindig a Masszázsban van. Ezért felesleges volt megcsinálni.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 11:05

Nevetségessé teszed Önmagadat és komolytalanná a Szerkesztőséget?! Ez a célod!?  Sikerült! :)

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 21. 10:16

Üdvözöllek benneteket!

Mióta vagytok ti a Szerkesztőség? A Masszázs hirdetési felületet, gondolom én, a masszőröknek csinálták.

Miért bosszant titeket, hogy írtam az üzemeltetőknek?

A Masszázsban 3, azaz három képzett masszőrt találtam, néhány 20 órás gyorstalpalót végzettet, a többi kétes, de legalább masszázst is hirdet.

Velem boxolhattok, végre nem egy nőt püföltök, talán egyszer még férfi lesz belőletek. :D

Amúgy egyre kevésbé tudtok meglepni, bár én csak két ember gúnyos hozzászólására számítottam.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 21:27

Helló

Mert ez már fájdalmas okoskodás. Ő az, aki saját bevallása szerint sem boldogult a csak masszázzsal Veszprémben önhibáján kívül, viszont biztosítósként hullára keresi magát. Aki csak masszázst keres, az nem ezen az oldalon fog szétnézni, illetve nem fogja megzavarni választás közben a kategóriák keveredése. A lányok miért nem kérdezik, hogyha XY maszőrként hírdet, akkor miért pippantja le a végén az ágyon a vendéget???

A másik dolog, hogy ha valaki már elmondása szerint is "megcsinálta magát" (milyen szép magyaros kifejezés), és már nem kell reklám, névjegykártya, stb., tódulnak a vendégek, akkor mit kell ilyen oldalon hírdetni, meg főleg moderálni, lektorálni...

Egyáltalán, túl sokat foglalkozni a másikkal?

ilko · Őstag (786 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 20:34

:D

De miért kell leszedni a fejét, akárki is ő? Nyilván hiba történt, hiszen egyik hirdetésben sem szerepel a masszázs szó, ergo át fogják tenni őket oda, ahová valók...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 20:13

*** Kérjük hozzászólását a megfelelő topicba írja ***

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 12:08

Vérmes TRANSZI CICA várja szexre éhes pasik jelentkezését. hozzád IS MEGYEK. (ez a Nori hirdetése)

Szia RÉKA vagyok. Szép csinos aranyos kis lány. Nagyon szeretek ismerkedni és új dolgokat tanulni. Ha tudsz nekem újat mutatni hívj és együtt tanulunk. Én a diák leány te a tanár bácsi leszel. Tele vagyok meglepetésekkel ha szeretnéd tudni mi az hívj fel és elárulom neked.

Kérdezem én, melyik masszázs kategóriájába tartoznak ezek bele? 

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 10:47

Tisztelt Szerkesztőség!

A Masszázsban két ***moderálva*** hirdeti magát. Nori és Réka. 

Kérném őket áthelyezni a Hölgyekbe. Oda valók.

Köszönettel

K. Zoltán masszőr, csontkovács, természetgyógyász, reiki mester, jóga oktató, aki nem a Katónéni.

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 17. 17:34

Tisztelt Lillababa!

Belső üzenetben válaszoltunk

Lillababa · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. augusztus 17. 10:57

SZIASZTOK!! ÚJ HÍRDETŐKÉNT RAKTAM FEL MAGAM BIANCA NÉVEN,TÖLTÖTTEM FEL KÉPGARIS FOTÓT IS,VAN NÉMI PROBLÉMA A HÍRDETÉSSEL AMIT BELSŐ ÜZENETBEN MEGÍRTAM,KÉRLEK MIELŐBB BÍRÁLJÁTOK ÚJRA AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES MERT ÍGY NAGYON NEHÉZ LESZ TEVÉKENYKEDNEM.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,BIANCA

Törölt felhasználó · 2011. augusztus 09. 12:45

Értve. :)

Törölt felhasználó · 2011. augusztus 09. 12:42

Kösz, mindjárt olvasom.

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 09. 11:56

Tisztelt Katónéni!

Belső üzenetben válaszoltunk

Törölt felhasználó · 2011. augusztus 08. 18:31

Nálam bontatlan, ha bemegyek.  ???

Lánykereső Szerkesztőség · 2011. augusztus 08. 17:35

Tisztelt Katónéni!

Nagyon szépen köszönjük, elolvastuk! Igazán köszönjük a hasznos információkat és a segítségét

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen