qayse!látom neked fóbiád van itt barátom,vagy legalábbis nem szereted a virágokat wazzeg!!!
tegyük helyére a felfogásodat!!!menj el egy night clubba!!!fizesd ki a belépőt,aztán kérj egy kotélt(ha megúszod a kamu italt eggyel),aztán vidd el a lányt 1 órára!!!
számoljunk aranytökű barátom,belépő most nem nagyon tudom mennyi,legyen 500,-,egy "koktél" 3500,- -akár 10.000,-ig is ha esetleg a 10.000,-os egy jobb pezsgő,ezekből ugye kap a lány is,ezért kéri,a többi a báré,neki is van kiadása...
***moderálva***
És sokan megkínálnak kávéval,üdítővel is,ezt nem felszámolva!!!
Én nem vagyok egy bunkó ember,sőt egy vidám fickó,hamar oldódom,és egy van egy nagyon jó tulajdonságom!!!Tisztelem a Női nemet!!!
Én meg vagyok elégedve azért a pénzért,amit kifizettem,és 100%-an!!!Virág,Kinga,és Sonja!!!
Előbbiekben leírtam ezeket is...nem akarom ismételni önmagam!
Én nem tudom,h te ki vagy,de mint látom ezt a virág fóbiádat,különösen nem is érdekel!!!Nem ismerem a szexuális szokásaidat sem,nem is szeretném megismerni!:))),de ha te nem vagy elégedett,akkor itt a fórum írd le!!!
És ha megkérhetlek,és ezt tényleg szépen teszem!Hagyjál engem békén a virágos leveleiddel!!!Írhatsz a Virágnak,a virágról,de a 88-at vedd ki belőle!!!
Köszönöm szépen,és tisztelettel!!!
Várom a normális beszámolóidat,szia 88 !