lehet hogy most moderaltatnak de ez az igazsag.
visza terve linda nevezetü hirdetöhöz aki jo ***moderálva*** annak nem kell reklam csak a szep dicseret.
lehet hogy most moderaltatnak de ez az igazsag.
visza terve linda nevezetü hirdetöhöz aki jo ***moderálva*** annak nem kell reklam csak a szep dicseret.
az a baj hogy en leirom szivesen a leanyzo nevet es utanna biztos vagyok benne hogy valaki moderaltani fogja a tünderi maszörlany az akinek a hirdetesere en elmentem de nagyon rosszul is jartam.
Sajnos ez a fórum se arról szól, hogy bárki is komolyan leírná a véleményét.... Mindenki mástól várja a csodát, és egy elejtett aprócska véleményfoszlányra kiváncsi emberkék hada ugrik... De feleslegesen, mert a kérdésekre válaszok nem jönnek... Hogy Stella kamu-e? Senki se tudja, mert aki volt nála, nem írja meg, aki meg várja a csodát, az nem megy el ezek után. Vagy volt a fotógarnaciás ámde mégse fotógaranciás beírás.... Soha nem tudtuk meg, ki volt, pedig akár mások is tanulhattak volna az esetből. De nem, nem tudtuk meg.
Félmondatokra meg felesleges reagálni. Akkor fog működni ez a fórum normálisan, ha nem csak az vadászni jövünk ide az információkért, hanem mindenki le is írja a tapasztalatát, esetleg egynél több mondatban. És higgyétek el, hogy egy idő után a kamus lányok is sokkal gyorsabban kiszűrődnének...
További jó olvasgatást, de akár írhatnátok konkrétumokat is.
Üdv.
Kifejtenéd bővebben,mert engem érdekelne?!
Stella egy kamu!
Én is ismerem a hölgyet voltam is nálla és osztozom puncinyaloval,az igaz hogy mindenkinek nem jöhet be,még szerencse!
Ja, bevallom soha nem voltam Dianánál, így nem mondhatok róla sem jót, sem rosszat, de a képek alapján nekem sem jön be, legyen bármennyire is toppon és legyen bármennyire is bevállalós :P
Gergely, leírnád, hogy kiről írtad a fotógaranciás ámde mégis beszopatós történeted?
Köszi
Nézd, szerintem fogadd el, hogy Neked bejön, neki meg nem, mert már annyira sztárolod, hogy szinte reklámnak tünik... Mellesleg ha annyira jó lenne, akkor nem kellene reklámoznod, hiszen menne neki a bolt anélkül is. De tudod, kinek a pap, kinek a papné... Nekem a pap lányai :D
De írj róla egy valós(nak tűnő) beszámolót, és még a végén elhiszem, amit mondasz. Addig is üdv.
Hidd el minöségileg is ott van a toppon korához képest ,erre én is adok! nem hiszem hogy sopronba van még olyan hölgy akki annyira beválalos lenne mint Diana!
igy jártál kiskuki ,nállam bejön a hölgy!
hello ma voltam aniko nevü hirdedötnel.
öt az ujsagbol valasztottam ki telefonos egyeztetes utan mondta a cimet es mar mentem is hozza egy gyönyörü fiatal edes lany akihez maskor is el fogok menni a hatarör u 12 2 emeleten rendel de mivel en korabban erkeztem felmentem a baratomhoz aki abban az epületben lakik csak ö 4.-en es ahogy megyek fel a haverhoz a 3.-emeleten 2 ciganyemberel talalkoztam kerdeztem vartok valakire mert ha nem lehet tavozni,ugyanis nalunk a lepcsöhazban kihivjak a rendörseget ha illetektelenül vagy egy lepcsöhazban egy perc mulva eltüntek a hazbol.
ugy hogy erdemes vigyazni magatokra mert ha nem nagyon rosszul lehet jarni.
amugy a csajnak is mondtam a sztorit hogy jartam de csak gunyosan mosolygot,amugy a lakas es a csaj is rendben van nem nezi az idöt es rendesen teszi a dolgat en öt tudnam nektek ajanlani.
a telefonszamat leirnam de ugy is moderalnak.
hat ez egy jo elmeny volt.
gergönek javasolnám ne lindához menjen hanem dianához ,igaz most ö nincsen sopronba
hello szeretnem megkerdezni töletetek hogy ismeri valaki a linda nevezetü hölgyet mert elmennek hozza de nem tudom hogy megbizhato-e vagy sem.köszike
Gergely! Csak nem a bécsi utca volt az?????? :D
Szép beszámoló... Esetleg bővebben? ;)
És mások okulására esetleg megírnád a hölgyemény nevét? Merthogy akkor aki itt olvassa, nem megy hozzá ;)
Illetve ezt szerintem a VL szerkesztőinél is jelezd, hidd el, nekik is érdekük, hogy az ilyeneket kiszűrjék....
Én is jártam így még régebben, a Tó utcában volt a lakás, de én is kifordultam, mert az ilyen haljon éhen :D
a fotogarancia nem jo semmire egy nagy atveres.
ma voltam az egyik lanynal es telfonban elcsicseregte merre hova hany meter aztan a megbeszelt idöben ott voltam a helyszinen es felhivtam telefonon hogy megerkeztem itt vagyok a haz elött es mikor kinyitotta az ajtot majdnem rosszul lettem a szep nö helyet rutykos szakadt cigany kurva aki ugy nez ki mint aki most szabadult a tüdöosztalyrol es mondja hogy majd vele kell beernem mert a jelenlegi csaj nem er ra mondtam neki nekem az a csaj kell akivel beszeltem es ha nem er ra vissza jövök kesöbb de ö mondta hogy kesöbb sem fog raerni ö nem lessz jo mondtam nem sarkon fordultam es eljöttem töle.
na ezert mondom hogy a kepgarancia nem jo semmire egy nagy atveres.
Hy!
Tihannára vigyázni!!!! Nagyon kis cukor a lány és ritka darab ebben a nyomorult városban!!!
hello a tünderi masszörlanyhoz lenne egy kerdesesm?
ha csak masször vagy akkor minek mutogatod a tested többi reszet?