Oppá! Mirát akartam írni, nem Amírát. Nem ugyan az, nagyon nem. Hasonlóak a képeken, de a minőség, kinézet az ég és föld...
Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2016. június 15. 21:19
Törölt felhasználó · 2016. június 15. 21:15
Üdv. Én is jártam már Jázminkánál kb két éve. Úgy emlékszem akkor is 23 volt... Most hogy milyen nem tudom. Akkor jóval húsosabb volt mint a képeken.egy 8-10kg val biztos. Kedves volt meg beszédes azzal nem volt baj. Kecó is rendben volt. Amit nyújtott az egy sima átlagos dugás volt. Az akkori élményem nyomán én akkor 10/5 adnék neki, jóindulattal. Ezt annak tükrében, hogy azóta voltam több lánynál, és sokkal többet adtak. Nagyobb élményt nyújtottak. Nála egyszer voltam. Nem is tervezek újabb látogatást. Sokkal nívósabb lányok vannak itt Sopronban, jalanleg is. Pl: Amira. Beuss, Bianka, Roxy, Kriszti, Cintia. Ivony sem volt rossz!
Törölt felhasználó · 2016. június 13. 06:56
Sziasztok. Egy ideje nem voltam itt fent... Viszont pár lánynál voltam azóta.
Beuss. Nekem nagyon bejön a hölgyemény. Mint alakra, mint pofira. Nagyon szép arca van, gyünyörű mellei. Barátnő feelinget nyújt. Fiatal, tini lány, így természetes, hogy még nem olyan oldott, mint egy 30-40 -es hölgy. Kedves, korrekt, a hozzáállásal sincs gond. Technika: Ahogy nekem csinálta igen jó volt a francia tudása,és a folytatás sem volt rossz.... Észrevenni,h szeretné, hogy jól csinálja,hogy jó legyen az illetőnek. Csodaszép kék szemei vannak.
Mindenképpen ajánlott kategória azoknak akik nem a túlsúlyos hölgyeket szeretik.
Lábimádó1 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. június 13. 02:30
Üdv! Van olyan lány aki láberotikát is vállal?
Lábimádó1 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. június 13. 02:25
Ez így van!! Van valakinek tapasztalata valakiről?
origo40 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. június 12. 13:34
Hali mindenkinek! Jártam Margónál,a képei a valóságnak megfelelnek, kégli átlagos a Jerevánon rendel.
Maszíroztatni mentem csak amit nagyon jól csinál végén 1 jó franciával. Aki szereti ezt a korosztályt
ajánlom neki.
Lili(22)-ről tud valaki mondani valamit?
mindigmost · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 11. 06:30
Vkri helló érdekelne írnál privát.
88 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 11. 00:48
Elnézve a felhozatalt,itt még birkózni is lehet :D Igazi "nehéz bombázók" érkeztek...
Saandra · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. június 08. 17:50
Az komoly. nem is az a baj ha cigany valaki hanem ha igenytelen. :(
Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. június 08. 17:05
Nagyon látszik a képen ha valaki nem fehér bőrű😨
BJL · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 08. 11:57
Sziasztok!
A most sopronban található lányok közül kik tartoznak az ajánlott kategóriába. Elég csak név. Akiben nem csalódnék. Még kezdő vagyok ezen a téren.
M975 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. június 07. 19:00
Sziasztok !
Alexandra nevű szolgáltatónál jártam . A hölgy aki fogadott köszönőviszonyban sincs a képen látható szépséggel .
Sajnos :(((
c*gánylány , alacsony és duci,stria csikokkal. egy stimmel , hogy fiatal .
"Testőr" pedig a "rendelő" elött autóban tart szolgálatot . viccc
NAGYON NEM AJÁNLOTT !
vkri · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 05. 13:21
Sziasztok!
Biszex makktársat keresek hármas hancúrhoz!
Privát üzenetben várom a jelentkezést.
Noemi35 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. június 03. 10:20
Nem csak neki.. rengeteg a hirdető de vajon ez hány lányt takar
rolipoli · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 02. 19:38
vajon tamarának mért van 4 hirdetése
Gábor_b · Újonc (26 hozzászólás) · 2016. május 28. 18:10
Nikinél(35) voltam még március elején. A lakás pici, tiszta, ilyen téren minden oké. A hölgy nagyon jól néz ki, alacsony, helyes, feszes bőr, gyönyörű mellek. Végig kedves, jól lehet vele beszélgetni. Az együtlét rövid volt, de nem az ő hibájából. Mindenképp érdemes menni hozzá.
cunnilinguist · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. május 27. 17:07
Valóban, Anita 40 egy igazi MILF. :) Nagyon kedves és csínos, szép kerek feszes ciccikel, franciája egyszerűen mennyei, talán a legjobb amiben valaha részem volt. Ma találkoztam vele, engem már a v. völgyben fogadott, a hely teljesen rendben van, autóval be lehet állni az udvarra. A fürdőben tiszta törölközők, több féle tusfürdő, az ágyon frissen felhúzott lepedő. Amikor megérkeztem ásványvízzel kínált, az anyagiak rendezése az együttlét után történt. Részemről 10/10.
Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 18:04
Anita40!
Kecó Jereván elmegy kategória! Hihetetlen cicik! Alacsony a hölgy de nagyon csinos! Az egész együttlét rólam szólt! Látszott hogy a kedvembe szeretne járni! Francia csoda volt! Nagyon ügyes és nagyon figyelt rám! Hiába! A rutin meg az évek! 10/9! Köszönöm Anita! Még visszamegyek!
Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 17:58
Zsani32!
Csak egy franciára ugrottam fel hozzá! Képeken ő van, bár kicsit fel vannak javítva! Zenére csinálja! Úgy ütemezi ahogy a zene szól! Nem hittem a szememnek! Ki csalt belőlem mindent az utolsó cseppig! Technika nem semmi! Ügyes volt! Kecó belváros egész jó! 10/9 ajánlott
Revolver · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 26. 17:52
Liána 24
Egy echte roma lány! A képeken ő van. Alak stimmel, bár szerintem már szülhetett mert mellek kicsit gravitáltak és a hasán is strichák voltak. Előadás közepesre sikeredett! Amit muszáj azt megcsinálja! Mikor voltam egy *** moderálva ***! Azt mondta így született! *** moderálva *** Kecó úgy ahogy rendben volt. Összességében 10/4
Sajnos már nincs a városban de voltam egy Cintia20 nevú hirdetőnél is! Ilyen alakot csak rajzolni lehet! Hihetetlen cicik! Azt hinné az enber hogy nem eredetiek pedig azok! Kicsi fenék darázs derék! Play-boy ban lenne a helye! Hozzáállás egész jó! Francia fejleszthető de látszik hogy igyekszik. Egész jól bele állt a doggyba még talán kicsit élvezte is! Gyönyörű volt az egész lány! Jerevánon rendelt, kecó elmegy! 10/9 adnék rá alakja és megjelenése kedvessége miatt. hozzá állás még fejleszteni kell! Ha jön vigyázzatok rá! Egy kincs!