Tiffany23
1 óra
Kellő felvilágosítás birtokában indultam el a hölgyhöz. Úgy döntöttem, ha itt sem kapom meg azt amire vágyom, akkor már nem sok lehetőségem marad és nekem ennyi elég is lesz ebből a játékból. Hibátlan, természetes szépség fogadott az ajtóban széles mosollyal. Miközben a cipómet vettem le megsimogatta a vállamat. Álmodom? Szerencsére nem. Könnyű szívvel váltam meg a bajuszostól. Zuhanyzás után kértem egy kis bújást majd franciázni kezdett Tiffany. Nem tudom igazán leírni. Olyan volt mintha egy önálló életet élő selymes punci táncolt volna a farkamon. Egészen frenetikus és egyedi volt. Lovaglással kezdett, már ekkor majdnem elsültem. Közben csókolt és simogatott. Csak ezután mentem le alulra szájjal, de már rohadtul nem bírtam magammal és fél pec múlva már újra benne voltam, ezúttal elölról. Többször összenéztünk és nem tűnt rosszkedvűnek. Nagyon bájos volt. Nem sokáig tartott már a dolog. Kaptam masszázst és egy érzelemdús beszélgetést. Csoda is történt velem. Nem tudom mikor volt olyan, hogy képesnek éreztem magam egy második menetre, de most többet ért egy intelligens nővel való társalgás. Belőlem kijött az elmúlt hónapok feszültsége, olyan volt hazafelé, mintha több kilóval könnyebb lennék.
Feltétlen ajánlom minden normális embernek. Talán egy trágár kifejezés sem hagyta el Tiffany száját az eszmecsere alatt, ami így utólag különösen kellemes érzést vált ki. Sajnos én nem voltam ennyire kultúrált, de legközelebb jobban ügyelek majd a szóhasználatomra.