Candy· Lelkes újonc (44 hozzászólás)· 2011. március 28. 13:54
Tisztelt VL!
Amennyiben valóban elküldték számomra a csekket,kérem legyenek szívesek ezt újra megtenni,mert mind a mai napig nem érkezett meg a küldemény.Ha megkaptam volna,nyilván nem Önöket okolnám a helyzetért.De sajnos semmit nem kaptam.Talán nem a megfelelő címre küldték,vagy a posta hibázott,nem tudom.Kérem,küldjék újra!A pontos címet megírom a kapcsolatok-ban.
Köszönöm!
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. március 26. 18:11
Kedves Hirdetőnk!
2011.03.11. napján kiállítottuk Önnek a díjbekérőt, melyet aznap 08 óra 08 perckor emailben el is küldtünk Önnek, valamint aznap postai úton is kiküldtük az Ön által kért csekket a megadott címre.
Hirdetése egészen egyszerűen azért nem jelenik meg oldalunkon, mert Ön nem egyenlítette ki a megrendelt hirdetési felület díját.
VL
Candy· Lelkes újonc (44 hozzászólás)· 2011. március 24. 10:22
Tisztelt VL szerkesztők!
Már 17 napja hogy megkértem az előfizetést,de mindeddig semmi nem történt.Most emiatt nem szerepelhetek az oldalon,és bár már írtam Önöknek jónéhány üzenetet,válaszra egyszer sem méltattak.Már bánom hogy előfizetést választottam,mert az ingyenes hirdetésekkel többre mentem volna.Nem értem,miért nem képesek legalább magyarázatot adni a kérdésekre???Vagy tüntessenek fel egy telefonszámot,amin ilyen esetekben elérhető valaki Önöknél.
Legyenek szívesek végre reagálni,ha szabad kérnem!
Köszönöm!
figaro_85_ro· Tag (256 hozzászólás)· 2011. március 24. 01:07
Hello tisztelt Vl!lenne egy kerdes ami foglalkoztat.egy szemely,hirdethet az oldalon 2kulombozo neven es kulombozo telefon szamokon?habar jobban belegondolva az oldalnak gazdasagi reszrol okes.miskolcon bizonyithatoan van egy ilyen hogy szemely,lehet van tobb is ,de ez biztos.kivancsi vagyok a valaszra.Tisztelettel Figaro
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2011. március 23. 10:50
Tisztelt szerkesztöség!
Nem lehetne tenni valamit a lovag77 néven irogató egyén ellen??Már vagy 3. alkalommal irja tele az összes várost a hülyeségével.Szerintem egyszerüen csak a saját,más hirdetési felületen megjelent hirdetését reklámozza itt.
Törölt felhasználó· 2011. március 08. 19:24
Tisztelt Szerkesztőség!
Március 3.-án befizettem az aktuális havi díjat, és mégis lekerült a hirdetésem ami 4.-én járt le.
Több levelet írtam önöknek, amire eddig sem kaptam választ.
Várom válaszukat, vagy az aktiválást!
Heineken star· Kvázi-tag (119 hozzászólás)· 2011. március 08. 17:36
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, hogy elolvastátok üzenetem, és hogy a benne kért kérésemnek eleget tettetek!
Petra szolnok· Újonc (12 hozzászólás)· 2011. február 24. 18:49
Üdv kedves szerkesztőség!
Még délelőtt befizettem az előfizetésemre a pénzt és még nem aktiválták a hirdetésem!
Mikor fogják aktiválni?
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2011. február 23. 00:03
Nem a bejegyzések száma dönt ebben :)
A többit is rábízhatjuk az illetékesekre.
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2011. február 22. 22:35
Szerintem a Te kommentjeid tartalmasabbak és stilusosabbak mint az enyéim,mert Én a kötekedésben élem ki magam! :D
De Én is feltennék egy kérdést a szerkesztöségnek.Az utóbbi idöben a Nyíregyházi oldalon ismét egyre több a valótlan fotó,vagy hogy egy lányrol készült képekkel 2-3 hirdetés is megjelenik más-más névvel,vagy van olyan lány aki hetente váltogatja a neveit.Nem kellene ismét egy nagytakaritást végezni a hirdetök között??
Heineken star· Kvázi-tag (119 hozzászólás)· 2011. február 22. 22:08
Köszi Kari-ka az infót!
Lehet nem elég tartalmasak a kommentjeim...
Mindenesetre, ha megtisztelne válasszal a Tisztelt Szerkesztőség is, azt nagyon megköszönném!
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2011. február 22. 21:54
Heineken kollega,elöbb a Lelkes Újonc rang jön!Bár valóban kiérdemelted már az elöléptetést!Én magam sem tudom hogy mi alapján adományozzák a rangokat,mert a kezdetekkor azt irta a szerkesztöség hogy nem a hozzászólások száma alapján fogják osztogatn.De akkor mi alapján??Én hamar megkaptam az elöléptetésem,de hogy mi miatt máig talány.
Heineken star· Kvázi-tag (119 hozzászólás)· 2011. február 22. 17:44
Sziasztok!
Nem vagyok én csillagvadász, de szeretném megkérdezni, hogy 60 komment után lassan nem léphetnék elő Újonc rangból akár Kvázi-tag rangba?
Vagy mi alapján megy a rang osztás?
Köszi!
Daniella· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. február 07. 10:50
Köszönöm!
Szöszike· Újonc (2 hozzászólás)· 2011. február 04. 08:41
Tisztelt szerkesztőség! Köszönöm a gyors intézkedést. Szöszi
Szöszike· Újonc (2 hozzászólás)· 2011. február 03. 16:53
Tisztelt szerkesztőség!
Szeretnék érdeklődni ,hogy több hónapja havi fizetős hirdetőtők vagyok. ( ugyanazok a képek és szöveg van azóta fenn ) Miért tiltottatok le? Ha már e-mail- ban írjátok,hogy valami probléma van legalább azt írjátok meg ,hogy mi az.A sok lehetőség közül nem tudom eldönteni mi a baj. De nem értem ezeket a tiltásokat. A pénzt befizettem ha nem aktiváljátok akkor vissza kapom? Vagy majd az aktiválástól számítjátok az 1 hónapot? Miért van az ,hogy mostanában ennyi a tiltás? Nagyon sok a panasz ahogy olvasom. Remélem minél előbb választ kapok. Szöszi.
Daniella· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. február 02. 11:43
Tisztelt Szerkesztőség!
Mint oly sokan mások,én is nagyon nagyon sok levelet írtam Önöknek,ez úton is szeretném Önöket kérni arra,hogy aktiválják a hirdetésemet.
Köszönöm.
GEORGINA20· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. február 01. 16:47
Kérem önöket hogy aktiválják hirdetésem számtalan üzenetet írtam már eddig normálisan hirdettem semmi baj nem volt velem.várom válaszukat ha megtisztelnének.köszönöm.
Dóra· Újonc (0 hozzászólás)· 2011. január 31. 10:47
Tisztelt szerkesztőség, legyenek szívesek aktiválni a hirdetésem a vidékilány.hu oldalon mert már négy hete várok rá, nem tudom hogy mért van ez előre is köszönöm , dora24!
Imola· Újonc (3 hozzászólás)· 2011. január 28. 10:20
Sejtettem hogy neked is elfogyik a türelmed egyszer.......de jogos is!
Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen