Sziasztok.
Hát van ez így, sajnos :)
Sziasztok.
Hát van ez így, sajnos :)
HI!
Tud vki vmi használható infót az itteni lányokról?
Nem jártam mostanában egyiknél sem, de megígértem a legkesdvesebb testrészemnek, hogy nemsokára kap vmi finomat!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de ritkán nézek ide :)
Nos, Valerie aranyos volt és kedves, Jerevánon rendelt akkor, most nem tudom, a lakás le volt pukkanva, de a szoba rendben volt. A képeken Ő van, szóval légalább nem kamu :D Vékony, a mellei kicsik de szépek, arányosak. Masszázsal kezd, ráhangol ;)
De nem mostanában voltam nála... és másnál se nagyon :(
Kösz, hogy az én véleményemre adsz :D
Tudok, a barátnőm.... Én válaszoltam :D :D :D
Pandora.Ujnak tűnt.Elkmentem,kipróbáltam.Szerintem "barna bőrű",nekem nem jött be,ha van 16 éves sokat mondok.Csont és bőr,nem túl igényes.Sokkal inkább Debóra.Aranyos.
Mit erőlteti ez az ANETT a képeit , bármit csinál szép nem lesz,sem hungarikum.Nem a ruha teszi a nőt,hanem a lelke meg a kisugárzása,viselkedése.
Hello sopronban masszőr sexi csajt tud valaki aki le is ápol üzenj köszi.......
Szia,üzenetedre válaszolva,igen van Sopronban,ügyes,aranyos és iszonyú jól maszíroz.Ő Valerie ! Nagy kincs itt Sopronban,én őt merem ajánlani ,de voltak még ügyesek,csak már elmentek innen.
Te jóóó ég mi megy a piros oldalon ??? Kemény ez a fórumozás!! Hát Rubina kiesett! Marad Cia Mia !!! Szörnyű!
Mikor lesz már jó nő Sopronban ?????????
Sziasztok...
Segitsetek nekem.ugye jól emlékszem,hogy Katómaminak ,..Alexnek hivják a fiát...
Köszönöm..
Te megbolndultál??? Konkrétan leszarja az oldalt, veled együtt, és Balázsnak hívják :)
A moderátor törölni fog minden személyes beírást,vagyis személyeskedőt!
Kinek mi a neve,van e gyereke,háza,ruhája..meg egyéb intim információ hányogatás után IP cím alapján feljelentést lehet tenni és a kedves forrást tökéletesen fellehet deríteni.S mindez jogi úton szépen folytatódhat....mert hogy ezért jár,ami jár.
Illetve a lányoknál akinek jobban megy aszekér,azokat ne szapuljátok,akinél kevesebben,azt pedig segítsétek!
Segítséget kérek: Marica nevű hölgyről szeretnék némi tapasztalatot, ill. infót. Köszönöm
Habe Dóri mal probiert. Im ganzen 6 von 10 Punkte verrechne ich. Ein bißchen dicker als erwartet und kleiner. Schien, dass sie etwas Angst vor dem Geschäft hatte. Sehr höflich und wollte mich zufrieden machen, aber ganz ruhig dabei, wenig Augenkontakt, wenig Leidenschaft. Hatte Franszösich ohne gemacht aber ungeschikt, mit zu viel Händeeinsatz. Brüstespiel und -saugen hatte sie nicht so gern. 8.000 HUF für die halbe Stunde. Wohnung schon ganz gut.
nagy ratyi nők vannak itt sopronban,a bugyit nem huznám le róluk!
Megéri inkább Győrbe átzökkenni,ott már szines és szinvonalas a skála.
Ne haragudjatok nem tudom kik vagytok,de a lányok akinél voltátok lehet ugyanezt gondolták rólatok....
Én voltam Maricánál! Sztem nagyon jo a franciája, és a szex is nagyon jo vele! Mayánál járt vki? Vélemény? Köszi!
Köszönöm,de,tőlem mindenki elégedetten távozik és sok visszajáró vendégem van és természetesen mi ill legalánbbis én szűröm a kellemetlen vendégeket,hozzám még ausztriából is átjárnak
Egyébként egyetértek veled abban,hogy a kép nem mindíg felel meg a valóságnak,mindíg megpróbálom a maximumot kihozni a helyzetből,tehát mindent beleadok,nem lélektelenül hanem rád és az igényeidre hangolódok.
A napokban voltam dia nevezetü hölgynél, nagyon kedves aranyos ,mindent bele ad ,egyszerüen 10-es pontot érdemel !