Sziasztok. Délután 3környékén kaptam egy sms-t hogy bocsi elaludtam. Ne haragudjak. Én, -mer' olyan naív vagyok?!- el is hiszem. Én mindent elhiszek., csak a fa..om csóválja a fejét.... Na mind1 . Kicsivel később megpróbáltam újra felhívni, hogy akkor még a héten hogy oldjuk meg a találkánkat. Persze nem vette fel, aztán kinyomta. Szóval próbálkozik tovább a ..... !
Cintia 22( a szöszi) az meg mi a ráknak hirdet, ha soha nem lehet elérni?! Bármikor hívom nap közben vagy kinyomja, vagy csak fel sem veszi.
-Egyébként ma érdekes dolog történt. Itt voltam fennt. Leírtam a tapasztalatom. Aztán a keresőben voltam. Cintiát néztem. Rányomtam a számára és tárcsáztam.(asszem egy 30-as szám) -Persze nem vette fel. Ráírtam egy sms-t hogy: Kedves Cintia! Hogy lehet téged elérni? szeretnék velde talizni, de soha nem lehet elérni. Megírtam több elérhetőségem. Aztán délután jött a fent említett sms." Hello nem Cintia vagyok hanem Beuss. Ne haragudj de elaludtam." ez a Beuss számáról jött. Az a 70-es ami meg van adva. (jelenleg csak a rosszaságok között)
Na akkor ez most hogy van?