:-))))))))))))))
Üzenetek a szerkesztőségének
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. május 21. 22:31
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 22:13
Kedves kinga baba!
Nincs nálunk kavarodás, ráadásul nem miattunk nincs hirdetése.
Eddig 5 telefonszámot, és 10 regisztrációt találtunk, amiket Ön próbált meg használni, az alábbi neveken: Melissza, Dorina cica, Kittyke, Lia, Kinga, Kinga baba, Vivike...
Biztos, hogy mi hibáztunk?!
VL
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 22:11
Kedves kinga baba!
Ha mindenáron a fórumban akarja megvitatni, ám legyen:
mi utánanézhetünk jobban is, de ez a lényegen nem változtat: az Ön által megadott, Ön szerint saját email címével léptek be oldalunkra, és adtak fel egy hirdetést azzal a számmal, Kinga baba néven május 17-én.
VL
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 20:48
Jah most nézem hogy a telefonszám amit adtak a vl en is fent van egy pesti hirdetönél! Valami nagy kavarodás lehet maguknál ezért kérem önöket hohy jobban nézzék át a rendszert mert egy ilyen félreértés miatt lassan 2 napja nincs hirdetésem és ugy érzem ártatlan vagyok! köszönöm megértésüket
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 20:43
Tisztel szerkeztöség! be irtam az önök által megadott telefonszámot a google ba és egy budapesti hirdetö hölgyet dobott ki a gép akinek daisy a neve! az én e-maik cimem azonos a nevével valószinü ez okozta a kavarodást!! Legyenek szivesek jobban utánna járni! köszi
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 20:15
várom!!!!!
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 20:14
oké!!!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 20:10
Kedves kinga baba!
Persze, de emailben.
VL
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 20:05
Tiszelt szerkesztő! Megirná nekem hogy 4 napja milyen telefonszám lett megadva! Ugyanis én a saját tudomásom szerint nem nyultam a telefonszámhoz. És nincs is más kártyám! köszönöm!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 19:02
Kedves kinga baba!
Sajnos Önnek is, úgy, ahogy másoknak is, tisztáznia kell a dolgokat. Talán ez nem olyan nagy kérés, hiszen mások is meg tudják tenni.
Másrészt Ön 2009. január 14. óta hirdet nálunk, tehát nem két éves számokat kérünk, mellesleg legutóbb május 17-én, azaz 4 napja is cserélt számot hirdetésében.
VL
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 18:59
Kedves csilla27!
Hirdetése már aktív. Javasoljuk, hogy ha gondja van, emailben is jelezze, mert a fórumon nem mindent lehet megbeszélni, hiszen nem írhatjuk ki az Ön személyes adatait ide.
VL
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 18:58
Kedves lya26!
Emailben egyeztettünk, így most már minden rendben részünkről, reméljük, Önnél is.
VL
kinga baba · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. május 21. 18:51
Én is igy jártam engem sem raknak fel pedig nem volt eddig semmi probléma! azt irták hogy ami telcsiszámmal hirdettem régen kb 2 éve azt adjam meg plussz a hozzá tartozó adatokat! Hát honnan tudjam? Ez nagy kibaszás a tisztességes,szabályokat betartó lányokkal szemben!!
lya26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 21. 18:21
Köszönöm szépen hogy jóváhagyták a hirdetésemet.
csilla27 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 21. 17:47
Tiszteltt szerkeztőség! nem értem miért utasitsák el hirdetésemet?! én úgy gondolom betartottam a szabályokat! Ezért szeretném tudni mi velem a bajuk. köszönettel
lya26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 21. 17:21
Tisztelt szerkesztöség (VL)
Lya26 vagyok Nyíregyháza-Sótorol és sajnos nem értem ,hogy miért nem engedélyezik önök a hirdetésemet és eddigis igyekeztem betartani és meg nem sérteni a szabályokat. Kérem jelezzék, hogy mi velem a probléma, nem tehetek arrol, a többi Nyregyházi hírdetö megsérti a szabályokat én eddig sem tettem és ezután sem fogom.Kérem tisztelt szerkesztöség (VL) hogy engedélyezzék a hirdetésem.
elöreis köszönöm tisztelettel Lya26
Bianka · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 21. 16:52
Kicsi Shooter.... Ugye tudtam hogy jó vagyok nállad.:) Azért ha másnak is hiányoznék megadom én is a számomat 0670 276 03 93 Puszi neked édes
Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 21. 16:37
Köszönöm szépen a hatásos és erélyes fellépést!
Lánykereső Szerkesztőség
· 2010. május 21. 16:22
Kedves Tavaris!
Amit tudtunk megtettünk, sajnáljuk, ha ez nem minden, amit elvárnak tőlünk.
VL
Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 21. 15:07
Tisztelt Szerkesztőség!
Mostmár tele a tököm azzal a csalóval, aki vissza él a nevemmel. Neki az a célja, hogy rongálja az objektív hozzászólásaim hitelességét.
Megsértett több fórumszabályzatot is. Távolitsák el!!!