Üzenetek a szerkesztőségének

goldengirl · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 08. 10:25

Sziasztok!Én is egy ellenőrzés alatt álló hirdető vagyok,akinek nem aktiválják a hirdetését napok óta.Kb.ugyanazt szerettem volna leírni,mint az előttem szóló Krisztina,de mire regisztráltam egy vadi új e-mail címet,addigra Ő megelőzött.Hogy miért kellett új e-mail cím?Mert már tartok tőle,hogyha a sajátom alatt írok,akkor bünti lesz.Az én történetem a következő:másfél éve hirdetgetek rendszeresen az oldalom,mivel adva van(volt)az ingyenes hirdetési lehetőség,így éltem vele.Gondolván,hogy ez természetes.Most az lmúlt napokban láttam,hogy több lány hirdetése lekerült,aztán láttam a fórumon az elkeseredett beírásokat.Nem tudtam hová tenni a dolgokat,nem tudtam eldönteni,hogy kinek van igaza.Nyugodt voltam,hogy engem nem érhet ilyen baj,hiszen én a szabályokat betartva hirdetek.Aztán az egyik barátnőmet letiltották,mondván:több regisztrációja is van.Megijedtem.Hiszen NINCS neki!!!!Aztán engem is letiltottak,ugyanezzel a magyarázattal.SOHA nem volt több regisztrációm,SOHA nem volt más telefonszámon,SOHA nem volt más nevem,SOHA nem hirdettem más képével,SOHA nem próbáltam több hirdetést aktiválni.Azért,mert fontos volt,hogy tudjak hirdetni az oldalon.BETARTOTTAM A SZABÁLYOKAT!Most levelezgetünk.Pontosabban én írok,ők meg vagy igen,vagy nem.Azóta megokosodtam,szeretnék előfizető lenni.De még tart a bünti.És még csak azt sem tudom,hogy mennyit kaptam.

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 08. 10:04

Úgy van, hogy látom Te nagyon ráérsz! Ennyire nincs munkád? Vagy bármi más, amivel leköthetnéd magad? Képzeld ezek valós problémák, és szerintem normálisan próbáljuk megoldani, de mivel Te nem jársz hasonló cipőben, így fogalmad sincs arról hogy milyen kellemtlen a tisztelt előfizetőnek, ha hetekig nem jelenik meg a hirdetése, csak azért mert nem lép be az oldalra minden nap, mint egyesek, így esetlegesen elfelejti az e-mail hez tartozó jelszavát, és generál egy másikat... Na már most így egyből tiltva lesz, mert két e-mail címhez egy telefonszám tartozik, és próbáljuk megoldani a már-már megoldhatatlant. Erre jössz Te, a mindent tudó bölcs Katónéni, akinek aztán végképp semmi köze a témához, mivel nem érintett, mégis belekotnyeleskedik. Esetleg szeretnél a Vl szerkesztőség moderátora lenni?? Akkor ezt légyszíves privátban beszéld meg velük hogy milyen lehetőségeid vannak, és ne tedd közszemlére, és ne nyilvánosan "nyaljál" már az érintetteknek! Minket meg hagyj békén, mi sem tolakodunk a csevegő fórumodba, amit 90%-ban Te használsz. Ám használd nyugodtan, minket nem zavar, ezért ne szúrja már a szemedet hogy a kellő, fórumban panaszoljuk ezt,és kérünk segítséget. Egyébként szerintem kimondottan ilyen és hasonló célra lett ez a fórum megteremtve,és közel sem azért hogy nap mint nap, olvassuk itt a "bölcsességeidet" és az oktató jellegű kritikáidat. Megértésedet köszönjük.

