hy skacok. Tud vki valamit Barbiról sopiban?? infó kéne
. köszi
hy skacok. Tud vki valamit Barbiról sopiban?? infó kéne
. köszi
Én csak tervezem hogy benézek hozzá,persze ha lesz elég idöm:)
Hello Petráról kérnék infót. S.O.S.
sziasztok gabriellárol irnátpk valamit?
Az A8-A9 pályá kereszteződésétől(Voralpenkreuz)Le Graz irányába van egy kupi.Tele van magyar Qvával.De már magyarul se tudnak.Hozzáteszem németül se.Az egyiknek az arc az oka a másiknak az ész.
JaJa!Kiskuki 2!
A labanctól nagyobb senkiházi nem nagyon van.Ők a németek zigunerjei.
valamit nem értek a legtöbb lány azt hiszi hogy ha azt mondja hogy *** moderálva *** akkor majd elmegyek hozzá és jól megdöngettem és *** moderálva *** majd neki.
persze álmodjatok csak tovább mert én soproni vagyok és nem külfüldi akit csak úgy le lehet huzni *** moderálva ***.
amúgy meg csak azért is a szokot nöhöz járok akinél mindig jól érzem magam és tudom hogy ott nem vernek át.
Hmm,a felhozatal nem jó??Otthon kell maradni!!Ennyi..
Mekkora vicc ez a város.... mi ez az ócska felhozatal??????? hol vannak a jó nők,hmmmm??!!
sziasztok volt már vki Stellánál?
Van esetleg vélemény_?
sziasztok!
Sopronban vannak transzvesztita ***moderálva***?
Roxána(21)
A ***moderálva***, teljesen egyedül. Egyeztetés teljesen rendben, parkolás a ház előtt! A ***moderálva***a soproni átlag alatt!! A fotói valósak, bár élőben karcsúbb és hosszabb a haja. A lakása teljesen rendben, fürdő úgyszintén. (Nagy törölközőt kaptam, ami szívja is a vizet, 2 fajta márkás tusfürdő, Roxána velem tusolt.) Az ágyra, (nagy franciaágy) előttem terítette rá, a szekrényből kivett friss lepedőt. Kedves, odafigyelő, jó beszélgető partner, és a dolgát remekül végzi. 120 percig élveztem, minden vele eltöltött pillanatot. Én nagyon ajánlom, vissza megyek még az biztos.
Engem Valerie érdekelne, ***moderálva***olvastam rólla, hát, elég érdekes, régen jó ***moderálva***volt, aztán lett körülötte egy kis por. Most mi a helyzet vele??
Én írtam róla, igaz kicsit korábban már. Az egyik hasonló internetes oldal, a ***moderálva***Miskolc topicjának #15665 számú hozzászólásában elolvashatod...
Én nemtudom mit hodjek el Roxánáról van aki jó s, van aki rosszat ír meg hasonlók! Könyörgöm valaki egy normális beszámolót írhatna aki valóban járt már nála!!
Sziasztok!
Hétvégén voltam Mercédesznél.A képek valósak,a lakás nagyon szép,tiszta,rendbe volt minden...:)
Csak ajánlani tudom!
hmm...én 2 órát voltam nála... kiemelkedő ***moderálva***nyújt... poton ***moderálva***!
szerintem felejtsd el :S nem ajánlom
aminánál volt valaki ma sopronba utazok és +látogatnám infó valakinek?
Sziasztok! A most Roxána (21) néven hirdető hölgynél jártam anno, mikor még Miskolcon tevékenykedett, ott Vivien/Díva néven. Korábban róla olvasott beszámolók és saját tapasztalatom alapján egyáltalán nem ajánlott. Jól néz ki, de sajnos igen gyenge színvonalú volt a szolgáltatás minősége, negatív hozzáállással. Persze azóta változhatott is akár...
dittinél votam
Rendben volt minde neagyon korrekkt, friss lepedö...