Ugyan múlt heti az élmény, a lány sincs most már itt, de azért leírom a dolgot.
Fanny(28)
Jó "fogdosnivaló" alkatú és szép arcú lány. Én szokás szerint holtfáradtan mentem. Kezdeményező volt így ez annyira nem befolyásolta a dolgot, de ami nála kiemelkedő volt a szexben, az a puncija. Gumival is nagyon jól élvezhető volt a dolog. Újkori "udvarlásaim" alatt még nem igazán találkoztam ilyen jó kis nunival. Még jó sok idő volt hátra az első forduló után, de én tudtam, hogy nem lesz második. A hátralévő időben egy nagyon aranyos, kedves lányt ismerhettem meg. Mindent megtett, hogy jól érezzem magam még levessel is kínált. Utólag már bántam, hogy nem ettem, mert ugyanúgy felpörögtem mint Virág után, csak most nem volt mit csinálnom és éjfél körül már igencsak éhes voltam.
Nadint újra meglátogattam. Mutatott pár dolgot amivel még nem találkoztam. Nála szerintem mindig kapnék valami újat. Teljesen elvesztettem az időérzékemet is. Rég lejárt az egy óra, de én csak kényelmesen feküdtem. Mikor bevillant, hogy már rég távoznom kellett volna, akkor is csak nevetett. Én kicsit szégyelltem magam, mert idő és pontosság buzi vagyok.
A legjobb az lenne, ha Fanny lenne a feleségem és Nadin valahol a szomszédban lakna.