Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Tracker · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. március 23. 15:06

Sziasztok.

Itt az oldalon hirdető Ancsa (20) nevű lányról nincs valakinek infója?

Előre is köszönöm!

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. március 23. 19:56

hali. Voltam nála már husis de feszes a müsora elmegy de kisebségi 

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. március 23. 19:58

Hali. moncsi újra itt van ma voltam nála jóbb lett külsöre is és a tudást akki volt nála az tudja hogy milyen április végéig lesz egyenlöre 

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. március 23. 20:13

Ez nagyon meglep, mert a képeiin egyáltalán nem látszik rézbőrűnek. :O

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. március 23. 21:46

Pedig ezt én is megerősíthetem...

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. március 23. 22:05

Kedves Urak, tisztelt Fórumozók!

Mai élményemet meg kell osszam veletek. Mai napon eljött életemben a pillanat, amikor meglátogattam Virágot (az ifjabbikat). Nos az élményeszámolót mindenképp célszerűnek tartom megosztani veletek. Sokszor olvasom, hogy milyen kellemetlen élmények érik a hozzám hasonlóan kalandra vágyó embereket. Nos ha ajánlhatok hölgyet a városban, akkor a már jól ismert Meryll és Kellyxxx mellett mindenképp Virágot ajánlanám a tisztelettudó és igényes urak számára. A hely kertváros ismert részén, könnyen megközelíthető és jó parkolási lehetőség biztosított. A hölgy a telefonban nagyon kedves tájékoztat minden részletről és korrektül vázolja az általa nyújtani kívánt program minden elemét :) Nőnapon beszéltem vele először, indenre emlkezett, hogy akkor mit beszéltünk így 15 nap távlatában is :) ez volt az első pozitívum :)  Lakás valóban gyönyörű, igényes szoba, kényelmes ágy, szép fürdő, tiszta friss törölköző. Az ajtót egy bájos, nagyon is dekoratív hölgy nyitja ki és szívélyesen fogad :) miután elkalauzol a fürdőbe, természetesen előkészül a szobában, engem gyertyával és hangulatvilágítással várt. Az ágyon még egy törölköző, mivel a program masszázzsal indul, melyhez igen szakszerűen áll hozzá a hölgy, és meg kell mondjam jól is esik ahogy játszik a kezével az ember hátán. Közeben beszélget, kifejezetten tájékozott, mindenről meg van a véleménye és tartalmas gondolatokat oszt meg az emberrel :) Szakmai tudása és alakja kifogástalan, véleményem szerint a hozzáállása is tökéletes, de azt gondolom, hogy mi is csak azt kapjuk amit adunk a HÖLGYEKNEK...

Egy szónak is száz a vége, meg kell mondjam a mai alkalmon kívül egy helyen éreztem magam ilyen jól. Vigág igen ajánlott kategória, gyönyörű hölgy, kelelemes az együttlét és nagyon értelmesen lehet vele beszélgeni. A sok bunkó kerülje, aki érez magában némi nemű tiszteletet a nők iránt az bátran keresse fel és nem fog csalódni :)

Vigyázzatok rá, mert egy igazi kincs :)

Törölt felhasználó · 2015. március 24. 07:43

Imádollak!!!! :-) Igényes Pasinak igényes Hölgy jár!!! Csok : Meryll

Fantom08 · Újonc (38 hozzászólás) · 2015. március 24. 12:43

Virágot ajánlom, az idősebbet, nem fogsz csalódni!

derengel · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. március 25. 17:29

keresd Évit (42) hétvégén is rendel. 70/516**** üdv

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2015. március 25. 17:32

Ja!!!! ez jó választás. megéri.

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 25. 18:34

Gratulálok minden nőnek aki így leviszi a színvonalat. Ennyit értek amennyibe mentek!

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 25. 18:39

A külsőtöket már el sem merem képzelni!

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 26. 11:33

Ès külön gratulálok a hozzájuk tartozó igényes vendégkörnek!

Lészy · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. március 26. 12:27

Igen Endzsi lájkolom..igy van igazad van!!! 

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 26. 12:29

Veronika nevű hirdető megkérdezte mi a baj az alacsony ***moderálva***? Ti régi motorosok, szerintetek mi a baj az alacsony ***moderálva***? 😀

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. március 26. 12:37

Nem ezt kérdeztem!!!!!

Privát üzenetet írtam,reméltem normális választ kapok!

Sajnálom,ne általánosíts kérlek!

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 26. 12:40

Akinek nem inge nem veszi magára! 😊

Endzsi · Újonc (22 hozzászólás) · 2015. március 26. 12:46

És nem kell bombázónak lenni csak ésszel kell csinálni a dolgokat!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. március 26. 13:10

Kedves Endzsi!

Szerintem eltévesztetted a házszámot! Ez a fórum elsősorban vendégeknek van, hogy osszák meg a lányokkal kapcsolatos élményeiket, vagy hogy a lányok reagáljanak az őket ért (esetlegesen) jogtalan kritikákra de nem azért, hogy a h*rd*tők egymást szapulják. Arra van külön fórum, ahová vendégek be sem írhatnak...

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. március 26. 13:26

Tisztelt Hirdetők és Látogatók!

Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés fórumban tegyék meg!

Köszönettel:

VidékiLány Szerkesztőség

Téma indítva: 2010.02.25., 8487 hozzászólás összesen