Kedves Zengr:)
Holnap meg csinálom a kép garanciát :D
Szép estét :)
Kedves Zengr:)
Holnap meg csinálom a kép garanciát :D
Szép estét :)
Helló!
Ha már megszólítottál, és mert úgy látom, értelmeseket írsz!:)
A rózsaszál/*rt*k arány a fontos!! Elolvashatod a besziket, amiket írtam (van vagy 50 mostanra már a *** moderálva ***), és ezért nyugodtan mondhatom, ennyiért még a fővárosban is kimagaslót kell nyújtani! Ezt pedig éppen hogy nem hinném itt Pécsen a soksok éves tapasztalatom alapján. Ezért csak annyit ajánlanék, hogy mondjuk (csak összehasonlításképpen) előbb próbáld ki Liukát, vagy Grétát és majd utána írd le a véleményed (ez a kategória ugyanis az, ami azonos rózsaszálat jelent, bár egyiknél sincs *xtra, komplett a "csomag", tehát relatíve még kevesebb is a 2 pesti hölgynél) Arról nem is beszélve, hogy pl egy Bunnykával kicsit hozzátéve még, 2x annyi időt tölthetek (olvass el párat a többszáz beszijéből és a minősítésekből, és akkor rájöhetsz, hogy miről beszélek), mint Virágnál!? Ne vicceljünk már...
Üdv
ilko
Tegnap végre kiírták, hogy kétes hírdető.
Ma új képek (amik ismét nem teljesen fedik a valóságot) -> fénykép garancia
Gina (23)-ról vagy Szindiről kaphatnék beszámolókat, infókat azoktól, akik már jártak náluk? Előre is köszönöm! Akár privátban is.
Kedves Zengr..köszönöm a pozitiv véleményed,de a negativról csak annyit,hogy valóban van olyan képem ami retusált,de van a képeim közt olyan ami egyáltalán nem az mert amatőr fotó...és a leirásban amit magamról irtam ott van feltüntetve,hogy NŐIESEN TELT...az mindent elárul,és a logóhas,és zsírpárna az kisebb túlzás.....de mint irtam,azért köszönöm.....zsírpárnamentes szép napot neked ;)
Azért annyira, nem nagy szám, hogy páran védjék..... Ilyen fiatalon, azért elmehetne egy konditerembe pl.......
Akkor, lehet egy recska, egy jóféle film elött, többet ért volna....! :D XD
Ennek roppantul örülünk! :D :D Bár szemtelenül fiatal vagy......! :D
Ilko!
A hülye ember a saját kárán tanul, a ....... még azon se! :)
Sziasztok!
Ma sikerült úgy intéznem, hogy eljutottam végre Kiarához, aki hosszú kihagyás után vissza tért városunkba.Meg kell mondjam azoknak akik már ismerték anno, hogy semmit nem változott. Ugyan az a bályos, aranyos kis hölgy akit akkor megismertem. Persze már ismerős ként köszöntöttük egymást és így mindig egyszerúbb mind a két fél számára.A részletekbe most nem szeretnék belemenni, csak úgy éreztem meg kell osszam azokkal, akiknek fontos, hogy a lány, akihez mennek az szép is legyen, meg kedves és gyönyörű legyen a teste és beszélgetni is lehessen vele és természetesen a szex is jó legyen vele, nekik most Ő, szerintem egy "főnyeremény". Én ismét nagyon jól éreztem magam vele és nyugodt szívvel ajánlom azon társaimnak, akiknek ezek a tulajdonságok fontosak, ahhoz, hogy elégedetten távozzanak egy lánytól.
Reméljük, hogy ezt, most olvassa, a magától, nagyon a fellegekben járó, nagyvárosi *rakon dologzó kedves Virág is! :) :D :D :D XD
Sziasztok! Ma voltam Hellánál, teljesen elégedett voltam mindennel. Korához képest gyönyörű és érti a dolgát. Kedves, korrekt és minden ami kell. Kapott tőlem csillagot is. :)
Sziasztok! Az aprohirdetések között szereplő Alíz 22-ről szeretnék információt. Köszi
Urak! Meglátogattam az apróban hirdető Krisztinát. (konkurens oldalon, ahol azok alányok hirdetnek, akik nem "jók", van több fotó is a Hölgyről) Azt tudom mondani, aki ki akar b@szni magával, ez tegyen úgy, mint én.... :(
Üdv!
Sajna többszöri próbálkozásra sem értem el a hölgyet :( pedig régebben is próbáltam.
Jártam viszont Mayánál (18) aki tényleg abszolút kezdő. Képek tükrözik a valóságot egy középtermetű, kicsit husis de feszes - és ami nem látszik - kimondottan helyes arcú lány. Kis poci azért van. :) Ugyanakkor nem elhivatottságból van a pályán - nyilván ez nem is jellemző - viszont ez nyomot hagy a szolgáltatás minőségén. Bár csak franciára voltam és éreztem, hogy a tehetség megvan, mélyen beveszi, nem fogaz stb. ugyanakkor siet is tehát kicsit túlzottan intenzív. Lehet a sexben ill. órás programon nem siet, talán arra érdemesebb menni. Sajna a natúr francia már fel*ras, nfvsz pedig nincs is.
Ha kicsit jobban odafigyelne a vendégre és nem sietne annyira elég jó lehetne.
Talán többször menve javul a dolog.
:)
Az nyilván meg sem fordult a fejedben, hogy tapasztalatból írok. Mondjuk, ha a telefonszámodat azonnal megváltoztattad volna, akkor még talán hiszek is a mesében.
Egyebek mellett pedig ajánlom a helyesírás és stílusellenőrző segédeszközöket, melyek ingyen elérhetőek a neten. Mint a kamu fényképek. :D
:D :D
Üdv.
Laurának még mindig ki van nyírva oldalt a haja? :)
hmm
igen