Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Törölt felhasználó · 2012. július 13. 22:05

Nekem is lenne 5letem. Privát üzenetet is lehetne írni másik felhasználónak. Ha jóltudom ez jelenleg nem megoldható, ugyanis csak a VL.hu-nak lehet írni üzenentet.

Tehát ez a probléma is leprogramozásra vár........

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. július 13. 22:08

Azt teszem, de azért mégis zavaró. Mostanában is megtalált párszor az egyik, de inkább ráhagytam, semmi értelme leállni vitázni

Törölt felhasználó · 2012. július 13. 22:13

Igen, én is azt teszem, csak engem nem zavar, és a hülye úgyse tudja, hogy az. :)

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. július 13. 22:34

Jó neked :) Engem pont az zavar, hogy nem tudja :)

ron1234 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. július 19. 16:05

Szerintem is jó dolog lenne a privát üzenet írásának a lehetősége ( látogatónak, és hirdetőnek egyaránt), ha valakit nem érdekel a ( főleg hirdetőkre gondolok, ha sok üzenettel bombáznák) , akkor nem olvassa el. Mindenképp hasznos funkciónak tartanám.

partychef · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. július 27. 18:18

Üdv! Nincs arra lehetőség hogy a lányok adatlapján lehessen értékelni,úgy mint pl. a rosszlányok.hu oldalon,  ez a fórumos keresés kicsit nehézkes, plussz elég sok a netről levett képpel hirdető lány, ellenük miért nem tesznek semmit? Ha már van egy ilyen nagyobb, könnyen kezelhető vidéki oldal és úgy látom hangsúlyozni akarják hogy a legjobb,akkor egy kicsit kellene tenni értünk is, hogy ne fusson bele az emberfia akkora kamu hirdetőkbe, mint pl többek között Tatabányán, Győrben, stb.. .

Én még azt is szívesen venném ha lehetne a hirdetővel kommunkálni, nem csak telefonon, hanem írásban is.

PC.

kitty00 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. augusztus 01. 19:54

Valaki segítene hogyan lehet törölni a regisztrációt???

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. augusztus 02. 07:30

Tisztelt kitty00!

Belső üzenetben válaszoltunk.

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2012. szeptember 05. 18:15

Sziasztok, egy javaslat. Keresési funkciók közé be lehetne tenni szűrést az elérhetőségre? Pl hogy csak azokat hozza fel. akik kedden este 7-kor ráérnek.

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. szeptember 26. 10:15

Már ne haragudj de ez mi ez???? A hirdetésed vagy a mostani beírásod csinálta más? Mert ez valami borzalom :SSSSSS Ha annyira jó a pasi legalább figyelnél arra mit és hogyan írsz róla mert ezzel csak rontod a helyzetét :SSSSS

Törölt felhasználó · 2012. október 25. 10:14

Kedves Szerkesztőség,

Lenne egy javaslatom (már megint:)). A Fórumba kéne olyan, hogy szerkesztés.

Előfordul, hogy elütök valamit. engem a saját helyesírási hibáim, meg az ilyen melléütök zavar.

Kijavítanám, de már nem tudom. Távollátó vagyok, így vagy eltalálom a betűket, vagy nem.

Most valami ilyet írtam, hogy "küldők". Javítanám küldökre, de késő.

Meg van olyan, hogy előbb jár a kezem, mint h elszámolnék 100-ig, aztán már ott van. 

Köszönöm előre is!

Üdvözlettel

Hexe anyó

Törölt felhasználó · 2012. október 29. 10:55

Tisztelt admin!!!Nem tudom mit írtam a fórumban ami nem meg engedett...tisztába van mindenki azzal miről szól ez az oldal és igazából mit tartalmaz nem is értem valójában???!!!!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. október 29. 12:00

Tisztelt Hirdetőnk!

Azért lett moderálva a soproni fórumból a hozzászólása, mivel az nem a csevegésről szól. Van külön csevegés fórumunk is

kola · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. november 12. 10:43

Tisztelt szerkesztőség!

Az lenne a javaslatom,hogy tegyék lehetővé, hogy a hölgyekről lehessen beszámolót írni,közvetlen a profil oldalán!!!!!

Egyes hölgyek ugyanis,rendkívüli módon kihasználja,rafinériával, azt hogy azt csinál ép amihez kedve tartja,nem tartja be azt amit a telefonba megbeszélt,

és utána még őneki áll feljebb,és ...***moderálva***!!!

Ha kérésemet lehetővé tenék,sok boszúságtól menthetnék meg a férfiakat,és talán a hölgyek is komolyabban álnának,a sz*lg*lt*t*sh*z!!!

Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2012. november 19. 20:27

Kedves Admin, modik!

Nem kéne ennyire moderálni, csupa moderálva, meg csillag...:)

Nekem hihetnek!

Én meg szeretem a popószexet, ez egy szexuális oldal, miért kell a popót csillagozni, meg élvezeket, meg ilyenek?

Hadd szóljon! Nem? 

Üdvözlettel

Én

olvasó · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. december 10. 12:56

Valami mgváltozott az oldalon!

Eddig, ha egy fotót kinagyítottam, az egyszerűen úgy is be lehetett zárni, hogy bárhova melléklikkeltem.

Most csak a "Bezár" gombbal lehet, így azt mindig meg kell keresni.

A régi megoldás jobb volt !!!

Lánykereső Szerkesztőség · 2012. december 13. 10:57

Kedves Olvasó!

Igen, a közösségi modul bevezetésével sok dolog megváltozott a háttérben, többek között a képnéző is, amiből valóban kimaradt ez a funkció.

A hibát javítottuk, most már a kép mellé kattintva bezáródik a képnéző.

Köszönjük észrevételét!

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. február 12. 22:08

Sziasztok! miért nem lehet egy olyat hogy ha írok egy hozzászólást és miután elküldöm veszem csak észre hogy vmit elírtam akkor tudjam(legalább egyszer) módosítani?  köszi...

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2013. február 20. 21:39

A legutóbbi moderált hsz-em A Debrecen fórumban a lehúzást hivatott megelőzni! Miért kellett moderálni?

semmi · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 26. 13:27

A lányok adatlapján lehetne egy táblázat, hogy miket vállal és miket nem...

Téma indítva: 2010.02.25., 383 hozzászólás összesen