Üzenetek a szerkesztőségének

Martina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. szeptember 09. 16:26

Tisztelt Szerkesztőség!

Többször is próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem válaszoltak egy levelemre se. 2. hete, nem aktiválják a hirdetésemet. Mi az oka? Kérem aktiválják végre a hirdetésemet. Előre is köszönöm.

Martina

lettike13 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 06. 18:41

Tisztelt Szerkesztőség!

Előfizető vagyok elég régóta, irtam már ide  hogy szeretnék visszatérni az ingyenes hirdetésfeladáshoz,de választ nem kaptam.Előfizetői azonositóm: 0005585.Kérem mihamarabb észrevételeteket és a hirdetéseim feloldását az ingyenes feladás miatt.

Előre is köszönöm.

Letti

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. szeptember 06. 14:00

Igaza van Katónéninek!

Kérjük küldje el emailben a régi és az új számot, és azonnal beállítjuk a cserét!

VL

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 09:49

Szia Vicky!

Küldj egy mailt, hogy számot cserélnél, letiltják a régit és akiválják az újat. Így nem lesz gondod, sima számcsere, de mailben kell kérni.

Üdv. Katónéni

TaláljRám · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. szeptember 05. 20:28

Tisztelt VL!

Sajnos elhagytam a telefonom szval egy új számmal vagyok kénytelen hirdetni! Szeretném tudni, szükséges-e adat ellenőrzés, vagy elég, ha itt szólok?

Üdv.: Vicky

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 05. 20:23

Az oldal nagyon jó, nekem bejön. :)

lettike13 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 05. 12:38

Sziasztok!

Szeretném kérni az előfizetésem törlését, és visszaszeretnék térni az ingyenes hirdetésfeladáshoz.Előfizetői azonositóm: 0005585.

Várom válaszotokat! Előre is köszönöm!

lettike13 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. augusztus 25. 18:30

Sziasztok!

Ismételten nem kaptam csekket, a hirdetésem megint nem él 14-e óta.Ezért szeretnélek megkérni benneteket ha lehetséges hónapokkal előre kiállitott csekkeket nem kaphatnék?Szeretném ha tudnátok megoldást erre. Előre is köszi!Várom a választ és a csekket.

Letti

Kelly · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 25. 12:24

Kedves Szerkesztőség!

Talán nem kapják meg a leveleimet? Válaszoljanak már valahol, mert nagyon sok idő telt már el a hirdetés fealdása óta!!! Ez már elég hihetetlen , hogy ennyi idő alatt semmi nem történik!

Tisztelettel

Kelly · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 25. 09:21
Kedves Szerkesztőség!
Azt szeretném megkérdezni, hogy 12 nap alatt semmi, de szó szerint semmi nem történt! Hiába írok akárhová! Mi ennek az oka??? Lassan 2 hét telt el! Egyáltalán elolvasta valaki a leveleimet? Vagy feleslegesen küldöm??? Kedves Szerkesztőség! Könyörgöm, történjen már végre valami?
Előre is köszönöm mielőbbi válaszukat!
Kelly · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 24. 09:44
Kedves Szerkesztőség!
Azért most már 11 nap után tudhatnánk hogy miért nincs még fent a hirdetésünk? Semmire nem reagálnak! Rendben van hogy legyek türelmes, de 11 nap után elég nehéz, úgy hogy semmit nem tudok miért kell ennyit várni! Remélem azért mert már ide is írtam, attól még fent leszünk  :-):-):-) Csak az emaileimre nem válaszol senki!                   ?????????????
Várom mielőbbi válaszukat!
Tisztelettel
Törölt felhasználó · 2010. augusztus 23. 20:55

Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem nem itt kéna érdeklődni. Segítek, nem kell megvárni, utalhatsz, bár gyorsabb, ha bemész a bankba. Leírták Neked is.

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. augusztus 23. 19:32

Sziasztok!

Szeretném kérni a segítségeteket!

Azt kérdezném meg hogy az előfizetésnél amit emailban küldenek mintapéldányt az megegyezik e az eredeti példánnyal amit a címünkre küldenek ki?

Valamint hogy feltétlenül meg kell várni hogy megérkezzen,vagy a mintapéldány alapján is elintézhetem az átutalást?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 23. 11:25

tisztelt szerkesztöség! meg szeretném kérni önöket,hogy a hirdetésem ne kétesshirdetönek tegyél föl ugyan is a regisztrácios fotommat is oda csatoltam! kérem minél hamarább a hirdetésem korigálni elöre is köszönöm kármen28 debrecen

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 19. 13:25

Kedves Katónéni!

Így igaz! Itt vagyunk.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 19. 13:25

Kedves CINTIA!

A fórumban nem folytatunk egyeztetést a Hirdetőkkel.

Kérdéseire csak emailben reagálunk.

És azért ha legközelebb mégis a fórumban ír nekünk, ne csak az egyik oldal "igazságát" tegye közzé, mert örök igazság: az éremnek két oldala van!

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 19. 13:23

Kedves Tibior!

Igen, itt bármi megtörténhet! :-)

Bezzeg máshol.....

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. augusztus 19. 13:23

Kedves Kinga baba!

Ezt minden alkalommal eljátsza, de a válasz minden alalommal ugyanaz: a GYIK-ben megtalálja mindenki: ingyenes hirdetések aktiválására problémamentes esetben 3 munkanapon belül kerül sor.

VL

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 18. 21:17

A Szerkesztőség nem nyaral, dolgozik :)

CINTIA · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 18. 21:05

Tisztelt szerkesztőség! AZ, HOGY AZ E-MAILT NEM OLVASSÁK EL ,MÁR MEG SEM LEP DE AZ HOGY EMIATT AZ ELŐFIZETÉSEMET SEM TUDOM UTALNI EZ MÁR NAGYON DURVA. HÓ 15-IG KELL UTALNI MA 18 VAN ,ÉS A HIRDETÉSEM MÁR FENT SINCS!!!!!!!!!!! lEIRTAM,HOGY AZ E-MAIL CIMEMET TUDOM, DE A JELSZÓT MÁR NEM (sajnálatos modón egy olyan emberre biztam a hirdetésem aki több  ...TÖRÖLVE... Szerettem volna továbbra is ezen a veb lapon hirdetni, de igazából ,nem értem hogy mi a fontos az üzemeltetőnek. Arról, nem beszélve hogy mennyi atrocitás ért,folyamatosan letiltották a hirdetésem, hol a telefonszám miatt ,hol mert állitólag nem a saját képemmel hirdetek ,pedig a képgaranciám után már úgy gondoltam ennél rosszabb már nem lehet,de igen ma már nem is vagyok fent megint letiltva az okot persze ismét nem tudom ,mert biztos a  ...TÖRÖLVE... irta a szerkesztőség ,pedig tudják, jól,hogy azt a  ...TÖRÖLVE... olvassa.Kértem, hogy a jelszót mondja, meg de mereven elutasitotta. Kérem a szerkesztőséget az általam E-mailba megirt cimre a kért adatokat elküldeni sziveskedjenek,és lehetőséget arra, hogy ismét hirdethessek! Köszönettel:Citia lapon hirdetni ha már Szerettem, volna továbbra is eze Az amit lei

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen