Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
princ · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. május 25. 16:40

A NATI HIRDETŐVEL VIGYÁZZATOK AGYON VAN SZOLIZVA ES GYANITOM HOGY FRIGID SAJNOS EZEN A PIACON MAGYON GYENGE

Törölt felhasználó · 2015. május 26. 06:34

Nem frigid ő, csak egyszerűen a della kell neki, meg az, hogy mihamarabb eltakarodj.

Korábban is sokan megírták, hogy Nati szép, és ezzel a sornak vége.

Az tóbbi időben járja a Dunántúlt, így ebben a fórumban kevesebbet volt róla szó.

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. május 26. 15:24

Sajnos igen.....

dr65 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. május 26. 20:46

Jessy(30), Jacklyn(30) és Vivien(36) hirdetőkkel kapcsolatban bármilyen info????

Ne legyetek irígyek!

tutajos · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. május 26. 21:36

Ma voltam Kendra25 nél.A teste picit megvan ereszkedvel.de eszt kàrpotolta szàmomra a kedvessége ÉS a hozàlàsa.viszont a  sex elég gyengusz volt!

dunhill · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. május 27. 08:17

Sziasztok! Melyik hölgyet ajánlanátok aki házhoz jön és este is ráér?

BigRob · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 27. 10:51

Sziasztok.Tegnap jârtam Gina(23)nàl.Kellemesen csalòdtam benne.Egy igen dõgõs nõ vârt.Kedves aranyos, a diszkrěciòt maximâlisan biztosîtja.Kêrès nělkül kiszolgál.Az àgyban jol teljesit.A fr*nciája nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Tovàbbi Szép napot kedves férfi társaim

Skits · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 27. 14:41

Sziasztok! infókat szeretnék kérni Kendra 25 -ről Gina 23-ról Veronika 20-ról Lili 19-ről Liza 24-ről , hogy  merre felé r*nd*lnek meg, hogy mi a tapasztalat, kihez érdemes menni. előre is köszönöm a válaszokat!  :)

dunhill · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. május 27. 17:30

Daniellánál volt valaki mostanában?

snowman · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. május 28. 08:09

Sziasztok!

Volt már valaki Tamaránál (40)? Milyenek a tapasztalatok?

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2015. május 28. 17:28

Sziasztok! Én is csak megerősíthetem, amit Big Rob írt, kellemesen csalódtam Ginában. Fiatal, kedves és nagyon dögös csaj. Jól odateszi magát az együttlét alatt, a környezet is megfelelő. Ritka az ilyen jó hozzáállású csaj a városban.

Persze ettől függetlenül még Kiara is a kedvencem marad!:)

Törölt felhasználó · 2015. május 29. 10:38

Szia!!!!  Igen létezik még ,csak kicsit elfoglalt mostanában.---Írj neki nyugodtan,én most váltottam vele levelet egy szombat esti randiról!!

Törölt felhasználó · 2015. május 29. 10:45

Urak!!--Voltam Kinga28 nevü hölgynél----Átlagos testalkatú,de a sz*lg*lt*tása az kíváló volt!!!!---És még szeretném tudni hogy Dia22 az roma lány???

Törölt felhasználó · 2015. május 29. 14:46

A Pécs és Kaposvár között ingázó Vivi (28) meglátogatása egy jó ideje a napirendemen volt. Ma meg is valósult. EGy nagyon kedves, korrekt, cserfes csaj vendége voltam, akinek ugyan szilikonosok a cicijei, de a kutyát nem érdekli! A képei a valóságot tükrözik, nem érdemes kételkedni egy percig sem. Nagyon kedves volt, vidáman üdvözölt, a megbeszélteket tiszteletben tartotta, és maximálisan eleget tett minden kérésemnek. Nincs nyafi, nincs siettetés, nincs időnézés, csak teljeskörű odaadás van! A hely tiszta, a csaj szintúgy, minden más is nagyon a helyén van. Olyan maximális kielégültséggel jöttem el tőle, ami csak a legjobbak esetében volt tapasztalható részemről. Csak azért nem ajánlom senkinek sem, mert akkor legközelebb én jutok be nehezeben hozzá. ;) Viccen kívül: visszatérő leszek, ahogyan az időrendje ezt Pécs Cityben megengedi.

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2015. május 30. 00:03

Az itt már csak az apróban hirdető Vanessa 33 a *** moderálva *** Alexa néven próbálkozik. Sőt egy évet fiatalodott is.

Ettől még a szolgáltatása nem változott. Igencsak felejtős!

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. május 30. 21:30

Bár, mnt tudjátok én nem szoktam lányokhoz járni itt az oldalon!:) De Jasmine valós, nem kétes hírdetés és elég jól néz ki élőben.....:))))))

Törölt felhasználó · 2015. május 30. 23:36

Szia !  Már nem akar senkivel találkozni mert abba haggya---Szia

mici maci · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. június 01. 09:04

kár

precíz · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. június 01. 22:07

Sziasztok!

Már régen olvasom a fórumot és járom a pécsi lányokat, most eldöntöttem: regisztrálok.

Gina 23 aranyos lány, én is pozitívan csalódtam benne. A képek nem adnak túl pozitív képet, élőben sokkal jobb nő.

Bátran ajánlom mindenkinek.

precíz · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. június 01. 22:07

Egyetértek. Vivi nagyon jó nő, csak sajna keveset van Pécsett.

Téma indítva: 2010.02.25., 8483 hozzászólás összesen