Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. augusztus 12. 11:21

Hello Makkanok!

Eddig nem írtam véleményt. Nem éreztem, hogy meg kell osztanom. Mentem ide-oda, megvolt, akkor jó volt és kész, de most muszáj leírnom.
Ugyanis tegnap olyan lányt láttogattam meg, aki viszi a prímet, de magasan Pécsett - igaz, nem szaladtam át még a teljes kínálaton, de lehet, hogy nála be is húzom a kéziféket...
Veronika (21): finom, kedves, szexi, érzéki, bújós, teljes barátnő feelinget kaptam! Pont azt, amit szerettem volna!!! 
A találka könnyen létrejött. Nagyon jó, szeparált belvárosi helyen várja udvarias látogatóit. Lakás teljesen jó, a kádnál tökalsók esetleg erőlködjenek, mert megéri :)
Ő egy gyönyörű tündérke, hirtelen zavarba is ejtődtem tőle, de pillanatok alatt feloldotta.
Csodás órát töltöttunk el, nem óranézegetős, nem siettetős.
Ha alapból tudsz udvarias és kedves lenni, mindenképpen keresd fel. Nem tárgyat vásárolsz, ne feledd! Ha jót nyújtasz neki, többszörösen meghálálja.... szívesen....

Elvárom a 'Hasznos hozzászólás' ikon nyomogatását ;)

Szép napot és Morning Gloryt!

Baknyúl · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 12:01

végül is hasznos írás, de aki jár itt a chat-re, annak ebben semmi újdonság nincs, mert szerencsére Veronika gyakran benéz hozzánk beszélgetni

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 13:54

Kellyxxx bejött nekem is, ápolt aranyos csaj, bár barátnő feeling az nincs, konkértan mondta is nekem, h utálja mikor a kuncsafok beleszerelmesednek és SMSezgetnek meg ilyesmi.(amit mondjuk meg lehet érteni) Írták már de én is kiemelném, h atomdurva segge van ! :)

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 12. 14:44

Mondjuk az elég beteg,hogy eljársz párszor egy csajhoz és belészerelmesedsz,miközben fizeted a kupakolást :) Biztos,hogy nem ilyen helyen keresném a szerelmet.  :D

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 20:16

Csak egyetérteni tudok, remélem mindenki csak vigyáz erre a Hölgyre! Imádnivaló és első osztályú  :) minden vele töltött perc ajándék ha Te is korrekt vagy 

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2015. augusztus 13. 12:03

Sziasztok ! Lucánál volt már valaki ?

nagydavid · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. augusztus 13. 13:50

Jártam Zasni 31-nél. A nyalókás fotósnál.nem 31 éves, rá kell rakni még 5-10 évet, és  a hasán eléggé látszik hogy szült.Szex átlagos vele.

wallace · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. augusztus 13. 20:32

Jártam csódás kincsnél,Luca hívják igazi dögös dög.) super tudja mitöl döglik a pasi hi hi.)
nagyon tuti jó a humora,intelligens nagyon sexi imádom hangját nem vinyákolos, bele ad mindent ,igazi super sárkány jó értelemben,ilyen nőt kincs ki fogni .) ajánllom midnekinek.) imádás  édeske.)

Atomfiu · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 14. 22:16

ajánlott, ha szereted a fiatal tapasztalatlan alacsony gyöngyszemeket, Uránváros szélén. Kiváló alak, vezethető aranyos személyiség, aki tanítómesterekre vár épp:) 

Atomfiu · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 15. 10:32

Jennyről, Ninenntke-Nicol párosról vkinek infoja? Urán környékén melyik csaj ajánlott? 

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2015. augusztus 15. 12:56

Ök engem is érdekelnek ,ne légy p..a irigy :) Ha tudsz valamit posztold , vagy nekem is irhatsz ! 

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. augusztus 15. 19:36

Sziasztok!

Kit ajánlotok csak franciára? NFVSZ vagy mélyen végig ... Fannyt és Viviennt nézegetem. Kettejük közül inkább kit válasszak?

shrinktube · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 07:20

Inkább Viviennt. Fanny a beszámolók alapján a nagyon nem ajánlott kategorába tartozik.

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 09:12

Amanda29 tényleg jó csaj. Szuper a teste és a szolgáltatása is. Egy picit enyhíti a képet, hogy valószínű az egyik szülője hátrányos helyzetű nemzetiségi.

bandage · Újonc (24 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 22:45

Az ilyenre azt mondjákhogy egy fokkal melegebb :-)

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 22:48

Hi!

Lilly leányzó van 30-as és 25-ös kiadásban a 30-as szereti ha megalázzák, 25-ös szeret megalázni. A két hölgy vagy iker 5 év eltéréssel :-)
vagy ugyan az a személy, kettő telefonszámmal.
Így nagyobb az esély a palimadarak fogására. Kell a *** moderálva ***
Tetkók egyformák és ugyan azon a helyen vannak.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 16:43

Ettől függetlenül a képein nagyon jól néz ki szerintem, formás test, szép arc. Lehet az is, hogy skizofréniás, és azért csinált külön két profilt: az egyikben az alázható oldalát mutatja, a másikban pedig azt, hogy imádja alázni a fiúkat. :D Természetesen lehet még más oka is...

Törölt felhasználó · 2015. augusztus 17. 16:53

Jó a szemed :) És ezt köszönjük is! Az,hogy mennyi idős azt pont leszarom. Az legyen élőben,aki a képeken és már jó. Viszont ez a kettősség érdekes. Tiszta amerika!

jamata3 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 17:35

Sziasztok! Szeretném veletek megosztani az élményeket a szolgáltatokról. Már akit annak lehet nevezni.

Az elmúlt 1 évben közel 5-7 lányhoz mentem el, vannak akik jelenleg nem élerhetők már nem is tudom a nevüket.

Akiknél voltam és még most is itt hirdetnek azokról irnék párszót.

Lilly és Lilly mind1 melyikről beszélünk, én kényszerfr mentem volna, a hölgy olyan mint a képeken csinos édes teremtés. Csak hogy belépés után kezdődtek a bibik, nem vele beszéltem telefonon(úgyan az a hang) mondtam mit szeretnék Ő mára már nem vállal ilyesmit. :D állítom senki nem volt az nap sem mert pécsen nincs ekkora forgalom főleg újoncoknak. Szóval köszönömtem és elmentem. Voltam anno Edinannál természetesen minden a telefonban beszéltek szerint zajlott, a hölgy szép és kedves is volt amig a cash oda nem adtam utána olyan időhuzástba ment át hogy a Barca ember hátrányba megirigyelte volna. 1 menet csak sex az adatlapon szereplő dolgokat kértem de nem kaptam. Voltam tegnap a barátnőjénél Vivienn-nél , kedves aranyos teremtés teljesen rendben volt 1-2 dolgot kivéve. Ancsa kisebbség, kis duci csaj jó mélytorokkkal de azért ezt nem figyeltem mert nem egy szépség inkább becsukott szemmel probáltam meg élvezni. Mayapearl/Daniella/Tina szintén zenész és gyenge műsör sajnos a vidékilányokhoz menni nem érdemes Pesten 10 perc alatt többet adnak a p*nzemért mint itt órák alatt. Biztos vannak jó szolgáltatok csak én még nem találkoztam velük. Akikhez majd még mennék azok Kellyxxx-Virág-Kiara-Lilu-Gina de még erősen gondolkodom ezen hogy többet valaha is megyek itt vidéken!

Balázs92 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 19:12

Vikynél jártam az egyik nap. Szép arc, formás test, nagy cicik... stb ... :) DE a tudása egy nagy nulla.

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen