Üzenetek a szerkesztőségének

jessica · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 21. 13:55

Szia Kedves Shooter!

Köszi a véleményt!Egyszerűen nem engedik a hirdetésünket feladni!De a számom itt van ha érdekel!

06-30-753-1492

Egyébként sok lánnyal ez van mostanában,(beszéltem többel is),de látható is,hiszen most is 75-en vannak fent,ami igen ritka,főleg így hétköznap!

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 21. 07:45

Tisztelt Csenge!

A mai nap folyamán válaszolunk levelére, és ott egyeztetünk tovább.

VL

Csenge · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. május 20. 22:30

Tisztelt szerkesztőség!

A kapcsolatok menüpontba küldöm az adatokat, és a szükséges infót. Bár azt kétlem hogy az e-mail címemmel, vagy a telefonszámmal lenne a gond. Próbáltam más e-amil címmel, úgy sem volt jó. A telefonszámon pedig kb 8 hónapja vagyok itt-ott fotógaranciás képpel is hírdető. Panasz nem volt, sőt hírdetésem sem került még elutasításra sem. Azért meglátjuk. Köszönöm.

Törölt felhasználó · 2010. május 20. 21:00

Szia Kari-ka!

Tett a "hölgy" .... ilyet a Tavaris után. Nem vetted észre? :) Csak a helyesírásuk egy kicsit eltérő, meg a stílus is.

Figyu, túl sokan adnak munkát a VL-nek, de majdcsak haza találnak előbb-utóbb.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2010. május 20. 20:55

Tisztelt szerkesztöség!

Hogyan lehetséges az hogy a fórumra ketten is betudtak regelni ugyanazzal a névvel?A Nyíregyházi topicban van erre példa.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 20. 19:55

Kedves shooter!

Ha a hirdetőknek gondjuk van, tudják, hogy érhetnek el minket. És ha meg akarják oldani a problémájukat, van rá mód, de nem a fórumban.

VL

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 20. 19:53

Tisztelt Csenge!

Ön valószínűleg vagy olyan regisztrációról adja fel hirdetését, vagy olyan telefonszámot ad meg hirdetésében, mely már egy szer "kiérdemelte" a kétes hirdető jelölést.

Mivel a téma bővebb magyarázata során személyes adatok is szükségesek, így azt a fórumban nem lehet megválaszolni. Ha ezek után még mindig maradt kérdése, kérjük, emailben írja meg nekünk.

VL

Csenge · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. május 20. 19:09

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném igénybevenni a 4 napos hírdetési felületet... Viszont ez nem lehetséges, mert miután kitöltöm az adatlapom, és feltöltöm a SAJÁT képeimet SAJÁTmagamról, a hirdetési felületem kétesé vállik!? Segítenének elárulni hogy mi ennek az oka? Eddig nem volt ilyen jellegű problámám. Gyors válaszukat megköszönöm.

shooter · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 20. 09:13

bocsi azt elfelejtettem leirni hogy debreceniek a lányok

shooter · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 20. 09:10

sziasztok kerestem jessica 23at  és bianka 25 de nem láttam a hirdetésüket meg találtam bianka telo számát és azt mondta hogy kétes hirdetönek jelentették öket ez nem igaz és nagyon rendes lányok kérlek gondoljátok át adolgot sok gyönyörtöl fosztotok meg igy engem és sok férfi társam köszönöm nektek shooter

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 17. 07:43

Tisztelt szabadido partner!

Kérjük, hirdetését az arra megfelelő helyen adja fel, és ne a fórumban!

VL

Törölt felhasználó · 2010. május 16. 21:29

Nem vagyok egyedül, ezt a Szerkesztőségnek üzened???

SzabadidoPartner · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 16. 18:49

szabad idö partner keresek zalaba es kornyeken

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 12. 11:12

Kedves Katónéni!

Jól tudja, nincs társoldalunk!

Köszönjük az észrevételt, máris megnézzük, kivel-mivel is hoztak hírbe minket...

VL

Törölt felhasználó · 2010. május 12. 10:26

Kedves VL!

Én úgy tudom, Önöknek nincs "társoldaluk", Debrecent olvastam, legfeljebb hasonló oldal :)

Csak egy szerény észrevétel, talán elkerülte a figyelmüket.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. május 07. 13:08

Kedves letti.szab!

A levelet elküldtük Önnek még aznap, amikor ide írt a fórumba.

De engedje meg, hogy nyilvánosan is elmondjunk pár dolgot, mert az azért mégsem az igazi, hogy csak az Ön álláspontját ismerje a világ...

- a csekkel, amit előfizetéséhez kiküldtünk, semmi más probléma nem volt, csak az, hogy be kellett volna fizetni

- a díjat nem csak csekken lehet befizetni, minden hirdetőnk ismeri a gyorsabb lehetőségeket is

- a megrendelést egyszerűen le tudta volna mondani, és akkor azonnal, név és telefonszám cseréje nélkül tudott volna tovább hirdetni

- ha nem valódi email címet ad meg a regisztrációjában, ne csodálkozzon, hogy nem kapja meg leveleinket.

Most talán egyszerre ennyi, és kérjük, ha további problémája van a VL Szerkesztőségével, azt legyen kedves itt megbeszélni, közzétenni, hogy mások is tanulhassanak belőle. Persze nem a személyes adatokra gondolunk, még mielőtt ezt is sikerülne félre magyarázni.

VL

letti.szab · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. május 05. 12:55

Erre a mail cimre szeretném a választ: letti.szab28@gmail.com. A hirdetési azonositóm:005585.Előre is köszönöm a választ!

Tavaris · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2010. május 03. 17:32

Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm a megtisztelő előléptetést! :-)

További jó munkát kívánok!

Törölt felhasználó · 2010. április 28. 21:22

Te is egy beteg állat vagy, mint én, sőt, Te humán állat vagy!! :D

Törölt felhasználó · 2010. április 28. 17:59

Hi! A VL már ismeri a humoromat :) De TE, Te mivel érdemelted ki?!!? :D

Téma indítva: 2010.02.25., 1218 hozzászólás összesen