Sziasztok!Érdeklödnék az apróban hirdetö Tinárol!
zozi19 · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. június 20. 01:56
Törölt felhasználó · 2015. június 20. 13:12
Kettő is van. Melyikről?
TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2015. június 20. 16:04
Nem tudom Trustman, hogy kinél jártál, de én többször voltam már Ginánál és garantálom, hogy ilyent nem szokott csinálni! Mindig korrket volt, ha elfoglalt, akkor egyszerűen nem veszi fel a telefont, vagy megmondja, hogy neki milyen időpont lenne jó. Ő 100 %, hogy nem csinál ilyent!
hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 20. 16:30
Mind a 2 egy helyen van. Melyik érdekel?
zozi19 · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. június 21. 12:53
Tina 19 az apró hirdetésből merre található és mi a vélemény róla
zozi19 · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. június 21. 13:03
Mind kettő.
Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 22. 00:33
Szia!
Igen kettő hölgy van Tina néven szerencsétlen név választás, főleg, ha egy helyen dolgoznak és mind a ketten 19 évesek.
Azért ez már valamit elárul róluk. Nem IQ bajnokok. A 2386 tel számra végződő egyébként ork.
Add a p*nzt azt gyorsan - gyorsan stílus.
Szerintem felejtősek!
Ja és az *r telefonos beszélgetéshez képest változik, és nem lett olcsóbb mire odaérsz!
Törölt felhasználó · 2015. június 22. 07:54
Egyikük sem a napon barnult, de nem ez a legrosszabb.
A lakásban pasik vannak, legalább kettő, jól hallhatóak a konyhában. Penetráns cigiszag árad ki onnan.
Miközben ott vagy, a telefont nem kapcsolják ki. Ott vagyok vagy 10 perce és mondja a következőnek, hogy jöhet 20 perc múlva. Órára jöttem...
A hozzááállás amatőr, pl. sikerült olyan óvszereket rendelniük, amiken 0 síkosító van és szűk is, így némi akadályba ütközöl. "Ja, hát ma már te vagy a harmadik, de azt hittem, hogy ha már rendeltünk X-et, csak el tudom használni." Mi van? Nem vagyok egy ÚDÓ, a Rakéta, de ami nem megy fel, az nem megy fel. És ilyen bajom sem ebben a fajta, sem a magánéletben nem volt. Soha.
Ugyanannál voltam, mint Félix, nos, amit kértem (a fenti incidensig), azt megcsinálta, és csini kis csaj, ennyi pluszt kell mondani. De alapjában nagyon örültem, amikor eljöttem onnan. Nem is megyek vissza.
Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2015. június 22. 08:46
Sziasztok!
Bárki bármit mondhat, én felhívtam Gina-t, elsőre felvette, mondtam hogy meglátogatnám. Lebeszéltük az időpontot, a ház elől felhívtam azonnal felvette, mondta amit kell, és mikor ajtót nyitott, egy gyönyörű, kedves, kívánatos lányt láttam magam előtt. Azonnal elvarázsolt! Minden tekintetben elégedetten távoztam tőle, és csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az olyan tipusú lányokat mint Ő!
Mégegyszer köszönöm a kellemes időtöltést Gina!
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. június 22. 09:09
A passzív dohányzás károsabb, mint az aktív...... :D :D :D :D :D
ManoMan · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 22. 10:34
Sziasztok!
Valaki volt már látogatóban Lilla(25), estleg a barátnője Dorina(21)-nél?
Köszi!
zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 22. 10:52
Helló !
Én próbáltam hívni Lillát mikor Pécsen voltam de elsőre ki is nyomta a telefont de szerintem a barátnője jobban néz ki de Lilla sem rossz szerintem ha a Dorinát hívod ő fel fogja venni én próbáltam bejutni Ginához is de úgy néz ki megválogatja kit fogadjon és kit nem mert ma is írta valaki ő neki sikerült bejutni hozzá.
Törölt felhasználó · 2015. június 22. 11:17
Az a két csaj túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, főleg együtt.
Na de majd meglássuk. ;)
Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 22. 11:47
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Gina
Köszönöm szépn:)máskor is szivesen látlak :)
Törölt felhasználó · 2015. június 22. 16:00
Ahogy Zalai333 írtja, már szerintem is részben megválogatja kit fogad. Mert sajnos valamiért engem már nem. Legutolsó három hívásom ugyan fogadta, de ahogy felvette kikövetkeztethető volt hogy számom már törölte, és mindhárom alkalommal valami kifogás volt (boltban vagyok, elutaztam, épp jönnek majd) ugyan dolgozik, de nem tudok menni.
Így egyszer voltam, nagyon jó volt, ennek ellnére igazak a körülmények, kár hogy így alakult, azóta nem hívom... Szóval ha egyszer bejutsz tök jó, de közel sem biztos, hogy mégegyszer mész.
Törölt felhasználó · 2015. június 22. 17:49
Valóban. Vendég körtől függetlenül valakit soha, másokat tízszer is. Jó elosztás lehet neked szimpátia alapján, de szerintem ez így inkorrekt. Csak rajtad múlik, nem máson, mindegy hogy tíz emberről beszélünk, vagy százról. Ha meg valaki esetleg nem szimpi, nyugodtan meg lehet mondani, hogy nem szeretnéd ha menne, akkor senki nem fut felesleges köröket. De nem baj, ha nem hát nem... lesz más. :)
zozi19 · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. június 22. 18:34
Oké köszi!
zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 22. 18:58
Valószínű hogy megválogatja hogy kit fogadjon és kit nem a Gina mert én is mikor Pécsen vagyok hiába hívom a másik meg ha valóba tényleg akkora a vendégköre ahogy írja akkor miért nem írja ki a hirdetésébe hogy csak azokat az embereket fogadja mert szerintem amelyik lánynak fontos a vendég az a lány hajlandó felvenni a telefont is.
Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 22. 23:11
Új lány Mártii19 ugyan az a módszer mint Ginánál, megbeszélt időpontban ki van kapcsolva.
Egy helyen is dolgoznak, akkor mit is várjon az ember.
Mártii19 gyorsan tanul.
Számomra felejtős.
Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 22. 23:20
Gina nem az a baj, hogy sokan keresnek, ha nem az hogy nem tartod a szavad.
Megbeszélt időpontban nem veszed fel, kinyomsz akkor miért nem mondod, hogy nem érsz rá. Ez így pénz hajhászás. Más ideje neked nem számít. Ja te csak egy ..... vagy.