Van pozitív tapasztalatod Somogyban?
Van pozitív tapasztalatod Somogyban?
Üdv!
Esti programra kerestem hölgyet.Régebbi találka emlékeit felevenítve Armani-ra esett a választásom.Debrecen,főutca,egy tip top panzióban.Fogadtatás kedvesen és szexiben magassarkúban,ahogy illik.Szeretem,hogy beszédes,2 lábon a földön járó hölgy.Arca karakteres,alakja kifogástalan,látszik hogy figyel magára.Én elégedetten távoztam.🤗
Kedvességet viszonozza,figyelmességet pedig nagyon meg tudja hálálni.😉
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/armani/ysx
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=ZOYjSDJx&nev=Nana+
Na őt kell keresni mert igazan aranyos és kedves nő nalla jobb nincsen
Helló Nana az egyik legaranyosabb nő a vilagon keresetek mert nagyon rendes nő vilagon a legjobb Mikepércsi de oda figyelesel mert csak olyan kerese aki rendes 🙏🫂
Voltam amirannál egyedül fogad és semmi zavaró tényező nem volt . Finom francia szűk popsi és punci várt
Sziasztok érdeklődnék Debrecenben Roxána, Márti és itt lehet nincs de Szofi83(kis alacsony szöszi csaj) és Ashley illetve Nita hirdetőkröl esetleg valakinek van e már tapasztalat jöhet PMben is Köszi
Nyíregyházán a Dóra(25) vagy Anna(26) néven is ismeretes lányról (https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/dora/z9b) van valakinek tapasztalata?
Ha felfelé mutató ujjat raktok, jó tapasztalatnak veszem -- a lefelét meg rossznak, de ha valaki szöveggel is írná, megköszönném!
Nyiregyen most két megbízható hölgyet látok akinél voltam is, Bogi formás milf az egyik alacsony kis cukorbomba nekem nagyon bejött, másik Tiffany első osztályú kedves bomba nő nála sose csalódtam,kár hogy csak ritkán jön erre ezt nagyon sajnálom.
Urak, a haza- (Nyíregyháza) látogató Virág23 még mindig olyan jó, mint régen? Érdemes meglátogatni? Nagyon megköszönnék egy személyes beszámolót!
Kedves makktársak! Annyi sok a legalábbis nevében új lány Nyíregyházán, gondosan kitakart arccal, hogy élő városi fórum híján nehéz tájékozódni már, ki kicsoda és micsoda. Mondjatok már pár nevet, legyetek szívesek, kit érdemes mostanában megdugni, és kit kerüljön el az emberfia jó messzire a jó tirpákiában?
Ám hogy válaszoljak a saját kérdésemre , a tegnap voltam Norynával ( ő jött el hozzám ) és nagyon jó tapasztalatom volt vele !
Timi,Inez jók egyszer ki kell próbálni
Sziasztok !
Volt itt valakinek jó tapasztalata a Nagyatádon hírdető Norynával ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Sziasztok Debrecennek Timi37 és Méri 49 illetve Inez30 hölgyekről kinek van tapasztalata jöhet pmben,köszönöm ha kinn maradhat
Gondolj bele, milyen lehet szegénynek a negatív tapasztalat, ha ezt is pozitívnak írja 😜
Sziasztok Dóri29 nél volt valaki mostanában. 2020 óta fennt van de semmi infó. Jöhet priviben is. Köszi.
"Kizárólag webcam". Hogy? Nem lehetne bővebben?
Ezt a pozitív tapasztalatokhoz irtad ? 😁
Ez engem is érdekelne, főleg Liza(30) és Izolda (Kaposmérő)
Sziasztok !
Volt e itt valakinek újabban bármiféle jó tapasztalata bármelyik Kaposvári hírdetővel ?
Előre is kösz !