Most megnézem mégegyszer, hogy ne írjak hülyeséget. De bizony a fekete rész is áttetsző.
Most megnézem mégegyszer, hogy ne írjak hülyeséget. De bizony a fekete rész is áttetsző.
Pl, most itt olvasom önöket, lent rákkattintok a chatra, azt megnyitja, de ez az oldal amin most vagyunk, ez lesz alatta és átüt, áttetsző az a fekete háttér. A fórumon lévő betük, vagy ha éppen az ember a nyitóoldalról lép be, akkor meg a képek igen zavaróak a felület alatt. Tehát nem egy új ablakot nyit, hanem ráteszi az adott oldalra.
Tisztelt gyöngyszem!
Ez még egy béta verzió, ami tegnap kikerült frissítésként. Még lesznek benne módosítások, csak a régit már annyira le szerettük volna cserélni, mivel sok volt vele a nyűg...
Az ablak méretére máris tudok Önnek mondani egy megoldást: A chat felső részét ragadja meg az egérrel és húzza felfelé ;)
A keret áttetszősége sajnos ilyen fog maradni, de a konkrét chat résznek fekete teljesen a háttere, az nem áttetsző. Vagy mire értette, hogy zavaró az áttetszőség?
Tisztelt szerkesztőség!
Köszönjük szépen a z új chatet. De, nyugtassák meg a chat használóit, hogy ez nem a végleges verzió!
Látszatra szép, meg minden, de még annyira sem korszerű mint az előző.
Kicsi a chat ablak, állandóan tekergetni kell ha látni akarjuk, hogy ki van bent stb. Áttetsző a szoba lapja a háttér, és átüt alóla az alattalévő oldal, már már zavaró.
Az üzenőfalon, nincs szín különbség, egybemosódnak az írások. Ha megakarok szólítani valakit, akkor eddig elég volt ha rákkattintottam a nevére és azt bemásolta a mezőbe, most ez sincs, be kell pötyögni. A régi chat ismert 3 db szmájlit, a mostani egyetsem. :( A linkeket nem lehet megnyitni mint eddig, új ablakot kell nyitni és ki kell másolni. Tiszta macerás lett az egész és ezálltal élvezhetetlen. :(
Tisztelt Szerkesztőség!
Tegnap befejeztem a fórumon minden hozzászólást.A kaposvári "szőke csaj" néven író "hölgy" mégsem képes abba hagyni a lejárató kampányt.
Ott folytatja,ahol tegnap befejezte.
Kérem tegyenek valmit,hogy ne folytathassa ezt tovább!Én irányában nem fogok semmilyen megnyilvánulást tenni,ezért kérem tegyenek önök!
Köszönettel:Kinga
Tisztelt Elvira!
Éppen azért csak egy részét engedélyeztük, amit Ön is leírt. Látjuk, hogy ki írja a véleményeket ;)
Én köszönöm.
Tisztelt IpacsT!
A vélemények egy részét jóváhagytuk.
Tisztelt Kefegép!
köszönjük. Meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket
Kedves Admin!
Miért nem kapom meg a nekem szánt véleményeket?
Vendégeim panaszolták, hogy küldtek rólam véleményt, de még az oldalamon most sem látszik!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ninettke
Tisztelt Szerkesztőség!
Remélem, nem hiába másoltam, amit.
A döntés az Önöké. Vannak oldalak, ahol ennek a töredékéért tiltás.
Többet nem tudok segíteni. A döntés az Önöké.
Maradok továbbra is tisztelettel!
Kefe, a takarító (Vöröskereszt:))
Tisztelt Emi!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
Új lányként hirdetek az oldalon. Ma regisztráltam, töltöttem fel fotót, de csak azt a visszajelzést kapom, hogy "Jóváhagyásra várakozik". A fotógaranciához szükséges képet sem engedi feltölteni. Csak utalás után lesz aktív az oldalam? Elvileg ez ma vagy a bank szerint legkésőbb holnap megtörténik. Üdvözlettel: Emi
Tisztelt tigris!
Így vissza olvasva a fórumot, Ön sem ártatlan :)
Ha szükségét érezzük, akkor publikussá fogunk tenni más regisztrációs beceneveket annál, aki megérdemli (mint ahogyan eddig is tettük másoknál).
Tisztelt ADMIN!
kérlek benneteket a félre értések elkerülése végett irjátok ki a kaposvári forumban bújóscica néven szereplő
forumozó összes nevét , mivel a neveivel folyamatosan zűrzvart kellt és mások személyiségjogait sérti.
IP cim alapján utánna tudtaok nézni.
köszi
Tisztelt picurka!
Belső üzenetben válaszoltunk!
Sziasztok aktiváljátok már a hirdetésem köszi
Tisztelt picurka!
Belső üzenetben válaszoltunk.
A hírdetésem haggyátok már jová légyetek szivesek! köszi
Sziasztok aktiváljátok már a hírdetésem köszi