Már nem először és vélhetően nem utoljára ismét a punciirigység kárvallottja lettem. Azért írok a városi fórumban, mert itt talán a kedves vendég magára ismer. Nem szép dolog a megszerzett információkkal visszaélni. Az információkat azért osztjuk meg, hogy mindenki jól járjon. A leendő vendég és a jó szolgáltató egyaránt. A vendég egy jó élménnyel lesz gazdagabb a hölgy pedig több és vélhetően normálisabb partnerrel találkozik.
A punciirigyet az különbözteti meg a többiektől, hogy az értesüléseit nem csak a maga javára fordítja, hanem egy vagy több vendég lejáratására is. Így természetesen a hölgy szemében lojálisnak tűnik a punciirigy és innen már egyenes út vezet a lejáratott személy körön kívül kerüléséhez. Pedig pont fordítva van. A punciirigy csak magára gondol, míg a hölgyet tabuk nélkül ajánló vendég sokkal inkább gondol arra, hogy a szolgáltató jó forgalma esetleg a lány gyakoribb ittlétét eredményezi és nem mellesleg arra, hogy ne érjen csalódás senkit sem, hisz önmaga is elégszer járt már pórul.
A konkrét esetben - a lány nevét nem írnám le - gyakorlatilag olyan sok személynek ajánlottam a lányt, hogy képtelen vagyok visszaemlékezni arra, hogy valóban elejtettem-e azt az információt vagy sem ami kiverte a biztosítékot nála. Mivel hiszek neki, így ezt elfogadom és beismerem a hibámat. A második dolog viszont szemenszedett hazugság, amit biztosan sosem mondtam ráadásul nem is igaz.
Ha ráismer magára az illető és miután kiörömködte magát a jól végzett dolga kapcsán azért gondolkodjon el, hogy legközelebb is eljut-e hasonló lányhoz vagy ki kell majd próbálnia 8-10 finoman szólva gyenge hirdetőt mielőtt újra hasonló élményben lesz része.
A lánynak - már ha olvassa - csak annyit fűznék hozzá, hogy az utolsó kérdésére a válaszom az, hogy nincs harag. Egyfelől megértem, hisz azt hiszem mindenképp csalódott bennem, másrészről talán meg is lehetett volna normálisabban beszélni, hisz arról a dologról amit rólam állítottak kevesen tudják jobban nála, hogy nem igaz. Mindettől függetlenül én továbbra is ajánlani fogom, hisz a szolgáltatása úgy gondolom jóval átlag feletti minőségű mindenki számára. Természetesen az inkriminált részt mellőzöm, még ha rákérdeznek is.