Üzenetek a szerkesztőségének

Evyke · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 02. 16:57

Helló!

Mi a baj az apróhirdetésemmel?

Evykebaby

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 02. 16:51

Kedves Dundika!

Hirdetése azért lett letiltva, mert egyeztetést igényel. A jelenlegi hirdetése alapján három telefonszám és három azonosító szám köthető Önhöz. Ezt kell tisztáznunk emailben, és utána adhat majd fel hirdetést.

Még egyszer elnézését kérjük a késői válaszért.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 02. 16:48

Kedves Dundika!

Igaza van, nem válaszoltunk kérdésére, amiért elnézését kérjük! Véletlenül átsiklottunk a hozzászólása felett, nem volt szándékos.

VL

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 02. 16:22

Tisztelt Szerkesztőség!

Azért el vagyok szomorodva,hogy aki ma írt önöknek már válaszoltak kérdésére,én tegnap tettem ezt meg és semmi reakció.Miért van egy olyan érzésem,hogy nem is akarnak foglalkozni a kérdéssel?

Evyke · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 02. 13:34

Evykebaby néven adtam le Köszi előre is

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 02. 12:58

Kedves Evyke!

Kérjük, először belépve oldalunkra adja le megrendelését.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 02. 12:57

Kedves Edobaba!

Megrendelésének feldolgozása után minden szükséges információt megküldünk emailben Önnek is, ugyanúgy, mint mindenkinek!

VL

Evyke · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 02. 12:14

Helló Én is kérnék egy számlaszámot az utaláshoz e-mailben

Köszi!

Edobaba · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 02. 12:05

Sziasztok!Ha lehet küldjetek egy számlaszámot az emailemre,hogy minél hamarabb ki tudjam fizetni a hirdetés diját.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. június 01. 22:12

Egyetértek Katónénivel! Ideje lenne a lányoknak megtanulni a rendet.A lányok egyrésze miatt van kavarodás nekik köszönhetö hogy telelett a bili és beindult a rendcsinálás.Várjon mindenki a sorára,és vonja le a megfelelö következtetéseket.Aki korrekt modon intézi a dolgait és korrekten viselkedik annak hamarosan megoldodik a problémája.Aki erre nemhajlando,az meg igy járt!!Egy kicsit sem fognak hiányozni erröl az oldalrol.

Törölt felhasználó · 2010. június 01. 21:55

Kedves Hirdetők!

Eddig nem szóltam bele a háborgásokba és mindegy, hogyan reagáltok rá, nem kell érte szeretni.

A Szerkesztőség ezerrel dolgozik, mert sokan abban élik ki magukat, hogy kavarjanak ezen a honlapon.

Én tavaly nyáron már hirdető voltam itt, szeptember óta vagyok előfizető. Soha semmi gondunk nem volt egymással, ha problémám volt, tudtam, mit kell tennem. Az e-maileimre mindig kaptam választ, igen, lehet, hogy kicsit, vagy napokat kell várni rá, mert valakik adják a munkát nekik rendesen.Vártam és jött a válasz. Ti is megkapjátok amint ráérnek. Türelem.

Ez tényleg egy korrekt honlap, már nekem forr az agyam a sok piszkálódástól. Nézzétek meg, hétvégeken mit művelnek egyesek itt, nehogy pihenőt tarthassanak a VL munkatársak.

Még valamit. Én is szerettem volna változtatni valamin, egy hetet vártam háborgás nélkül a válaszra, ami meg is jött. Egyelőre a sok visszaélés miatt nem lehet. Tudomásul vettem, mert megértettem és udvariasak mindenkivel, még a hőbörgőkkel is.

Én most elégedetlen kezdek lenni a mobilszolgáltatómmal, tehát váltok, keresek egy számomra megfelelőt, háborgás nélkül.

Az életben valahogy így működnek a dolgok. Azt viszont a vak is látja, hogy minden kötöszködés ellenére a VidékiLány nagyon nézett oldal. Szerintem sok régi hirdető egyetért velem, csak okosan hallgatnak. Engem viszont nem érdekel, hogy tetszik, vagy se a véleményem, de legyen már elég!

Nikolette · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 01. 16:24

Tisztelt Szerkesztőség!

Én is szeretnék már választ Bár legjobban azt ,hogy végre aktív legyen a hirdetésem

Köszönöm

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 01. 15:12

Tisztelt Szerkesztőség!

Információt szeretnék kérni miért lett hírdetésem letiltva?Hiszen nem cseréltem nevet ,számot, a képek is tudtommal az enyémek és nem durvák.A szöveg sem drasztikus,szerintem.Már írtam mailt de nem kaptam rá választ.Várnám!

Köszönöm:Dundika Cica.

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2010. június 01. 15:12

Tisztelt Szerkesztőség!

Információt szeretnék kérni miért lett hírdetésem letiltva?Hiszen nem cseréltem nevet ,számot, a képek is tudtommal az enyémek és nem durvák.A szöveg sem drasztikus,szerintem.Már írtam mailt de nem kaptam rá választ.Várnám!

Köszönöm:Dundika Cica.

Nikolette · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 01. 10:47

Elnézést Megkapták

Nikolette · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 01. 10:46

Tisztelt Szerkesztőség!

megkaptál az e-mail-em amit reggel küldtem? Abban benne van minden amit kértek

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 01. 08:21

Kedves Nikolette!

Átnézzünk, és mindenképpen visszajelzünk Önnek emailben.

VL

Nikolette · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 01. 08:01

Tisztelt Szerkesztőség!
Rendben lesznek így már adataim, amiket e-mail-ben elküldtem? Meg tudják csinálni az ellenőrzést és aktiválni a hirdetésem? Kérem segítsenek ha továbbra sem jó még mindig valami ,hogy mit csináljak!!
Köszönöm előre is!

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 01. 07:22

Kedves Krisztina!

Nem tudjuk megmondani, mert sokan vannak hasonló helyzetben mint Ön. Folyamatosan ellenőrzünk, igyekszünk mindenki ügyét alaposan és gyorsan megoldani - ennyit ígérhetünk.

VL

Krisztina · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. június 01. 01:34

Még egyetlen kérdés.. Mennyi időt vesz ez időbe? Köszönöm.

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen