Üzenetek a szerkesztőségének

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 08. 17:06

Kedves Fruzsina!

Már többször küldtünk tájékoztatást az email címére ez ügyben. Leveleinkben az elutasítás okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is megírtuk.

VL

Fruzsina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 08. 14:51

Tisztelt szerkesztöség! feladom a hirdetésem és mindig törlik, de nem tudom miért? szeretném megtudni mi az oka? krisztofer930@gmail.com  Tisztelettel Fruzsina

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 08. 10:48

Tisztelt Alíz!

Emailben elküldtük a probléma okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is.

VL

Alíz · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 08. 10:10

Tisztelt Szerkesztőség!

Szerettem volna feladni egy hirdetést, de nem értem miért nem aktiválják? Kérem legyenek kedvesek segíteni, mert nem tudom mit kellene javítanom. Köszönöm. E-mail címem: katalin8102@citromail.hu  (ez a hirdetéshez tartozó e-mail is) tel: 06307348171. (szintén a hird. tel. sz.)

Köszönettel: Alíz  

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 07. 16:00

Tisztelt Vicus!

Emailben megírtuk a teendőket, kérjük arra reagáljon.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 07. 15:59

Tisztelt kinga baba!

Volt aktiválás is, de ha minden rendben van, és a hirdetés is rendben van, akkor sem "azonnali" az aktiválás. A vállalt határidőket megtalálja a hirdetési feltételekben és a GYIK-ben is.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 07. 15:57

Tisztelt cica baba!

Ahány új regisztrációt hoz létre, mind kitiltásra fog kerülni addig, amíg a problémát nem egyeztetjük és oldjuk meg. Véleményünk szerint erre az egyeztetésre nem a fórum a legalkalmasabb hely, kérjük emailben válaszoljon levelünkre.

Üdvözlettel

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 07. 15:56

Kedves Monó!

Az oldal jellege miatt csak és kizárólag írásban tartjuk a kapcsolatot hirdetőinkkel, illetve az írásban rögzített kéréseket, információkat vesszük figyelembe.

Leveleire válaszoltunk, kérjük, írja meg, mi az, ami Önnek gondot okoz.

VL

Monó · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 07. 13:56

Jó napot

Érdeklödnék az Önök telefonstáma után,mivel nekem lenne egy személyes gondom Önökkel szemben,és

sajnos sehol sem tudom a telefonszámukat megnézni...az üzenetekből amit irok és vissza válaszolnak sajnos semmi nem igaz....és ez nagyon bosszantó számomra...

várom vissza jelzésüket a telefonszámmal hogy,meg tudjuk beszélni a gondjaimat Önökkel.

Üdv:

Monó

cica baba · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 06. 13:34

Ha lehetséges,akkor szeretném önöket megkérni,hogy az összes eddigi regisztrációmat töröljék!! És akkor lehet egy teljesen új regisztrációt csinálnom? Válaszukat előre is köszönöm!

kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. július 06. 13:22

Tiszelt szerkeztöség! Már tegnap este óta várom az aktiválást! Nincs ma egyáltalán???

Vicus · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. július 06. 12:34

Tisztelt szerkesztőség!

Kaptam önöktől egy e-mailt, melyre válaszoltam is.

Viszont választ nem kaptam rá.Lecseréltem pénteken a telefonszámomat, önök mégis visszarakták a régit.Szeretném ha ez tisztázódna, vagy megírnák hogy mit tegyek annak érdekében hogy telefonszámot cserélhessek.Várom mielőbbi válaszukat, az e-mailemre is.

Tisztelettel: Vicus

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 05. 20:05

Kedves Vanda19!

Mi válaszoltunk az Ön leveleire, de meglehet, hogy nem a megfelelő email címre...

Ha nem kapta meg leveleinket, kérjük, a megfelelő email címről küldjön egy levelet, melyben az azonosító számára hivatkozik, és akkor ott tudjuk folytatni az egyeztetést.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 05. 20:02

Kedves Evelin!

Ezt a személyes adatok védelme miatt nem itt, hanem emailben kell megbeszélnünk!

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 05. 20:01

Tisztelt Maya!

Válaszoltunk összes levelére, de ha gondolja, folytathatjuk itt a fórumon is. Ha viszont nem ez a célja, akkor hagyjon minket dolgozni!

VL

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 05. 17:41

Tisztelt Szerkesztőség!

Email ment,válasz nem jött.Én úgy gondolom hogy a kérésüknek eleget tettem.Válaszoljanak.

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 05. 11:26

Tisztelt Szerkesztőség!

Július 02-án minden adatatot elküldtem az email címükre,mire visszaírták hogy egyeztetnek,ellenőrzik,majd értesítenek az eredményről.Annyit szeretnék tudni, hogy ez mennyi időt vehet igénybe?

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. július 03. 14:29

Tisztelt Szerkeztőség!

Már írtam maguknak emailt és ide a fórumra is beirtam!Kaptam maguktól egy pár választ de még a hírdetésem mindig nem tudom feladni!

Mi még a probléma??

Várom mihamarabbi válaszukat!

Fontos!

Maya · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 02. 15:07

Írtam email-t.Már van egy olyan érzésem hogy valaki direkt csinálja.(nem önökre gondolok)

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. július 02. 14:37

Tisztelt Hirdetőnk!

32 Önhöz köthető email címre elküldtük a teendőket. Igaz, volt olyan email címe, amit több regisztrációban akart használni, de mi most csak egy példányban vettük figyelembe.

Sajnos a 32 címből már eddig 11 email címről visszajött az értesítés, hogy nem létező email cím, de azért csak maradt egy, amin megkpaja a levelünket.

VL

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen