Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. október 09. 12:26

Ezek szerint tegnap még aktív volt a hirdetése.. Ma vagy holnap mentem volna hozzá, de már nem látom :/
Remélem nem végleg tűnt el...

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2015. október 09. 12:36

Köszönöm!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. október 11. 12:05

Tegnap végre volt alkalmam meglátogatni Bellát, már régóta vártam rá, hogy újra aktív legyen a hirdetése. A képei teljesen fedik a valóságot annak ellenére, hogy ezek már nem mostanában készültek. Nagyon szép lány, nekem tetszett, vigyáz az alakjára jó feszes a teste, sehol nem lóg neki semmije. A popsija olyan kerek, hogy körzővel sem lehetne szebbet rajzolni. Alig bírtam betelni a tapizásával. A lábát is nagyon sokat fogdostam :DDD Jó volt vele a szex is. Mivel az együttlét előtt elég sokat chateltem vele, ezért a jellemét illetően már többé-kevésbé tudtam, hogy mire számíthatok, ha elmegyek hozzá. A szépsége mellett kedves lány is, megadja azt a bizonyos barátnő feelinget (természetesen ha a kedves vendég is úgy viselkedik vele és nőként kezeli, nem pedig egy darab húsként; mint írta nekem korábban "Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!").
A szex mellett jól el lehet vele társalogni is erről-arról. Egy órára mentem hozzá, de aztán másfélre hosszabbítottunk, mert nagyon ráhangolódtam. A legszívesebben még legalább ötször annyi időt lettem volna vele vagy talán egy egész napot.

Törölt felhasználó · 2015. október 11. 12:13

Köszönöm zsé a megtisztelö szavaidat,örűltem hogy megismerhettelek! Várlak legközelebb is nállam! Puszy Bella

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 11. 14:09

Üdv!

Dorináról (21) írnék pár tapasztalatot, nem hozzá készültem de akiket kinéztem pont nem értek rá, gondoltam kipróbálom mert nem volt kedvem órákat várni másra. Hát szar ötlet volt. kb. 5x fel kellett hívjam mire ki bírta nyögni a címét, Dorina egy áltagos kis ork csaj (ahogy a képén is látszik) fél órát maradok, elég lesz. Dorina ruhában nekiállt agresszíven, gyors tempóban szaxizni és kézimunkázni gondolm h gyorsan letudja a dolgot, de mikor ez nem jött össze és kértem h ugyan már sexelhetnénk talán, nagy duzzogva lehúzta a nadrágját h majd hátulról, de ezt is hamar megunta és összvissz max negyed óra után azt mondta lejárt az időm és amúgy is mindjárt jön a következő delikvens! Természetesen nem sikerült végeznem és közöltem vele h nekem is van óra a telefonomon és negyed órája még az utcáról hívtam, de ő ekkor már a következő emberrel beszélte a részleteket. Ennyit Dorináról.

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. október 11. 16:24

Szódával elmegy, de ha jót akrsz magadnek, ne "csomagold" ki.

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. október 11. 22:10

Sziasztok! Jessy 30-ról szeretnék infót kérni töletek járt már nála valaki mostanában? Segítségeteket előre is köszönöm!

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 13. 14:59

Hm Dorinából hirtelen Emesse lett, és gondolom még fog is változni mostanában. Kedveském valami értékelhető műsor kéne a lehúzós helyett és nem kéne 2 naponta nevet cserélned! Persze értem én az fárasztó, nevet váltani sokkal egyszerűbb! 

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 13. 20:32

Hali,

Feltűnt 2 érdekes hírdetés. Szimona és Sissy. Ha valaki tud róluk információkat, ne tartsa vissza! 

Megköszönném. 

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 13. 20:38

Szia. Kb fél éve voltam nála. Normális csaj, pozitív hozzáállással, de a külalakkal nem békéltem meg.

Nem a képen látható szinvonal fogad, nem véletlen nem mutat az a kép semmit, csak sejtet. Ha ez a korosztály érdekel, keresd fel Amandát! Talán 1-2 évvel több mint a hírdetésben, de jó a csaj, és nem utolsó sorban jó a hozzáállása. Írták itt hogy átverős, nálam ilyen nem volt.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 13. 20:42

Ezt meg tudom erősíteni! Ha egy családi albumot szeretnék összehozni, tuti felkeresném mert nagyon ügyes fényképész! :) A képein ő van, de teljesen más kategória. 

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 13. 21:02

Igen igen! Nicol is Barby lett, az apróban. Valószínű hasonló okokból.

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. október 14. 08:59

Mercedest merem ajánlani. Nem teenager, de nagyon jó teste van és jó szolgáltató is. Tamarát nem ismerem

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. október 14. 09:54

Köszi az információt zsozso33! Helló!

Törölt felhasználó · 2015. október 14. 10:57

Amandánál ugyanez a tapasztalatom. Csupán egyszer voltam, de észvesztő csók, remek hozzáállás, profin alkalmazkodik, jól veszi a ritmusod, ha ajkaival kényeztet, akkor nagyon szerencsésnek tudhatod magad (óvszert is úgy húz rád...). Addig azt hittem, esetleg zavarni fog, ha több ember van a lakásban, de úgy elbűvőlt, hogy tőlem akár kib****tt Szandi koncert is lehetett volna a szomszéd szobában... 

Veronika21
-től pedig folyamatosan hanyatt dőlök. Nem tudok elégszer rácsodálkozni, mennyire bájos, oldott, közvetlen lány. Tényleg reális a bemutatkozása. Van az a nő, akinél azt érzed, hogy jó helyen vagy, komfortérzeted teljesen otthonos. Nem a megszokott, unalmas, hanem a "teljesen meg vagyok elégedve csöpp-kis-sorsommal" style. Na, nekem Ő az!
Úgyhogy vallomás "on": Hello Anonym csoport! Dr. Johannson vagyok és függő. Veronika függő.. Vallomás "off"
Érzelmi intelligenciával IS megáldott uraknak ajánlva!

Törölt felhasználó · 2015. október 14. 11:23

Sziasztok!

Viki20-ról tud valaki valamit mondani?

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. október 14. 15:27

Szimona(19)-ről van valakinek infója? 

Faszos · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 14. 16:59

Csa. Nekem a dorinárol tejesen más a véleményem tapasztalaim.. velem nagyon kedves normális volt.. jo az agyban is

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. október 14. 17:03

Egyet értek, de sajnos Veronika (21) visszament Veszprémbe! :((((

Faszos · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 14. 17:08

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Hello sziasztok, latom sokan ki irtok h nem vagytok megelegedve a lanyokal. 

Én ma 1fantasztikus élmenyben reszesultem mikor el nentem Biankahoz ő egy isteni nö akinel a diszkrecio  es a higenia hibatlan. 

A szervize pedig csodalatos kedves aranyos oda ado hibatlan minoseg....

Ajanlani tudom mindenkinek.  

Téma indítva: 2010.02.25., 8471 hozzászólás összesen