Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
micimackó · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 13. 21:40

Leonidasz: Elolvastam a korábbi hozzászólásodat,a héten meglátogatom,nagyon tetszik a képek alapján.Köszönöm! üdv.micimackó

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 13. 17:25

micimacko:Én csak Kitti 21 röl tudok valamit de azt kilenc hozzászolással ezelött kifejtettem....Többiek nem aktivak...Menjél és szurjál egyett holnap én is megyek:)

micimackó · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. szeptember 10. 18:55

Sziasztok! Szeretem a vékony lányokat,ezért a véleményetekre lennék kiváncsi.A képek alapján a következő lányok tetszenek:  Eszter(20), Barbi(25), Viktória(20), Kitti(21) és Vanessza(21).Van valakinek valamilyen,bármilyen tapsztalata a lányokkal kapcsolatban? Segítségeteket előre is köszönöm.

Sziasztok: Micimackó

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 09. 19:12

Nicol!!Most ugyan elfoglalt lettem de 15 ike és 20 ika között Hivni foglak....Köszönöm hogy Te reagáltál:)Puszizlak.

figaro_85_ro · Tag (256 hozzászólás) · 2010. szeptember 09. 15:21

sziasztok,hat en is pont Anita 21 rol akartam kerdezni,de latom mar beeloztek,esetleg meg annyit csak hogy bevallalos a csajszi?es hogy minden kepen o lathato?e;ore is koszi nektek,minden jot!

Nicol · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. szeptember 07. 19:30

Szia

Holnap 10-től elérhető leszek.

Pénteken sajnos közbejött valami,ezért Mátétól elnézést kérek.

Puszi Nicol

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 07. 17:24

Nicolbabyt nem érem el...:(kicsörög de nem veszi fel a telefont...Pénteken meg 1 után szerintem kikapcsolt:(...Uraim valaki volt nála???Megéri hogy probálgassam??Irjatok ne lustálkodjatok...:)Köszi...

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 07. 17:21

Király vagy Ilko...Én Mayánál is voltam hát a képek annyira nem fedik a valoságot a hasánál elég sok a bőrfelesleg meg ilyesmi de kedves,rugalmas és jo müsora van...Egyszer Tüzoltásra jo..

ilko · Őstag (780 hozzászólás) · 2010. szeptember 07. 07:47

Hi!

Meglátogattam Anita 21et. Valóban nem rossz, isteni a NF, egy próbát midnenképpen megér. Amúgy ugyanott rendel ahol Melissza. Én nem csalódtam, bár vannak kedvenceim, akikhez járok ha lehetséges, de kis változatosságnak nem rossz!:) Ráadásul ...TÖRÖLVE..., szóval az sem vészes. ...TÖRÖLVE... én mondjuk jobb szeretem, ha csak egy, de azt jó sokáig elhúzom!:) De ez persze egyéntől függ. Annyi, hogy nehéz elérni, meg ne lepődjön meg senki, ha olyan cirka fél órát várnia kell esetleg, de azt hiszem, ez az idő még benne van!:)

Üdv

ilko

nagyember · Újonc (33 hozzászólás) · 2010. szeptember 06. 14:38

Leonidasnak igaza van!Osszuk meg egymással tapasztalatainkat,és nem járunk úgy mint én egy-két helyen...(Nagy Ferenc tér,Petőfi u.).Sok a kamu,én pedig nem szeretem az olyan helyeket ahol többen vannak,meg néha beugranak egymás helyett,azt se tudod kivel voltál?!

Írjatok!

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 04. 10:50

Nem vagytok aktivak!!!!Kihalt az oldal:))))Remélem lesz idötök legalább hétvégén Castingolni és valaki megosztja velünk majd a tapasztalatait...Kellemes hétvégét mindenkinek..

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 04. 10:47

Mi van veletek senki nem Castingol??Én voltam Kitti 21 nél jo csaj ugyan nagyon picike de aranyos,jo volt nem volt eröltetett:) ugyan picit zavaro hogy nem egyedül dolgozik,és jövés menés van de vigyázott ara ne találkozz senkivel...Megyek máskor is.

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 01. 02:08

Nagyember kösz a nicolbabyis infot vigyázni fogok rá:) noncy köszi az infot Kittiröl öt is megnézem valamikor....

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. szeptember 01. 02:05

Bacardi74 köszi !Lehet hogy még beprobálom de ha szurni szeretnél és nem veszik fel a telot és máshoz kell menni az gáz.Igy jutottam el Nicki 46 hoz.Komolyan figyelmes jo a müsora és még csöröztem is vele pedig na ilyen helyen nem szabad hisz ez az már volt a szájába elöted is:)Ha birod a idös nöket és nem zavar hogy puha akkor menj nem bánod meg:)

nagyember · Újonc (33 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 15:59

Szia Leonidas!Én visszajáró vagyok nicolbaby-hez,csak jót tudok róla mondani!!!

Amit beverneki írt róla az így igaz.Nagyon kedves odaadó alkalmazkodik hozzád,isteni a franciája és még sorolhatnám...Voltam néhány lánynál már Pécsett,de ő eddig messze a legjobb!!!

Légy vele kedves,meglátod megéri!

noncy · Újonc (23 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 09:50

Csö leonidasz!!

Kitty21nél jártam.Nem rossz a csaj de egyszer elég!!

Az új Anita21röl a vélemény hogy a (hirdetö)akkoriban a melissát dicsérte nagyon.

Elmentem hozzá és pfff:(A képek valóban jók,de vajon.....

Ha volt nála valaki,elmondaná a tapasztalatát??

Köszi

bacardi74 · Újonc (28 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 09:40

Szevasz!

Sajnálom, hogy így jártál én is voltam már nála többször, de ilyet nem tapasztaltam.

Nem tudom mi az oka! Talán egy próbát még megér.

Amit régebben is írtam, nagyon jó volt a csajszi!
Üdv

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 01:50

Valaki tud valamit irni:Nicolbaby 27 röl,vagy Kitti 21 röl???Jo csajok,volt nála valaki???segitségetek elöre is köszi

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 01:47

Voltam Klaudia 35 nél ő neki jo a müsora de legalább 15 kiloval több mint a képein...

Leonidasz101 · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 01:45

Mercédesz32 vel megbeszéltem ma 14 orakor hogy 15 orára megyek..a megbeszéltek szerint felhivtam 15 orakor de már nem vette fel a telefont!!!!Ugy gondolom ez taploság, miért nem mondta meg hogy nem ér rá...Nem ajánlom senkinek....

Téma indítva: 2010.02.25., 8290 hozzászólás összesen