Sziasztok. Blanka hirdetőröl tudna valaki valamilyen infót adni. Kiváncsi lennék a véleményére aki találkozott már vele.. 😉
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Freddy022 · Újonc (1 hozzászólás) · Tegnap, 16:00
Dominánspasi · Újonc (9 hozzászólás) · Tegnap, 07:01
Cintia 29 hirdető átverés pénz lehúzzásra mennek!!!
Kerülje mindenki!
King0327 · Újonc (20 hozzászólás) · Péntek, 17:09
A Cintia szőke hölgy még télen, mindent megígért majd ugyanezt az átverést játszotta be amit lejjebb leírtak. Elkérte a pénzt, megjelent a faszi és lépni kellett. Remélem az ilyen átverős undorító hirdetőkkel csinál valamit az admin ha jelezzük felé. Szerintem az oldal presztízsét is rombolja az ilyesmi.
LacaGB · Újonc (15 hozzászólás) · Péntek, 15:49
Üdv. A megyében vannak még autak menti lányok? Valahogy néha a vadaszat hiányzik. Köszönöm.
Szépvolt · Újonc (2 hozzászólás) · Csütörtök, 09:29
A hölgy a képhez képest nem stimmel szőkének szőke de kicsit sánta.
Én már voltam nála máskor is. A séma viszont maradt. Megad egy címet oda mész de mindig az utca másik oldalára hív . Felhívod áthív, felmész pénzt oda adod hírtelen cseng a telefonja gyorsan elkell hagyni a lakást valami ürüggyel pl.jön a barát és hus ennyi volt. Én már tudtam a forgató könyvet goldoltam megnézem mi sűl ki belőle! Hát ugyan az😁. Mongjuk a bunyóra nem számitottam
ZéróZénó · Újonc (224 hozzászólás) · Csütörtök, 07:59
Köszi az infót!
Mesélsz róla kicsit bővebben mielőtt még törölnék?
Szépvolt · Újonc (2 hozzászólás) · Szerda, 15:08
Gyerelek Nyíregyen Cintiával vigyázni lehúzás az egész volt verekedés meg minden.
Egy rémálom volt!
staffi · Őstag (1146 hozzászólás) · Szerda, 10:35
Parádés a nő... 😉☝️👌
69bihari · Újonc (31 hozzászólás) · Szerda, 06:25
Szia pont hozzá készültem a napokban:(
Kiss07 · Újonc (77 hozzászólás) · Kedd, 15:17
Nelli 27 el vigyázni nehogy beleszaladjatok egy lehúzásba! Borsodba nagy mester!!
Donald85 · Újonc (1 hozzászólás) · Hétfő, 15:54
Sziasztok.
Adelinről van vkinek infoja?
köszönöm!
staffi · Őstag (1146 hozzászólás) · Június 25, 23:08
Meglatogattam újra a Lia 33 hirdetőt. Most egy kellemes finom naturfranciára vágyott a testem - lelkem szóval ezért kerestem fel a hölgyet. Igazság az, hogy a Lia irányithato es ugy csinal mindent ahogy én szeretném, nem duzzog nem ellenkezik szóval teljesen a kedvembe járt mindenben. Megegyeztem vele egy teljesen korrekt rozsaszalba ami egy fél óras naturfrancia programot tartalmazott, nagyon meg voltam elégedve szóval ha ugy alakul az életem kérek tőle "repetát majd"újra 🙂
Luidzsi · Újonc (1 hozzászólás) · Június 25, 21:58
Sziasztok :) Flóra (18) vélemény valakinek?
Stifler001 · Újonc (3 hozzászólás) · Június 21, 11:34
Sziasztok!
Mai napra kit ajánlotok?? Válaszok privátba is jöhetnek előre is köszi!
Allin · Újonc (9 hozzászólás) · Június 16, 20:36
Anett27 valaki vélemény akár privátban? Lájkbol nemtudok dönteni:)
Czp88 · Újonc (4 hozzászólás) · Június 16, 16:59
Háló! Larácskáról van valakinek infója?
Köszi!
adam3131 · Újonc (4 hozzászólás) · Június 15, 12:51
Sziasztok van olyan lány nyíregyházán akinek van barátja és lehet velük egy 3 ast ? Aki tud ilyet írjon köszönöm
justaGigolo · Újonc (73 hozzászólás) · Június 13, 21:12
Én is kicsit "freaky" vagyok, egyszer elmentem egy hölgyhöz Nagykállóba, mert gyönyörű kerek volt mindene, de amikor elnavigált a telefonban a házukhoz, kicsit elbizonytalanodtam, mert finoman fogalmazva az utca vége volt kék fallal, meg műrózsákkal, Máriával, meg mindenkivel, de ő maga olyan kedves és odaadó volt, hogy nem bántam meg. Szóval ne ítélj elsőre... ez nem ostanában volt, nem is nagyon hirdetett a hölgy, a nevére sem emlékszem. Ezt nem a te reaskciódra írtam, hanem a többieket akartam bíztatni.
picúr · Kvázi-tag (182 hozzászólás) · Június 13, 19:00
Jól látom, hogy csak franciát vállal?
picúr · Kvázi-tag (182 hozzászólás) · Június 13, 18:59
Sziasztok.
Lorina, őt még nem láttam itt. Volt már nála valaki? Félek, hogy ő is a guszevi lányok közül való.