Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. április 29. 17:07

Délelött felhivtam Virág 22-t  hogy 16kor mennék mondja jó. 15 óra körül felhivnám hogy tuti megyek erre ki van kapcsolva mondom okés valszeg vendég van nála azért elindulok elérek kertváros ismert helyére adott időpontban megint felhivom megint kivan kapcsolva.Én igy jártam remélem tanultok ebből.

Törölt felhasználó · 2015. április 29. 17:20

Egyébként utána felhivtam fannyt fél óra mulva nála voltam.Tapasztalat : Francia a legjobb amivel találkoztam pedig voltam már pár csajjal már. Kinézetre is jól néz ki bár levágatta a haját képekhez képest.Aktus Átlagos . De megjegyzem összeségébe óranézős

MrRonald · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. április 29. 19:34

Üdv Makktársak!

Az alábbi hölgyekkel szemezgetek:

- Szilvi (21)

- Maja (25)

- Virág (22)

Akik már látogatták a hölgyeket, kérném, hogy írják meg, mik a tapasztalatok, mennyire éri meg/nem éri meg, stb (olyanok írjanak, akik el is jutottak hozzájuk). Itt, vagy privát üzenetben is jöhet, ahol kényelmesebb.

A válaszokat előre is köszönöm!

Törölt felhasználó · 2015. április 29. 20:31

Telefonban nem volt szimpi. Kicsit olyan banyás. Tiszteletd*j átlagon felüli, úgy, hogy natúr francia extra. Töröltem a számát, nem megyek hozzá. Persze, ha odamész és kitapasztalod, lehet, más a vélemény, de részemről ennyi volt.

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. április 29. 20:35

Igen Kolléga, én is jártam már így, igaz mással. Szomorú, hogy némely Hölgy milyen komoly fogalom zavarral küzd.  Vannak akik azt hiszik, a vendég van Ő értük, nem pedig Ők a vendégért...

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. április 29. 23:56

Virág védelmében mindig korrekt volt nem hiszem hogy ne jelezné a mi kis mindent tudó Terránk fele... 

Több lány is megjegyezte hogy Terra nem olyan megbizhatő úriember..

Alapvetően amúgy gáz ha nem elérhető egy csaj a megbeszélt időben de mindenki EMBER

nem véletlenül mondják hogy csörögj előtte 

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. április 30. 23:20

Sziasztok! Loren 30-nál játr már valaki?

Törölt felhasználó · 2015. május 01. 13:15

Én beszéltem vele de elég flegma volt!!!!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. május 01. 16:08

Na de honnan is tudhatnák a lányok, hogy a korábban itt a fórumon és a chaten terra néven írogató fiúról van szó? Nem hinném, hogy azzal kezdte, mikor felhívta a lányokat, hogy "Szia! Én vagyok az, aki terra néven van fent az oldalon!" Ez valószínűtlen. Azóta már töröltette is a regisztrációját.

Törölt felhasználó · 2015. május 01. 21:32

Ugyanaz, mint múlt héten a kétes hirdető Dalma (21). Az e-mail címről (rebi17..) felismerhető. Szentlőrinci a csaj, gondoltam, megnézzük, mit tud. A kis kedves egész nap Pécsett lógott, de gond nélkül megbeszélte velem délutánra a találkát SZL-re. Kész szerencse, hogy indulás előtt még hívtam. Ja, ő Pécsett van, és ha akarok valamit, menjek érte és csak úgy, fuvarral jön hozzám. No ezzel több baj is van, főleg, hogy hozzám haza ilyenkor nem jön senki. Csak úgy, elvből. Na sebaj. Így visszagondolva hetente váltogatja a képeit és a neveit is, na meg a kora is ugrál. Ezen héten engem b××××tt át. Ez van.

nero88 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 03. 00:40

Sziasztok!
Valaki tudna egy pár szót mondani Dalma 47- ről ? :D Előre is köszi!

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. május 03. 14:31

Óvakodj tőle. Maga a csaj nem rossz, talán még kedves is. Nekem a második találkám nem jött össze, mert nonstopp kamuzott a telefonba. (uton vagyok, vezetek, 1óra múlva otthon leszek, hív 16órakor) aztán meg az Ő által megadott időpontba ki volt kapcsolva. Még egyszer: nem rossz, de ennyit nem ér.

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2015. május 03. 16:40

Köszönöm válaszod Cyberdárdás!

Rég jártam itt, ezért én nem találkoztam ezzel a Dalmával sem.

A (gyakran váltogatott) képein legalább ugyanaz a lány látható? :D

-----------------------------------------------------------------------------------

Miért kaptam (eddig) két negatív értékelést a kérdésemért? :O

Feanor · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 03. 23:07

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata Viktória (26)-al kapcsolatban?

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. május 04. 18:26

Ninetkéről valakinek információja? Jöhet privátban is. Köszönöm. 

ftoth1974 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. május 04. 21:42

Sziasztok! Tudtok ajánlani korrekt szolgáltatót aki 22h után is rendel?

Köszi

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. május 07. 15:36

Kicsi Laura, azaz Laura (32) néven hírdet. A képeit nézd meg, ha az alapján bejön, akkor ajánlott. Odaadó, korrekt, aranyos és isteni jó abban amit csinál. :)

Évi (33)-ról valakinek van infója? A képei nagyon csalógatoóak.

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. május 07. 22:26

Azt tudom mondani hogy kifejezetten megéri ha normális vagy azt nagyon meghálálja kedves odaadő szeximadó 

abszolut ajánlott :) 

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2015. május 08. 16:42

Lili hirdető nem szégyenlős....real bér. *** moderálva *** pff de,csaj Hétfőtöl.    ;)

Törölt felhasználó · 2015. május 09. 12:00

Maja (25): őt valaha is elérte már valaki hétvégén?

Eléggé dühítő, hogy valaki H-V 0-24-nek teszi be magát, amikor délután 4 után és hétvégén sosem veszi fel a telefont...

Téma indítva: 2010.02.25., 8485 hozzászólás összesen