Kittike · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 08. 00:10
Tisztelt Szerkesztőség! Már nem is tudom megszámolni hányadszor vagyok elutasítva ami már kicsit kellemetlen.Pedig elküldtem a kért adatokat amire hiába várom a választ.Most újból elküldtem, és a régebben használt telefonszámot is bele írtam amit töröltetni szeretnék.Bízom benne a mielőbbi sikeres ellenőrzésükben. Üdv.Kittike
Törölt felhasználó · 2010. június 07. 22:14

Na, hogy is van ez? :-) Én is régóta előfizető vagyok ezen a honlapon. Múlt csütörtökön járt le a hirdetésem, előtte néhány órával befizettem a hirdetési díjat és kb. 6 óra múlva újra fent voltam. Ha kérdésem, kérésem van, nem itt irogatok, legfőképp nem hőzöngök, hanem írok egy levelet és kapom a választ. Azért maradtunk fent elegen. A problémamentesek. Nem lehetne végre ezt a primitív lázadást befejezni?! Egy rakás szexportál van, megszámlálhatatlan. Akinek nem jó itt, miért nem megy máshova? Szégyelljék magukat azok, akik hétről-hétre, napról-napra teleszemetelik a VL-t, nagyon sokan ingyen! Bizony megoldják, hogy törlés után újra ott díszelegjenek, ahol akarnak. Igen, figyelem én is a városokat és látom, hogy hol megy a műsor. A városok többségében nincs semmi gond. A VL munkatársak is emberek, talán néha pihennének ők is. A szabályok mindenkire vonatkoznak, akkor is, ha nem tetszik. Be kéne tartani, ez a nagy titok. Én nem lennék ilyen toleráns.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 07. 20:57

Tisztelt Holly!

Mi sem értjük, hogy is van ez... Mi bíztunk Önökben, hittük, hogy hazsnálni és nem kihasználni fogják segítőkészségünket és az általunk kínált lehetőségeket!

De sajnos itt sokan azt hiszik, hogy a Szerkesztőség arra való, hogy átverhessenek minket, illetve a hirdetők egy része pedig azt hiszi, hogy aki előfizetett felületen hirdet, annak mindent szabad!

Most is ebből van a bonyodalom! Hiszen akivel minden rendben, az most is hirdethet, akivel gond volt, és már sorra került az ellenőrzésben, az is meg tudta oldani a problémát: ha együttműködött, akkor viszonylag gyorsan helyreállt a hirdetése.

Aki még mindig nem tud hirdetni, az vagy:

- nem került még sorra (több mint 100 ellenőrzésre váró hirdető van még hátra)

- vagy nem volt hajlandó együttműködni az egyeztetés során.

Az a véleményünk, hogy itt mindkét fél, Önök és mi is tehetünk a kialakult helyzetről, de a megoldáshoz is mindkét félre szükség van.

VL

Holly · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 07. 20:15

Én megcáfolom azt,hogy arra megy ki a játék,hogy elöfizetéses legyél!Úgyan is már 2 hete szeretnék előfizetni és ezt sem oldják meg.Mivel ahogy itt sokan én is elkövettem azt a hibát ,hogy másik email cimen is regisztráltam.És hoppá!Még a fizetett hirdetésem is levették,azóta probálom fel venni a kapcsolatott velük de nem reagálnak!Nekem se tetszik ez.Pedig 2 fizetett hirdetés is szerepel az egyik email cimemen.Nem ma kezdtem rengeteg főoldalasal doliztam együtt,90% személyesen is ismertem.Soha nem volt ilyen!Mindig mindent még az nap m.oldottak.,hisz mi fizetünk érte!Akkor hogy is van ez??????????

Anett01 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 07. 18:48
Tisztelt Szerkesztőség! Legyenek szívesek megnézni a hirdetésemet mert nem értem miért került elutasításra.Én most hirdetek Önöknél először! Üdvözlettel:Anett01
Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 07. 11:19

Tisztelt Zsuzska!

Itt a fórumban is, ha visszaolvas, láthatja, hogy nem, nem arra megy ki a játék, hogy mindenki előfizetéses legyen. Mindenki hirdethet, aki szabályosan használja az általunk nyújtott lehetőségeket!

Nem vitatjuk, hogy sokan várnak az ellenőrzés végére, de azt hisszük, az nyilvánvaló, hogy az ellenőrzés sok idő, sok olyan hirdető van, akinél komolyabb és nehezebb az ellenőrzés, mert nem sok segítséget ad, csak reklamál... Lehet, hogy Ön mindent rendben megadott emailben, de még nem került sor Önre, azért nem válaszoltunk...

Nem tudunk mást ígérni, mint azt, hogy igyekszünk.

