Én ezt nem mondanám,szerintem sok kedves csaj van itt Sopronban! Persze van egy-kettő aki fekszik,mint a zsák,én még nem fogtam ki ilyent ...De ne általánosítsunk szerintem.És hozzáállás kérdése is,meg ugye szimpátia...
Én ezt nem mondanám,szerintem sok kedves csaj van itt Sopronban! Persze van egy-kettő aki fekszik,mint a zsák,én még nem fogtam ki ilyent ...De ne általánosítsunk szerintem.És hozzáállás kérdése is,meg ugye szimpátia...
Bianka 24 nagyon jó!! Nagyon ott van! Mehetsz hozzá nyugodtan!!!
Anna 45 ? Olyan szigorú,de kedves "tanár néninek " tűnik :D
bátran ajánlom! a képeken ö van, barátnös hozzállás (kicsit locsi-fecsi, de belefér), karcsú csinos lányka.
Hello! tudomásom szerint nem.
sziasztok,Dézy40 csak masszázst válal?
Bianka 24 -röl szeretnék infot kérni kedves férfitársaim.köszi
Nem mondom hogy csak ő! De jelen választék közül nála és Alexánál voltam ezért nem tudok mást minősíteni. Bianka 24 viszont érdekelne.
Tényleg csak gréta38megbizhato ? Akkor bizony tényleg elég elszomorito a helyzett sopronba.
Évi (33) 1 hónapon belül legalább harmadik müvésznevén hirdet, vajh mi okból? rossz elöérzetem van! valaki meg tudja cáfolni?
Gréta 38 Tényleg nagyon-nagyon korrekt szerintem. Jártam már nála és összeségében oké, de néha az ember más stílusra vágyik.
Értem! Azért köszönöm.
Amúgy Fanny is ajánlott kategória, nem leh*zós nyugott szívvel ajánlom! Szidinél kb két éve voltam, akkor kedves volt, de a fürdő igen galát volt, nekem az is fontos. Az óta nem voltam a "Bécsiuban" de ha ennyire dicséritek Grétát hamarosan megnézem... Talán a fürdő is változott... :) "***moderálva***Bellais igen igen ajánlott kat. brutál!
Sziasztok régi motoros vagyok a városban, és gondoltam ezentúl én is hasznos és valós infókkal fogok szolgálni.
A masszázs kategóriából Maximálisan tudom ajánlani Mirát aki eszméletlenül szép, kedves,és jól csinálja nagyon amit csinál! Tudom ajánlani ugyaninnen Rebeccát szintén nagyon szép, valós képek,ő ugyan nem ***moderálva***, de full fullos keco,tisztaság fogad ami nem mellékes..
Aztán a korához képest Marica sem rossz nem nyavajog azt kapjátok amiért mentek!
Más!
Ha van lehetőségetek próbáljátok ki a ***moderálva*** nevezetű swingwerclubbot B**sben. ***moderálva***szerda szombat van párnap,maximális igényesség fogad korrekt ***moderálva***! Az élményt amit akaptok leírhatatlan, egyszerűen fenomenális!
szevasztok. aniko 21röl tudtok valamit?
Sziasztok kedves makktársak!
Sopronban nálam még mindíg"Gréta"és "Dezy" a nyerő!
Bennük még sosem csalódtam,korrektek és nem utolsó sorban beszélgetni is lehet velük.
Sosem figyelik az órát,és nem azok a megjátszós kis hölgyek!
Szóval én őket merem ajánlani!
Jázmin 21-ről tapasztalata valakinek?
Dzsonak,anonimernek igaza van.Kormoshoz commentjéhez csatlakoznék.
Ha tényleg ennyi sopronba a leh*zos p*csa akkor légyszi irjátok meg hogy mégis kihez érdemes menni.hogy ne érjen csalodás.nehogy miís igy járjunk.
javaslatom, hogy mindenféle mütermi, fotosoppolt, retusált képet is tiltson ki a t.Szerkesztöség (ez nyilván egyszerüen és egyértelmüen kideríthetö).