Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2010. május 22. 16:24
Kedves Kinga baba!
Ünnepi hétvége van,tehát szerintem keddnél hamarabb nemigen fogsz választ kapni.Addig legalább lessz idöd átgondolni a dolgokat,hogy hogyan taláj kiutat és hogyan magyarázd ki a sok nevet számot és regisztrációt.Egyébként kérésed szerint megirtam hogy mely oldalon található a hirdetésed.Szerintem az egyenes utnál nincs rövidebb,tehát nem a cserélgetés a megoldás hanem a korrekt hozzáállás.Vannak lányok akik már nagyon régota azonos névvel számmal hirdetnek saját fotókkal,nekik valahogy nincsenek problémáik a hirdetéseikkel.Ök nem is költözködnek állandóan.Igaz Ök a legjobb szolgáltatók között vannak nyilvántartva.
Tudomásul kellene venni a lányoknak(akinek nem inge ne vegye magára!!)hogy ha tisztességes szolgáltatást nyujtanak és korrekten álnak a dolgokhoz,akkor nincs szükség az állandó váltásokra.Nem lopásbol lehuzásbol,vagy kamuzásbol kell megélni hanem a tisztességes munkábol.Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni az hamarosan elvérzik!Hálistennek ebben mostmár a szerkesztöség is partner,és falhoz állitja a lányokat.Ezt eddig is igy kellett volna.Sok kellemetlenségtöl óvhatták volna meg magukat is minket is és a tisztességes lányokat is.Akinek ez nem felel meg váltson pályát,vagy tárt karokkal fogadja Németország és Hollandia.Bár ott is tisztességesnek kell lenni mert amugy hamar hazapaterolják öket.
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 22. 15:16
Tiszelt szerkeztöség! Küldtem e-mailt,de nem jött válasz! Mikor válaszolnak?
Tavaris· Lelkes újonc (77 hozzászólás)· 2010. május 22. 00:36
Tökön döföm magam! Ez már tiszta cirkusz ami itt megy!
lya26· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. május 21. 23:06
Tisztelt VL igen nálamis minden rendbenvan és mégegyszer köszönöm szépen.
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2010. május 21. 22:31
:-))))))))))))))
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 22:13
Kedves kinga baba!
Nincs nálunk kavarodás, ráadásul nem miattunk nincs hirdetése.
Eddig 5 telefonszámot, és 10 regisztrációt találtunk, amiket Ön próbált meg használni, az alábbi neveken: Melissza, Dorina cica, Kittyke, Lia, Kinga, Kinga baba, Vivike...
Biztos, hogy mi hibáztunk?!
VL
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 22:11
Kedves kinga baba!
Ha mindenáron a fórumban akarja megvitatni, ám legyen:
mi utánanézhetünk jobban is, de ez a lényegen nem változtat: az Ön által megadott, Ön szerint saját email címével léptek be oldalunkra, és adtak fel egy hirdetést azzal a számmal, Kinga baba néven május 17-én.
VL
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 20:48
Jah most nézem hogy a telefonszám amit adtak a vl en is fent van egy pesti hirdetönél! Valami nagy kavarodás lehet maguknál ezért kérem önöket hohy jobban nézzék át a rendszert mert egy ilyen félreértés miatt lassan 2 napja nincs hirdetésem és ugy érzem ártatlan vagyok! köszönöm megértésüket
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 20:43
Tisztel szerkeztöség! be irtam az önök által megadott telefonszámot a google ba és egy budapesti hirdetö hölgyet dobott ki a gép akinek daisy a neve! az én e-maik cimem azonos a nevével valószinü ez okozta a kavarodást!! Legyenek szivesek jobban utánna járni! köszi
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 20:15
várom!!!!!
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 20:14
oké!!!
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 20:10
Kedves kinga baba!
Persze, de emailben.
VL
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 20:05
Tiszelt szerkesztő! Megirná nekem hogy 4 napja milyen telefonszám lett megadva! Ugyanis én a saját tudomásom szerint nem nyultam a telefonszámhoz. És nincs is más kártyám! köszönöm!
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 19:02
Kedves kinga baba!
Sajnos Önnek is, úgy, ahogy másoknak is, tisztáznia kell a dolgokat. Talán ez nem olyan nagy kérés, hiszen mások is meg tudják tenni.
Másrészt Ön 2009. január 14. óta hirdet nálunk, tehát nem két éves számokat kérünk, mellesleg legutóbb május 17-én, azaz 4 napja is cserélt számot hirdetésében.
VL
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 18:59
Kedves csilla27!
Hirdetése már aktív. Javasoljuk, hogy ha gondja van, emailben is jelezze, mert a fórumon nem mindent lehet megbeszélni, hiszen nem írhatjuk ki az Ön személyes adatait ide.
VL
Lánykereső Szerkesztőség· 2010. május 21. 18:58
Kedves lya26!
Emailben egyeztettünk, így most már minden rendben részünkről, reméljük, Önnél is.
VL
kinga baba· Újonc (13 hozzászólás)· 2010. május 21. 18:51
Én is igy jártam engem sem raknak fel pedig nem volt eddig semmi probléma! azt irták hogy ami telcsiszámmal hirdettem régen kb 2 éve azt adjam meg plussz a hozzá tartozó adatokat! Hát honnan tudjam? Ez nagy kibaszás a tisztességes,szabályokat betartó lányokkal szemben!!
lya26· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. május 21. 18:21
Köszönöm szépen hogy jóváhagyták a hirdetésemet.
csilla27· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. május 21. 17:47
Tiszteltt szerkeztőség! nem értem miért utasitsák el hirdetésemet?! én úgy gondolom betartottam a szabályokat! Ezért szeretném tudni mi velem a bajuk. köszönettel
lya26· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. május 21. 17:21
Tisztelt szerkesztöség (VL)
Lya26 vagyok Nyíregyháza-Sótorol és sajnos nem értem ,hogy miért nem engedélyezik önök a hirdetésemet és eddigis igyekeztem betartani és meg nem sérteni a szabályokat. Kérem jelezzék, hogy mi velem a probléma, nem tehetek arrol, a többi Nyregyházi hírdetö megsérti a szabályokat én eddig sem tettem és ezután sem fogom.Kérem tisztelt szerkesztöség (VL) hogy engedélyezzék a hirdetésem.
elöreis köszönöm tisztelettel Lya26
Téma indítva: 2010.02.25., 1222 hozzászólás összesen