Sziasztok.
Itt az oldalon hirdető Ancsa (20) nevű lányról nincs valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Itt az oldalon hirdető Ancsa (20) nevű lányról nincs valakinek infója?
Előre is köszönöm!
hali. Voltam nála már husis de feszes a müsora elmegy de kisebségi
Hali. moncsi újra itt van ma voltam nála jóbb lett külsöre is és a tudást akki volt nála az tudja hogy milyen április végéig lesz egyenlöre
Ez nagyon meglep, mert a képeiin egyáltalán nem látszik rézbőrűnek. :O
Pedig ezt én is megerősíthetem...
Kedves Urak, tisztelt Fórumozók!
Mai élményemet meg kell osszam veletek. Mai napon eljött életemben a pillanat, amikor meglátogattam Virágot (az ifjabbikat). Nos az élményeszámolót mindenképp célszerűnek tartom megosztani veletek. Sokszor olvasom, hogy milyen kellemetlen élmények érik a hozzám hasonlóan kalandra vágyó embereket. Nos ha ajánlhatok hölgyet a városban, akkor a már jól ismert Meryll és Kellyxxx mellett mindenképp Virágot ajánlanám a tisztelettudó és igényes urak számára. A hely kertváros ismert részén, könnyen megközelíthető és jó parkolási lehetőség biztosított. A hölgy a telefonban nagyon kedves tájékoztat minden részletről és korrektül vázolja az általa nyújtani kívánt program minden elemét :) Nőnapon beszéltem vele először, indenre emlkezett, hogy akkor mit beszéltünk így 15 nap távlatában is :) ez volt az első pozitívum :) Lakás valóban gyönyörű, igényes szoba, kényelmes ágy, szép fürdő, tiszta friss törölköző. Az ajtót egy bájos, nagyon is dekoratív hölgy nyitja ki és szívélyesen fogad :) miután elkalauzol a fürdőbe, természetesen előkészül a szobában, engem gyertyával és hangulatvilágítással várt. Az ágyon még egy törölköző, mivel a program masszázzsal indul, melyhez igen szakszerűen áll hozzá a hölgy, és meg kell mondjam jól is esik ahogy játszik a kezével az ember hátán. Közeben beszélget, kifejezetten tájékozott, mindenről meg van a véleménye és tartalmas gondolatokat oszt meg az emberrel :) Szakmai tudása és alakja kifogástalan, véleményem szerint a hozzáállása is tökéletes, de azt gondolom, hogy mi is csak azt kapjuk amit adunk a HÖLGYEKNEK...
Egy szónak is száz a vége, meg kell mondjam a mai alkalmon kívül egy helyen éreztem magam ilyen jól. Vigág igen ajánlott kategória, gyönyörű hölgy, kelelemes az együttlét és nagyon értelmesen lehet vele beszélgeni. A sok bunkó kerülje, aki érez magában némi nemű tiszteletet a nők iránt az bátran keresse fel és nem fog csalódni :)
Vigyázzatok rá, mert egy igazi kincs :)
Imádollak!!!! :-) Igényes Pasinak igényes Hölgy jár!!! Csok : Meryll
Virágot ajánlom, az idősebbet, nem fogsz csalódni!
keresd Évit (42) hétvégén is rendel. 70/516**** üdv
Ja!!!! ez jó választás. megéri.
Gratulálok minden nőnek aki így leviszi a színvonalat. Ennyit értek amennyibe mentek!
A külsőtöket már el sem merem képzelni!
Ès külön gratulálok a hozzájuk tartozó igényes vendégkörnek!
Igen Endzsi lájkolom..igy van igazad van!!!
Veronika nevű hirdető megkérdezte mi a baj az alacsony ***moderálva***? Ti régi motorosok, szerintetek mi a baj az alacsony ***moderálva***? 😀
Nem ezt kérdeztem!!!!!
Privát üzenetet írtam,reméltem normális választ kapok!
Sajnálom,ne általánosíts kérlek!
Akinek nem inge nem veszi magára! 😊
És nem kell bombázónak lenni csak ésszel kell csinálni a dolgokat!
Kedves Endzsi!
Szerintem eltévesztetted a házszámot! Ez a fórum elsősorban vendégeknek van, hogy osszák meg a lányokkal kapcsolatos élményeiket, vagy hogy a lányok reagáljanak az őket ért (esetlegesen) jogtalan kritikákra de nem azért, hogy a h*rd*tők egymást szapulják. Arra van külön fórum, ahová vendégek be sem írhatnak...
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés fórumban tegyék meg!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség