Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
shrinktube · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. október 14. 22:12

Üdv! És ki az a Bianka?

Törölt felhasználó · 2015. október 15. 01:03

sziszi ről mondjatok valamit ki volt nála milyen???

shrinktube · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. október 15. 06:50

Olvass vissza, vannak róla beszámolók. Az oldal jobb oldalán lévő adatmezőt tudod keresésre használni.

HÓVETTED? · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. október 15. 13:47

*** moderálva *** :D Veronika21 tényleg elmegy? Még aktív ide a hirdetése :(

bacardi · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 15. 13:55

Hali! Nemrég jártam Almánál, de kissé csalódás volt a kaland! Jobb Nőre számítottam. Kedvessége vitathatatlan, mindent próbál megtenni, hogy jól érezd magad, de valahogy túl sok amit tesz. Nekem kapkodónak tűnt, de ezt nem az óranézegetésre értem. Nem is tudtam végig maradni, így 1 óra helyett előbb eljöttem és korrektűl intéztük az *nyagi dolgokat, ez is pozitív! Legközelebb mást választanék. Azért köszönöm Neki!

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 16. 00:56

Hamar igazad lett ;) kicsit fiatalodott, vett egy új kártyát, talán rövidebb lett picit a haja, és talált magának egy szuper nevet Szásá! De szerencse hogy valószínű elég egyszerű software fut rajta, különben nem vágnánk azonnal a helyzetet. 1-2 szarvas hiba jól jön, hogy ne szaladjunk bele a csapdába.....

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 16. 13:40

Új név, új remények ! :D

dunhill · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. október 16. 13:47

lehet, meg az életkor is érdekesen változik:21,19,22 

Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2015. október 16. 14:37

Ez nevetséges! Már Henike a neve, kicsit magasabb lett,hirtelen 22!

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. október 16. 19:34

Már Szabina.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. október 16. 19:49

Miért nem mondja meg neki valaki, akire halgat, hogy ez felesleges erőlködés!

Ezt az energiát fektesse inkább a "MUNKÁBA" és akkor majd MI rácáfolunk itt a fórumon, azzal, hogy Ő nem is rossz szolgáltató. És azzal nyerhet igazán!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. október 16. 21:08

A het elejen voltam Sophia (48)-nal. Eleg jokat olvastam rola itt a forumon, es batran allithatom egy szo sem igaz beloluk.

Sophia Pecsi kalandjaim egyk legrosszabbika volt. 48 helyett inkab 60 lehet, ez nem is lenne baj, de az a fajta 60-as aki soha eleteben nem sportolt, ehhez merten elhizott jelentosen. Ha levetkozik, szetfolyik, hasa lelog.

A masodik rossz, hogy olyan eros parfumot hasznal, hogy be kellett mennem utana a konditerembe lezuhanyozni, mert  olyen illatos lettem, hogy nem mertem hazamenni.

Munyogesek, zsiros haj, szakadt harisnya, ha a hatara fekszik, akig bir felallni. Egy mosoly sem hagyta el az arcat, pedig igyekeztem jo fej lenni.

Vannak Pecsi szolgaltatok akik kozelitik Ot korban, de legalabb konditerembe jarnak, futni, stb... adnak magukra. Ilyet itt nem talalsz.

Sajnalom, kidobott penz volt.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 16. 22:27

Na ez már az a szint, amihez nem lehet mit hozzászólni. 

Először azt hittem hülyére akar venni mindenkit, de ezt már nem hiszem, hogy komolyan csinálja.

TNS · Újonc (133 hozzászólás) · 2015. október 17. 12:06

Sziasztok!

A napokban ismét voltam Ginánál, hosszabb idő után látogattam meg és újra nagyon kellemes élményekkel távoztam tőle. Mindig meglepődök kicsit, hogy hogyan képes ilyen kedvesen, felszabadultan, lazán viselkedni. A szobában, ahol együtt voltunk, beépítettek egy táncrudat is (képen is szerepel), ami nekem nagyon bejött. A szolgáltatása pedig tényleg magas színvonalú, ugyan olyan szinten maradt, mint amikor megismertem. Ha az ember nem akar feleslegesen pénzt kiszórni, akkor merem ajánlani továbbra is, mert itt azt kapod (legalábbis én), amire tényleg vágysz. A körülmények is teljesen korrektek, tiszta, rendezett fürdőszoba, több féle tusfürdő, tiszta törölköző, a szobában kellemes gyertyafény, zene, frissítővel, illetve kávéval is megkínált. A szex pedig fergeteges volt megint, nagyon odateszi magát. Szerintem Pécsett az egyik legjobb szolgáltató.

Veronica · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 17. 12:19

nem megyek el, Pécsett vagyok továbbra is ! :)

kovand · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 17. 14:34

Hali!

Egyet kell értsek TNS kollégával.

Gina igazi kis gyöngyszeem városunkban. Én is mindig pozitív tapasztalatokkal jövök el tőle.

Csak normális makkereknek ajánlom! :)

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 17. 14:46

Üdv! 

Mindig pozitív tapasztalattal jössz el? Ez úgy hangzik mintha minden nap mennél :) Ezek után már én is rohadt kiváncsi vagy erre a Gina lányra, csak mikor Pécsen vagyok valahogy sosem érem el..

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. október 17. 17:21

Johnny Rock!

Szerintem tapasztalt"öreg" róka vagy már ezen a fronton. Ha már azajtóban ilyen csalódás ért, miért kísértetted a sorsod és nem fordítottál hátat?

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. október 17. 23:22

Nagyon szépen köszönöm fiúk. :) 

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 18. 16:14

Az "új" lányt Ritát védelmezi az oldal! Figyeljétek, eltünnek a hozzászólásaim. Már 2-3 eltűnt!

Lehet beírt valamit a kishölgy, és az oldal szerkesztői elhitték. Ez nem semmi!

Téma indítva: 2010.02.25., 8469 hozzászólás összesen