ilko lődd már le magad, és ne vergődjél! Olyan vagy, mint egy fürdőskur.a! Elég! (MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK A KÖVETKEZŐ ALPÁRI ÉS MOCSKOS KIROHANÁSOMÉRT!)
Dugulj már el, és haggy engem békén! SOHA nem voltál még nálam, és minden nap kérem a jóistent, hogy soha ne is gyere el, hogy a viharban tudnál TE véleményt nyilvánítani rólam, egyébként pedig honnan veszel ekkora bátorságot (ki vagy te???) ahhoz, hogy íly módon megnyilvánulj egy NŐröl? Győrben voltam 4 hónapot, Ajkán 2 hetet, Székesfehérváron 1 hónapot, Szombathelyen 2 hónapot, MINDENHOL Kimberly néven, és most itt vagyok PÉCSETT, mert csináltatom a fogaimat!(ezért is nehéz időpontot egyeztetni)
Nem vagyok roma lány, ezt is tudnád, ha egyszer is találkoztunk volna. Nem váltogatom a nevemet, fényképgaranciásan, arcképpel hirdetek, SOHA nem volt még olyan beszim, ahol azt írták volna, hogy csalódottság volt a találkozás pillanata! Sőt! Ápolt vagyok, nőies, nincsenek higiénia problémáim, jó a kommunikációs képességem, sokat mosolygok, tiszta, rendezett környezetben várok mindig mindenkit! Egyébként pontosan ebből tudom, hogy nagyon kevés az a fórumos vendég, aki nálam járhatott, (max 3) mert ők ezeket is leírták a valós beszámolójukba egy *** moderálva ***, nem pedig csak mondvacsinált fröcsögés megy. Mondjuk nekem tetszik, mindig is vágytam a hírnévre. :) Eddig minden város összeszisszent a fórumon az első napokban, ahogy beléptem. :) Sokan figyelik, mikor, hol, merre járok, sokan vártak már, sokan "féltek" attól, hogy eljövök ide is. Nálam nics óranézés, nem kell előre f*z*tni, nincs kutya,-dohányszag, nincs telefoncsörrgés, sem férfi a lakásban. Nálam jó illat van, rend, tisztaság, rendesen meg lehet tusolni, mert nem a vendégem idejéből megy, MINDIG friss a törölköző, a lepedő, és én is mindig friss vagyok! Hangulatos szobám van, ahol halkan szól a zene, és hangulat világítás van. Jó ágyam, ami nem nyikorog. Soroljam még? :)
Ezeket a dolgokat még senki nem írta meg a fórumon! Valszeg azért, mert nincs ezekkel baj! Úgyhogy már eleve nem lehetek olyan rossz, mint amilyennek te beállítassz!! Szállj le rólam, mert nem vagyok akkora minuszjel, ahogy te azt elmondod. Kicsit félrelőttél kedves Monk, mert mégegyszer hangsulyozom, hogy MINDENHOL Kimberly vagyok!
Neked mindenkivel rossz volt, csak rossz élményeid vannak, nem gondoltál még arra, hogy hogyan éreznéd magad a bal oldalon?
És egyébként te hogy jelensz meg egy lánynál? Átváltozol az ideáljává? Mindened tökéletes? Viselkedés, modor, beszédstilus, öltözet, test, higiénia...sex??? Jól csókolsz, jól tudsz franciázni, és jól használod a cerkád is? Tőlünk ezt mind elvárjátok! Ti/Te mit teljesítetek ebből? (költői kérdés volt, köszönöm.)