Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
semi · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. október 20. 23:20

SZIASZTOK. EMESENEL VOLT MAR VALAKI.  NAGYON ARANYOSNAK TUNIK

qkac · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. október 20. 08:05

Sziasztok!

Anett-ről írna valaki tapasztalatot?

Kár hogy régiek a képei...

Én Rami-ról irnék. Kedves, közvetlen, bár a képek készülte óta "megizmosodott" és van már jópár tetoválása, de nagyon jól csinálja amit csinál!

Q.

EnJoy · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 18. 20:35

Sziasztok!

Én egy távoli városban élek (Miskolc), és bár megfordulok időnként az ország egyéb részein is, olyan még nem volt, hogy más város fórumára írtam volna. Az egyetlen okot, ami, pontosabban aki miatt most mégis megteszem, azt Sonjának hívják! Sok minden jót és szépet leírtatok már előttem róla, így én nem arra helyezném a hangsúlyt, hogy milyen élmény a finom, bársonyos bőréhez simulni, vagy a formás kis testét kényeztetni…....:)) Sokkal inkább, innen is szeretném megköszönni neki, hogy a héten Sopronban eltöltött néhány kellemes napot, a vele való találkozással koronázhattam meg! Azt hiszem, hogyha a legegyszerűbben, de mégis a legkifejezőbben szeretném jellemezni, akkor csak annyit mondanék, hogy Ő a NŐ!!! Sokszor gondolkozom el azon utólag, hogy vajon jól választottam-e, amikor egy idegen helyre keveredem. Ez most nem kérdés, tudom, hogy a legjobb választás volt!!! Visszavágyom…..:) Üdv.: EnJoy

qayse · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. október 18. 14:29

Sziasztok!

Tinánka eszméletlen formás feneke van!!

Bár nem túl kedves csaj...

De egyetértek Zeigerrel:

Sonja visz mindent!

dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. október 17. 10:48

Rékáról tud valaki valamit? dögösen néz ki, a telcsiben viszont elég unott hangja van. érdemes rámenni?

Demike · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. október 17. 08:49

Te mikor és hol voltál nálam? Mert számomra ez mindig érthetetlen. Ki az a Vanessa?

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2012. október 16. 19:54

A fotshop nagyon jó munkát végzett rajtatok!Esztétikailag ,a megjelenés szempontjából,teljesen mások vagytok!Ennyi!S ez nem vicc!Sajnos!

S tényleg a jónevelésem tartott vissza csak!De másnak bizonyára megfeleltek!Viszont ne felejtsétek el!Van összehasonlítási alap!

G99911 · Újonc (25 hozzászólás) · 2012. október 15. 20:52

Sziaszotok voltam Mollynál hát gyerekek ez katasztrofa volt és ez nem vicc! anyira kezdő a maszirozás egy nagy nullllllllllllllllla a kézi levezetés mint ha nem is fogot volna még szörnyű volt  10/0

dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. október 15. 18:32

Vendinél voltam minap, korrekt lány- barátnés fílinggel. hozzáállás 5-ös. a teljességhez elmondanám, hogy a fényképek kaptak némi fotóshoppos rásegítést...

kamill · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. október 15. 13:04

hát ez a vendi a képek alapján nagyon ottvan meg kell h látogassam

Demike · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. október 14. 14:36

Szia :) Ez most valami vicc akar lenni ugye? :) Arccal hirdetek, sokan tudják hogy én vagyok a fotón.

Szerintem itt valami keveredés van nem gondolod?

Ez részemről nem magyarázat, hogy a jó nevelésed tartott vissza....ilyenkor meg kell mondani az illető szemébe hogy bocs de nem te vagy, vagy nem ilyennek képzeltelek...

A lila zoknis képeim 2012.09.20-án készültek.

téboy83 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 14. 03:20

itt Viktoria visz mindent fulos nő 

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2012. október 13. 17:39

Demike - Vanessa  !!?? Egyáltalán más nyit ajtót!Ők lennének!De nagyon gyenge a fényképhez képest!

Mondhatnám azt,hogy nem gerjeszt vágyat a sz*lg*lt*t*s igénybevételére!

A jó nevelésem tartott vissza,hogy ne forduljak sarkon!

Zeiger · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. október 09. 19:54

Sonja visz mindent!!!!

Zeiger · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. október 09. 19:52

Vendi nagyon korrekt, én még régebben voltam nála, de menden rendben van vele! A külseje egy kicsi kivetni valót hagy maga után, de nem vészes! A fotókon ő van!

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2012. október 09. 15:02

"Rami"-ról valaki tud valamit mondani?Köszi!

kamill · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. október 09. 14:49

zoéről vagy vendiről valakinek van vmi infója?

fifi2010 · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. október 08. 18:19

Arcra nem jó!!! De a teste meg amit csinál az elmegy :)

anonimer · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. október 08. 13:35

Kb 2 éve voltam Tinánál akkor is ezek a képek voltak fent róla mint most és akkor is 21 éves volt. :)

Igaz nem volt rossz.

FarmerX · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 08. 11:07

hello

Nekem Rebeka bejött,mint lány

Téma indítva: 2010.02.25., 3464 hozzászólás összesen