Kedves Fórumozók.
A tisztán látás érdekében szeretnék hozzáfűzni a kiirásokhoz.
Kriszta vagyok, aki masszázst hirdet. Aki közelről ismer, tudja, az elmúlt 3 hétben elég sok rossz dolog ért, amit fel kellett dolgoznom.
A telefonszámom, email címem kis időre " átadtam", mivel nem kivántam dolgozni.sajnos, a mai események után látom, rossz döntés volt.
Kijelentem mindenki előtt, hogy teljesen elhatárolódom a kiirásoktól,NEM tőlem származnak. Elnézést, hogy így fejezem ki magam, de nem érdekel senki nyomora, van éppen elég gondom-bajom így is, amit meg kell hogy oldjak. Elnézést kérek azoktól, akiket a nevemben megbántottak, alap nélkül.
A vád, ami az illető hölgyet érte, hogy fertőz...nem kivánok róla nyilatkozni. Véleményem szerint egy beszkennelt orvosi papirral meg lehet állitani minden pletykát. A hölgy helyében én biztosan ezt tenném, de mindenki maga dönti el,mit tesz.
A mai napon a telszámom már nálam van, az email cimet is csak én fogom használni/ remélem/.
Újra várom régi vendégeimet a megszokott helyen egy masszázsra, aki szeretne jönni, hívjon nyugodtan, elérhető leszek.
Aki úgy gondolja, ez nem ide tartozik, kérem, nézze el, sok vád ért, amiről nem tehetek, de valamilyen módon meg kellett magam védenem.
Kriszta
Sajnos, csak ez alatt a tamáska név alatt tudtam írni, nem tudtam megváltoztatni a becenevet:(