VL

Zsuzska · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 06. 20:49
Tisztelt Szerkesztőség! A kért adatokat a feketecica@citromail.hu-ról rég elküldtük.Már lassan ez a harmadik hete,hogy elutasítanak bennünket ami már kicsit bosszantó számunkra.Talán ha előfizetünk akkor felkerülünk az oldalra?Erre megy ki a játék?Akkor legyen kedves tájékoztasson róla!Mivel ezzel kapcsolatban is írtam már, de válasz azóta sem kaptam.Esetleg nem lehetne internetes banki átutalás?Gyorsabb és ellenőrizhető ami esetleg mint két félnek kényelmesebb. Üdv. Zsuzska
Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 06. 10:28

Tisztelt Szekesztőség!

Úgy látom egyszerre írtunk!Megnéztem,de nem találom,de nem ez a lényeg hanem ami benne van rendeződjön.

Köszönettel:Dundika.

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 06. 10:21

Tisztelt Szerkesztőség!

Most nézem csak,hogy elbeszéltünk egymás mellett!! A fórumon írtakat megértettem,tudomásul vettem és rögtön írtam a levelezőmről emailt.Tudják ott ahol a @.....hu van.Ott nem kaptam választ,de most már kértem visszaigazolás és bízom benne megkapják és végre feltehetjük az i-re a pontot.

Üdvözlettel:Dundika.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 06. 10:20

Kedves Dundika!

Igen, megjött a levele, már egyszer válaszoltunk is, az ellenőrzés végén emailben jelentkezünk.

VL

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 05. 06:18

Tisztelt Szerkesztőség!

A "Kapcsolatok"-ban is elküldtem most az adatokat!Remélem megkapják!

Üdvözlettel Dundika.

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 05. 06:04

Bocsánat kimaradt a "több" szócska.

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 05. 06:03

Tisztelt Szerkesztőség!

Már levelet is írtam!!!Ezért kérdeztem megkapták e?Legyen oly kedvesek nézzenek utánna,átment e az email,mert ha nem küldöl újból!

Dundika.

Törölt felhasználó · 2010. június 04. 20:43

Szia Kari-ka!

Nekem nem ártott senki. A Szerkesztőségnek csinálnak munkát. Átjössz a csevegésbe?

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. június 04. 20:16

Szia Katónéni!

Én konkrétan a nyíregyházi fórumbol vagyok,hogy a lányok többsége hová valósi gözöm sincs de van néhány nyíregyi is azok között akik manapság magyarázkodóban vannak.Én nem a békét akarom feldulni,egyszerüen bosszantó sött kifejezetten idegesitö amit egyes lányok csinálnak a hirdetéseikkel.És nemelyikük ahelyett hogy a gyors megoldásra törekedne még háborog és panaszkodik,próbálja megmagyarázni amit nemlehet.Én meg egy kissé roszmáju vagyok,ezért örülök annak hogy beindult a rendcsinálás és bizonyos lányok most kellemetlen napokat élnek át.Tudom hogy vannak sajnos olyanok is akik semmi rosszat nem tettek(mint Te is)mégis megisszák ennek a levét.Mégsem háborogtok vagy vergödtök hanem együtt müködtök a szerkesztöséggel,és türelmesen vártok.Ez lenne a kulturált,a célravezetö,és a leggyorsabb a többi lány részéröl is.Csak sajna néhányukba nem szorult annyi az alapvetö inteligenciábol hogy ezt megértse.

Ha félreérthetö voltam és vagyok akkor bocsánatot kérek mindenkitöl akit esetleg megbántottam.De szerintem itt volt az ideje hogy rend legyen végre.

Törölt felhasználó · 2010. június 04. 19:48

Itt olyan béke volt, esküszöm, nem értem, mire jó ez? Ez Debrecenben zajlik?

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 04. 19:47

Elnézést, megkaptam az e-mailt, csak spam-ba tette. A választ elküldtem, remélem így már minden okés lesz. A regisztráció kötődéseket meg nem igazán értem még most sem, de hagyjuk,már nem is fontos. emailben mindent leírtam. Köszönöm.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. június 04. 19:35

A lányok végre azt kapják amit megérdemelnek. :-)))))))))))

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen