Csak a válasz gombra kell kattintania az üzenet megválaszolásához és máőr írhatja is az üzenetét. Jelenleg Önnek van élő hirdetése, amennyiben előfizető szeretne lenni, kérem belső üzenetben jelezze felénk
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. július 26. 23:30
Tisuztelt Erika!
Kérem írja meg milyen képeit lopják és kicsoda, ugyanis Ön látogatóként írt nekünk és nem hirdetőként.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Nina· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 26. 14:42
Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalra, elutaltam az *** moderálva ***, de még nem vagyok fent az oldalon, és az egyenlegemre is azt írja, hogy nulla ft. Hol lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszi!
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. július 25. 17:44
Köszönöm szépen, de válaszolni ott nem tudok, és hirdetést feladni se most sem..., valoszinü, valami tiltva van a gépen, és nem engedélyez bizonyos dolgokat,utánna járok majd....
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. július 25. 16:23
Kedves pircsi!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Törölt felhasználó· 2011. július 19. 21:33
Hali!
Neked nincs olyan, hogy " Fényképes hirdetéseim", amit kosárba rakhatsz? Úgy látom, a Szerkesztőség mással van elfoglalva.
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2011. július 19. 20:57
Edina! Segítek egy kis "ellenszolgáltatásért " cserébe! :)
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. július 19. 16:05
Tisztelt szerkesztőség!!
Szretnék előfizetni, a fényképes hirdetésre, de nem tudom hogyan kell, biztos nem nagy ördöngőség, de sajna technikai zseni sem vagyok, kérem segitsenek nekem!!
Törölt felhasználó· 2011. július 18. 11:43
Tisztelt szerkesztőség!
Befizettem,vagyis utaltam az önök számlájára a pénzt még délelőtt.és még mindíg semmi!
Írtam is önöknek!
Köszönöm!
Évi· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 17. 14:22
Köszönöm.
Törölt felhasználó· 2011. július 16. 21:56
Szia. Nics telefonszámuk, az üzenetekben, vagy mailben tudsz írni.
Csak azért válaszoltam én, mert hétvégén pihiznek általában.
Évi· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 16. 13:56
Szeretnék kérni egy szerkesztőségi telefonszámot ha mód van rá...köszönöm:Évi
Erika51· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 15. 22:30
Bocsánat de mostmár nagyon mérges vagyok hogy folyton lopják a képeimet.
Erika51· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 15. 22:24
Nagyon sajnálom de rengeteg kamu van itt és ellopják a képeket tulajdonképpen az enyémet is:Klaudia 20 éves Borsod abauj zemplén.nem érdekell hányszor törlitek le a hozzászólásomat de ha nem törölitek le ezt a görényt akkor felfogom jelenteni!
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2011. július 15. 15:15
T. Szerk.
Tudom, hogy nektek számít a hírdetők pénze, de a pofátlanságnak is van határa! Anyíregyházi lányok között már megint 3 néven fut (Friderika(22), Virág(21),Kitti(23)), a lehúzós kiscsaj. Már ezerszer szóltunk, hogy egy szemét, de mégis mindíg visszakerül. Hogy is van ez? Jól van hogy a régiek, és a fórum olvasók nem szaladnak bele, de midíg lesz valaki akinek csak kárt okoz. Nem etikus hagyni. Hírdesse magát színvonaltalanabb oldalakon.
Maradok tisztelettel: A fütyülős
Szonjácska· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 13. 09:24
Kedves szerkesztőség!Szonja néven hírdetek nálatok győrben,tegnap este új képeket töltöttem fel az oldalamra,mg mindíg elbírálás alatt van pedig arca hírdetek,ha van rá mód kérlek tieket legyetek kedvesek minél előbb visszarakni a hírdetésemet,mert így eléggé meg vagyok lőve ha nem látszom az oldalon.
Írtam belső üenetet is légyszives vegyétek figyelembe a kérésemet.
előre is kszönöm,Szonja.
fannybaba· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. július 13. 08:28
Tisztelt szerkesztőség!!
Győrben hírdetek nálatok Fannika néven negnap este töltöttem fel néhány új képet a hírdetésembe,azóta is jóváhagyásra várakozik,pedig már elég régóta hírdetek nálatok,és a képek ugyanazokból a portfóliókból valók,amik már eddg is fennt voltak. Kérlek titeket,amennyiben lehetséges állítsátok vissza mihamarabb a hírdetést mert dolgozni szeretnék ma.
Előre is köszi,Fannika
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. július 12. 20:55
Kedves szerkesztőség!!
Halvány gőzöm sincs, hogy kell előfizetni, kérem segitsenek!!
izácska· Kvázi-tag (142 hozzászólás)· 2011. július 12. 10:41
Ugyanez a problémám mint katonéninek...tegnap fizetem és még mindig semmi..Ha lehetséges jo lenne minél hamarabb vissza rakni a hirdetésemet...előre is köszönöm!
Törölt felhasználó· 2011. július 12. 09:39
Kedves Szerkesztőség!
Remélem, nem szabadságolnak, ment üzi ismét, olvasatlan.
Ja, meg tegnap fizettem, az egyenlegem meg még mindig 0 Ft.
Szeretnék szerepelni. :)
Köszönöm.
Linda
Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen