Köszi köszi szépen.
Köszi köszi szépen.
Stellánál esetleg volt valaki?
Sziasztok!
Érdeklődéssel fordulok hozzázok, hogy a 6428-as telszám végződésű Vanesszánál járt már valaki? (Zalaegerszeg) Mik a tapasztalatok? Tényleg van neki olyan kis mókusa, vagy ez egy régi kép?
Szia igen van, de ha jót akarsz magadnak,akkor hanyagolod...már 100* le lett írva itt a fórumban a "hölgy" add a rozsaidat inkább másnak...hidd el nem éri meg.
Ez a Candy Doll meg a Lola Doll valami guminők lehetnek, vagy mik ezek? UFO-k? Próbálta már valaki?
guminők
Sziasztok! Ívetről valakinek info? Volt már nála valaki?
10/8-ra értékelném, szép csaj, ügyes is... Annyi hogy én kicsit mást kerestem volna, de tökéletesen megfelel arra amit keresel amúgy. :)
Sziasztok
Szimike ről esetleg valakinek van tapasztalata?
Megéri e?
Sziasztok!
Tináról van valakinek véleménye?
Sziasztok!
Anna nevű hirdetőtől van valami vélemény?
Nah ez engem is érdekelne, akár privátban is várok véleményt.
Sziasztok! Szimike nevű hirdető rol van valakinek tapasztalata?
Sziasztok
Kingáról van valakinek tapasztalata?
Megéri e elmenni hozzá?
Köszi
Szisztok!
Diayról van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni?
A negatív like jelek ellenére, nekem pozitív volt vele a tapasztalatom nem azt mondom,hogy top kategória, de igényeknek tökéletes megfelel.
Sziasztok Emese nevű hirdetőről érdeklődnék kinek milyen tapasztalata van.
Lina nagyon nem ajánlott!A telefont se vegyétek fel miatta!Tegnap voltam nála unott érdektelen a hozzáállása!Telefonon megbeszéltük a részleteket mire mentem hozzá már plusz rózsaszálakat akart kérni a kölcsönös franciáért NONSZENSZ!Fele sem igaz amit előad telefonban!Más is volt a lakásban arról nem is beszélve!Kerüljétek!!
Sziasztok .Melittáról Valakinek van valami infója?Privátban is jöhet
Sziasztook
Lentiből Tináról vélemény ?