Látom valakinek megint nem tetszett amit írtam, de sebaj. Abba is hagyom a fórumozást az egerszegi fórumban nehogy az illetőnek székrekedése támadjon a beírásaimtól.
Búcsúzóul néhány jó tanácsot javasolnék fiatal és kezdő barátaimnak. Én is közel két évtized után kerestem szexpartnereket. Az idők a szokások megváltoztak, nekem is szinte teljesen új volt ez az egész.
Ha csak szex kell, akkor menj félórás programra. Barátnő feelinget igazán csak minimum egy órában fogsz érzékelni, sokszor csak a második találkozáskor hullanak le igazán a falak.
Ne foglalkozz azzal, hogy nem vagy jóképű vagy nincs 20 centis bránered.
Már a telefonbeszélgetés közben próbálj meg kedves lenni, ne nyökögj. Inkább próbáld meg százszor elgyakorolni amit mondani akarsz.
Ha van lehetőséged már otthon is fürödj meg. Két mosdás után csak jó leszel. Nincs kínosabb annál mikor visszaküldenek a fürdőbe. (Félreértések elkerülése végett velem ilyen nem fordult elő :-) )
Ahogy belépsz az ajtón próbálj meg valami kedveset mondani, mosolyogni ne a lányt méregesd. Az első benyomás nagyon fontos.
Próbálj meg ráhangolódni a hölgyre ne az adott pillanatban döntsd el kihez mész és ne egyből akarj menni.
Nem mindenki olyan szép mint a képeken, de ez benne van a pakliban ettől még jól is elsülhet a dolog. Legfeljebb nem mész többet. Régen sosem láttam képet a lányról valahogy mégis kibírtam mindig.
Legfontosabb a kedvesség. Ahogy ők eljátszák a szeretőt, te is el tudod. Nekik is jól fog esni és akár még odaadóbbak lesznek tőle. Úgyis lesznek olyan lányok akiknél majd magadtól jön az udvarlás, na ők lesznek azok akiket mindig várni fogsz. Nőhöz menjél, a szeretődhöz! Ne .....-hoz.
Ne kérj gumi nélküli aktust! Azzal egyből el is kaszálod magad a 99%-nál.
Lányoknak csak annyit tanácsolnék ha szabad, hogy az idejüket osszák be jól. Tartsanak szünetet és ezt kalkulálják bele. Időpontos embereket csörgessék meg. Tudom, nektek ő csak egy a sok közül de annak a szerencsétlennek lehet a hét vagy a hónap vagy akár az év megmozdulása a dolog. Szerencsére nekem mindig épp időben szóltak, de sok ilyet lehet olvasni, hallani.
Ha gond, hogy itt van a hozzászólás nyugodtan mozgassátok át az általános beszélgetéshez.
Aki óhajt privátban továbbra is megtalál. Csókolom.