SZiasztok!
Érdekelne engen jó nagy mellű lány kb 22- 25 éves korig olyan lányt ajánljatok akinél már volt valaki ,de ne legyen kővér csak kb 120 as melbőssége!
SZiasztok!
Érdekelne engen jó nagy mellű lány kb 22- 25 éves korig olyan lányt ajánljatok akinél már volt valaki ,de ne legyen kővér csak kb 120 as melbőssége!
Szia!
A 24 ÉVES CLAUDIA Ő NAGYON GÁZ KÉPEN JÓ EGYÉBKÉNT ÉLŐBEN DAGADT ÉS CSÚNYA!
Bocsánat, de így nem egészen egyértelmű...ez ( "Én voltam Claudiánál nagyon gáz a csaj nem ajánlom egy tehén" ) melyik Claudiára vonatkozik? Mert a vl-en van egy 18 éves "Klau" és egy 26 éves "Klaudia", jó lenne konkretizálni...én "Klau-t" szívesen meglátogatnám, a képek alapján álom....de nem szeretnék koppanni...várom a válaszod..köszi
Hát akkor jo vadászatot valakinek dolgozni is kell én most megyek!
Köszi! Jővőhéten meglátogatom Stellát és leirom milyen volt!
Sziasztok!
Nikinél járt már valaki érdemes meglátogatni?
HELLOTÓK!
Zsanett 21 nél volt már valaki ? Milyen a csaj? Néztem a képeit nem rosz!
Stella 24!!Én már mondhatni sokszor voltam nála de tudom ajánlani mindenkinek:jó csaj,jó müsor,jó fej,kedves megkinál italal,tiszta igényes lakás,törölközö,stb és mindenek elött csillagos 5 ös feneke van :)Nézzétek meg érdemes...:)Én biztos megyek még hozzá :)Puszantalak:Stella..
Csalódtam már én is ilyen miatt eleget más hang más kép a csaj meg bányarém ez van oda többet nem megyek!
Hát ez igy van ezt már kiveséztük sok az olyan hely ami kamu fotos!
De nem ő az első akiben csalodtam más a képen és valoságban meg nem is az aki !
Én voltam Claudiánál nagyon gáz a csaj nem ajánlom egy tehén.
Claudia viszont nem ugy néz ki élőben mint a képeken teljesen más nekem nem jött be.
Szerintem új csaj mert még nem láttam nem is sokan nézték még meg!
Laránál voltam én is ! Ha valaki tud valamit Marcsi 30 infozon!
Lara az bejött igaz idősebb de jó a franciája!
Nem tudom nem olyan rosz csaj Marcsi 30 még én sem láttam!
Marcsi 30 ő uj csaj vagy más név alatt fut?
Igen voltam nála probáld ki kedves rendes csaj nem sk mindent vállal de jó fej!
Helló!
Linda 25 tud valaki valamit róla ???