Üzenetek a szerkesztőségének

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. július 15. 13:37

Tisztelt Kefegép! :)

Igen látjuk, tudjuk, a belső üzeneteit is megkaptuk... Egy kis türelmüket kérjük, a chat rész teljesen át fog alakulni. Már teszteljük az új verzióját, így bízunk benne hamarosan élesben is működésbe tudjuk állítani. Ez véleményünk szerint meg fogja oldani ezeket a gondokat.

Tiszztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Törölt felhasználó · 2013. július 14. 20:53

Tisztelt Szerkesztőség!

A chetet (gondolom én) azért csinálták meg, hogy normális hangnemben egy beszélgetési lehetőséget adjanak mind a hirdetőknek, mind a látogatóknak. Vagyunk, akik már a chet kezdete óta feljárunk, kialakult egy kellemes kis társaság, beszélgetni, hülyéskedni szoktunk...bunkózás, mások sértegetése nélkül (legalább is mi nem kezdjük, tehát, ha velünk bunkózik valaki, akkor kapja az ívet), béke volt. Mostanában frissen beregelt, akár aznap nickek kizárólag azért jönnek be, hogy kiirtsanak intelligens embereket (ők ugyanis ebben nem kívánnak részt venni, nem kíváncsiak ilyen modorra), tehát kilépnek. Mások elhallgatnak, várják, hátha a csend megteszi hatását. Néhányan osztunk, de az sem használ...

Kicsit (néha) felnézhetne vki, mi folyik ott, és a nem kívánatos embernek nem nevezhető nickeket figyelmeztethetnék, ha ez sem használ, esetleg tiltás. Megköszönnénk. A chet beszélgetésre volna. Már megoldottuk, de tudják, miről írtam most. 

Köszönettel Kefe és a csipet csapat :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. június 10. 08:03

Tisztelt pilgrim!

A regisztrációját töröltük.

Törölt felhasználó · 2013. június 09. 22:21

Sziasztok!

Hogyan tudom magam törölni?

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. június 09. 11:50

Tisztelt palika1990!

Kérésére a regisztrációját töröltük

Törölt felhasználó · 2013. június 09. 06:05

Sziasztok!

Én törölni szeretném magam a rendszerből. Azt hol és hogyan tehetném meg? Válaszotokat előre is köszönöm 

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. június 02. 10:05

Tisztelt izácska!

Nyugodtan állítjuk, hogy Ön nem kiemelt hirdetést fizet, csak bekapcsolgatja a kiemelés opciót, amit a rendszerünk vesz le időről-időre :)

Részletesebben belső üzenetben válaszoltunk.

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2013. június 01. 14:02

Tisztelt szerkesztőség!    

Kiemelt hirdetést fizetek és ma egésznap azzal játszotam hogy viszarakjam kiemeltre mert 10 percenként leszedik...Mégis miért?Honapokig nem volt baj ezzel. Köszönöm a választ előre is!

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. május 28. 08:10

Tisztelt Kefegép!

Belső üzenetben válaszoltunk.

Törölt felhasználó · 2013. május 28. 07:46

Kedves Szerkik!

Hiányos lett a hirdetésem szövege. Így nem vicces. :(

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. május 21. 18:52

Most ott vagyok! :)

robbby · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. május 21. 18:43

90éveseknek nemjár már kiemelt :P :P Bocsi :D

Nemvagy chaten mostanság

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. május 21. 18:18

Tisztelt szerkesztőség!

Hogy lehet az, hogy kiemelt hirdetést fizetek és mégsem kiemelt a hirdetésem?

Várom válaszukat és a megoldást!

Üdvözlettel Rubint!

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. május 15. 09:19

Tisztelt enemy!

Belső üzenetben válaszoltunk

enemy · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. május 14. 15:48

Tisztelt Szerkesztőség!

Már második eset, hogy önkényesen bekapcsolták a hirdetésem, amikor én kikapcsolt állapotban hagytam. Most is több napja így volt, és csodálkoztam, hogy miért csörög állandóan a telefonom, nem értettem, benéztem ide, és be volt kapcsolva. Én nagyon keveset tudok a masszázzsal foglalkozni, így nem véletlen, hogy keveset kapcsolom be a hirdetést. Így egy csomó hirdetési napom el lett....   pazarolva. Kérdésem, jóvá tudják-e nekem írni ezt a kb 2 hetet, amely így telt el, hogy nem vettem észre az Önök önkényes bekapcsolását.

Köszönettel, enemy, 4 éve rendszeresen fizető hirdető

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. május 10. 08:17

Tisztelt Dia001!

Belső üzenetben válaszoltunk.

Tisztelettel: 

Dia001 · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. május 09. 20:48

Tisztelt VL!

A fórum/városok/Nyíregyháza oldalon lejáratás folyik amibe engem is bele kevertek és szeretnék ebből kimaradni. Már kapom a fenyegető telefonokat. Szeretném megtudni, ha rendőrségre kerül az ügy IP címet kötelesek vagytok kiadni?

Előre is köszönöm Dia.

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. május 09. 15:45

Tisztelt durrmoll!

Igen ez így van. Amennyiben a hirdetés ismét aktív lesz (és ugyan abban a regisztrációban), úgy megjelenik a kedvencek között ismételten.

Tisztelettel:

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. május 09. 15:44

Tisztelt bius!

Belső üzenetben válaszoltunk

durrmoll · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2013. május 09. 14:40

Kedves Videkilany.hu!

Az előbb rossz helyre posztoltam kérdésem. Tehát, íme, ismét:

Ha a kedvenceimben el volt mentve egy hölgy, majd kikerült, mert lejárt a hirdetése, de több nap, hét múlva megint felteszi a hirdetését, automatikusan visszakerül a kedvenceim közé is?

Üdv.,
durrmoll

Téma indítva: 2010.02.25., 1222 hozzászólás összesen