Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. április 19. 21:20

Persze! Kinek a pap, kinek a papné! Nekem a papnak a lánya..... :D :D

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. április 20. 09:05

Tisztelt uraim!

Engedve a nyomásnak, megirom az általam utobbi időszakban tapasztalt negavitumokat.

Kinézet más:

Ilyen hölgy volt + kilókkal: Szöke Démon, Jázmin (33),

Elégtelen produkció: Jázmin (33), Mia

Idegesítő produkció ( túlságosan imitált) Jenny (30), Mia

Hozzá ne megy kategoria: Edina(25),Dina

Aszolult ajánlott kategoria:

Lilu,Moncsi, Jandra, Mara

Remélem kielégitő választ adtam.

Üdvözlettel

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2015. április 20. 10:59

Sziasztok!

A napokban volt szerencsém meglátogatni Kamillát.

Rendkívül pozitív csalódás ért, mert ilyenre nem számítottam... Már a telefonban szimpatikus volt (igaz, kicsit nehéz volt elérni...), elmondott mindent normálisan, azt is, hogy nála nincs külön *xtra, hanem az***moderálva*** benne vannak a plusz lehetőségek (kölcsönös fr., csók stb.).Krtvárosban dolgozik.Egy nagyon korrekt, kedves, szimpatikus hozzáállású hölgy fogadott és a körülmények is teljes mértékben megfelelőek (szép, rendezett szoba, tisztaság, a fürdőben tusfürdő, szájvíz, fogkefék).Fél órára "neveztem be" hozzá és nagyon meg voltam elégedve.Az ágyban kezdeményező, működött a barátnő feeling, és beszélgetni is lehet vele!Testileg is nagyon bejött nekem, érti a dolgát, valahogy így gondolja az ember azt, amit SZ*LG*LT*TÁSNAK nevezünk!

Bátran merem ajánlani a kollégáknak!

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. április 21. 08:30

Ez így igaz! Kamilla szép arcú, jó testű, vékony  (melle kicsi ); sz*lg*lt*tása kiváló! Egyike Pécs legjobbjainak.

coarse · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. április 21. 10:31

Sziasztok!

Johanna masszázs valaki volt már? Igen csak tetszetős!

Üdv

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. április 21. 12:13

Morognék egy sort a moderálás miatt, de inkább csak örömködöm, hogy a hsz. írója ismét köreinkben... :)

dr65 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. április 21. 21:47

Ma voltam Johannánál.

Frenetikus!

Képek valósághűek, sőt élőben sokkal élettelibb. Nyugi, az arckitakarítás csak a diszkréciót szolgálja.

Masszázs finom, szakszerűnek mondható, mindenesetre nagyon jól esett. Közben végig beszélgettünk.

A vége Happy Finish, kizárólag kézi levezetéssel.

Ez sem volt probléma, sőt az ajándék is korrekt.

Felfrissülve, feltöltődve távoztam.

Bátran próbálkozzatok, nem lesz kellemetlen meglepetés.

Tracker · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. április 22. 07:46

Sziasztok.

Az apróban hírdető Alízhoz (22) volt már valakinek szerencséje?

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. április 22. 20:51

Még telefonon sem sikerült elérni. Olyan mintha csak hirdetne de sz*lg*lt*tni nem akarna.

Törölt felhasználó · 2015. április 23. 19:09

Na végre Szindi27 vissza jött újra ,egyel több nagyon jó szexpartner közül lehet választani,nekem az egyik kedvencem!!!!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. április 25. 20:12

Ma voltam Jázmin (28)-nál és mindent összegezve nagyon jól éreztem magam vele. Még mindig kezdőnek tartom magam, nem is voltam olyan sok lánynál, mint egyesek, de eddig neki volt a legszebb arca azok közül, akikhez így elmentem. Már-már zavarba ejtően szép. :) Pontosan ugyanúgy néz ki, mint a képeken. Konkrétan mikor ajtót nyitott nekem, akkor éppen az a fűző és vélhetően az a fekete harisnya volt rajta, mint ami a 8. és a 15. képén is látható.
A teste is nagyon bejött nekem, nemcsak az arca. Egy BOMBÁZÓ!De sok lányhoz hasonlóan érdekes módon ő sincs megelégedve a testével. Azt állította nekem, hogy kicsit "zsíros" a lába és kicsit "löttyedt" a feneke. :O Pedig nagyon szép formás combjai vannak és a feneke is szép kerek, nem löttyedt (mint az a 13-14. képén is látszik, egyik sem retusált). Olyan pont jó.
De mindez alig érne valamit, ha nem volna egy kedves, aranyos és korrekt lány. Már a telefonban megfogott a hangjával.

(Persze akik különösen a gigacicis lányokra buknak azoknak talán nem éppen ő volna a legjobb választás, mivel az adatlapján is olvasható, hogy 75-ös melle van. De akiket ez nem zavar, azoknak tökéletes választás, mert tényleg egy bombázó. Ahogyan Jázmin kinéz, szerintem sok nagymell mániás fiú is maximálisan elégedetten távozna tőle. Nem baj az, hogy nincs nagyobb melle.)

Törölt felhasználó · 2015. április 26. 11:05

Figyelmeztetés!!!---Az egyik haverom volt az itt az Apróban szereplő SZÖSZI--kétes hírdetőnél,és hát amikor végzett azt mondta hogy írjam meg ide ha van eszük a makktársaknak akkor messze elkerülik ezt a nőt. Elmondása szerint csúnya arc ráncos valószínű közelebb van az ötvenhez nagyon lankasztó jelenség---OKÉ!!!!--én leírtam !!!!!

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. április 26. 12:05

Hahó! Beszéltem vele pár napja, kiderült nem pécsen szolgáltat! Belementem, hogy meglátogatom, kb. 15 km pécstől, de mikor leértem nem vette fel. Szóval, ha másért nem, nekem ezért! Kerüljétek, ha nem akartok pofára esni! Ez a hozzáállás pécsen is gáz, de így, hogy elmész vidékre érte, megbocsáthatatlan!

200charly · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. április 28. 09:06

Dinánál vagy Natinál járt már valaki? Illetve masszázsban ki a legjobb a környéken?

200charly · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. április 28. 09:14

Izabellánál voltam egy fél éve,akkor még más művésznéven futott, látom újra Pécsett van őt biztosan meglátogatom.

Sziszit viszont nem jött ben, a képekhez képest plusz 15 kg gyenge műsorral, látszik rajta ahogy unja az egészet. Idegesítő hangos duc-duc zene a szobában, akció alatt fehangosítva.

Törölt felhasználó · 2015. április 28. 09:30

Sziszinél már hat évvel ezelött jártam akkor még vékonyabb volt de az együttlét már akkor is nagy nulla volt---egyszer voltam nála de az kidobott ***moderálva*** volt!!!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. április 28. 09:40

Masszazsban Virag. Az idosebb.

slyy · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. április 28. 18:54

Sziastok. Valakinek van véleménye Veronika 46-rol? 

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. április 29. 11:27

Sziasztok! Pár napja volt aktív hírdetése Kiarának. Próbálkoztam, de nem lehetett elérni.

Valakinek sikerült? Ha volt nála valaki írjon pár sort, ha kérhetem. Lesz?, nem lesz? Mi van vele.... KÖSZÖNÖM!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. április 29. 13:47

Erdekes, pedig a csunya lanyok altalaban halasak szoktak lenni.....

Téma indítva: 2010.02.25., 8485 hozzászólás összesen