Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lánykereső Szerkesztőség · 2015. október 18. 17:16

Tisztelt zsozso33!

Kérjük váltsanak témát, mivel lassan csak erről szól ez a topic, hogy mi a hölgy neve. Mi írtuk vissza folyamatosan Ritára a hirdetés nevét, akár mire írta át.

Köszönjük!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. október 18. 20:47

Köszönjük mi is! Írják meg neki is, hogy ne nevet váltson hanem hozzáállást és szerintem lesznek itt a városban sokan akik kiváncsiak lesznek rá! Szerintem ígéretes a HÖLGY! Komolyan.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 18. 21:00

Ez korrekt! Köszönöm, és rendben!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. október 19. 10:21

Igazad van! Azt kellett volna tennem.

májsztro · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 19. 11:20

Itt negatív véleményt nem lehet írni?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. október 19. 13:32

Most erre a 4 szóra miért is jött 3 negatív jelzés? Nagyjából sejthető...

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2015. október 19. 13:49

virág v. bonbon a hölgyeknek? szerintetek?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. október 19. 13:52

Virág.

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. október 19. 14:04

Elém levăgos kiknek nem tetszik :D 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. október 19. 19:18

Szerintem a bonbon!

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. október 19. 22:25

Nyugtassatok meg. Ugye túlélte a kékruhás csávó a dominát?

bacardi · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 20. 09:26

Hali! Már nagyon rég készültem arra, hogy meglátogassam a város egyik kincsét! Tegnap sor került rá! 

Nem részletezem, de valami fantasztikus estét töltöttünk el és biztos megyek még hozzá! 

Kedvesség, nyugalom és minden ami egy jó szeretkezéshez elengedhetetlen, ott volt nála!

Köszönöm!  DRÁGA MERYLL!

Törölt felhasználó · 2015. október 20. 09:36

Szerettem minden pillanatot!.....:-) Csókollak! Köszönöm az estét Kincsem!

bacardi · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 20. 15:52

Nem igazán értem a negatív kezecskéket a hozzászólásaink jobb sarkában!

Biztos mindenki ott volt akkor és átélte amit mi! 

Törölt felhasználó · 2015. október 20. 21:01

Irigység,intrika,rosszindulat Kincsem :-) 

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2015. október 21. 09:15

Hanna(29), avagy az illúziók egy magasabb szintre emelése.

Valóban elhiszed, hogy lenyűgözően humoros vagy, remek veled beszélgetni, ellenállhatatlan az illatod, hibátlan szerető vagy.

Azt, hogy te vagy az az eszményi egyetlen abból a bizonyos millióból.

..

A kért órából hirtelen két óra lesz (a pompás társaságnak köszönhetően), aminek ellenértékét aztán szuggesztív módon, valamennyi kedvezménnyel, de bevasal rajtad*, merthogy ráeszmélsz, hogy tkp. a verbalitáson kívül semmit nem kaptál.

A hölgy nem nézi az időt, nem figyelmeztet, ennek meg is vannak a maga anyagi konzekvenciái, egyéb okok miatt (...).

Technikákról sajnos a fent említett indokok miatt nem tudok információt szolgáltatni.

DE! Ami hiba adódott is a látogatásom során, azt a saját debilitásomnak tudom be, ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Hanna egy dörzsölt kis tündérbogyó. Küllemre 100%-ban megfelel a képen látottaknak, nekem nagyon tetszett. Nem húz parfümcsíkot maga után, de szerfelett ápolt, nagyon kellemes illata van. Kiváló szolgáltató, maximálisan ajánlom mindenkinek!

Az élményt ezúton is köszönöm neki, nagyszerű önismereti "szeánsz" volt, illetve, mert ahogy említettem is, én elhittem magamról...! :)

*ugyan kérlek, úgyis kif**eted, nem itt kell sp*rolni

koja · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 21. 15:17

Sziasztok,

Meg tudná valaki adni priviben Meryll elérhetőségét, el szeretnék végre jutni hozzá!

Esetleg tudtok rajta kívül jó szolgáltatót ajánlani?

köszönöm

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2015. október 21. 18:21

Szimonánál ezek szerint nem volt még senki? 

bacardi · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. október 21. 22:31

Megosztanám mai fantasztikus élményem! Már rég készültem, hogy meglátogatom Moncsit, ma sor került rá. Az a hölgy nyitott ajtót aki a képeken van csábos és sexy fehérneműben fogadott egy szépséges NŐ! Kedves fogadtatásban volt részem, bekísért a szobába és italt hozott. Picit beszélgettünk majd tusolás és irány a szoba! Finom csókkal kezdett majd feltérdelt az ágyra, maga elé állított és jól bekeményített. Aztán kölcsönös francia játék következett, átszőve forró csókokkal és érzéki simogatással. Majd rám ültés így lovagolt hol heves, hol lassú tempóban fimom csókok közepette egy jó ideig gyűrtük egymást és itt lett vége elsőre. Mielőtt újra megkóstoltuk volna egymást kis beszélgetés volt majd ismét egymást vettük kezelésbe, miután mindketten izgalomba jöttünk kérésre hátulról támadtam, ezt nagyon imádja! Persze én is! Felváltva keményen és lassabb tempóban csináltuk, istenien mozgott rajtam! Sajna másodszor már nem tudtam a végére jutni, de így is fantasztikus volt! Biztos megyek még hozzzá is! Köszönöm Moncsi!

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. október 22. 00:46

Nos igen,  Moncsi tud valamit. A hozzáállása a dolgokhoz példa értékű sztem, sokan tanulhatnának tőle a városban!

Téma indítva: 2010.02.25., 8464 hozzászólás összesen