Szerintem Ő az.
Ismerősek voltak a képei, de egy ideig nem uigrott be, hogy ki lehetett.
Aztán nekem is Virág ugrott be...
Szerintem Ő az.
Ismerősek voltak a képei, de egy ideig nem uigrott be, hogy ki lehetett.
Aztán nekem is Virág ugrott be...
igen, ő az!
Sziasztok,munkámbol adodoan sokat utazom,holnap pécsre készűlök,közép korosztálybol kit ajánlanátok?
Andresz, keresd fel Lilut!
Szombat esti tapasztalat...bizalmatlanság? Mondják az uri emberek,hogy miért előre fizetni..hát annak oka van...szombat este f*zet kedves vendég előre lefixáltunk mindent,menet közben kért ezt azt pluszba,és még időt is 😬külömbözetet rendezzük végén,naivan mondtam rendben..20 percből 45 perc lett...mondja a kocsiban van a többi p...,mondtam várjon és együtt lemegyünk, türelmetlen volt hogy várni kell 5 percet,végül előre ment,kifogás telefonálni kell...tudtam hogy le fog lépni,de azért valahol bíztam a csodában :) lementem hűlt helye volt,és persze ki volt kapcsolva a telója,mindez 2 perc alatt 😬remélem jól aludt a gerinctelen, és kívánom neki,hogy büntesse még a sors :)remélem olvassa soraimat,és átértékeli ,hogy mekkora .......ez a bizalmatlanság oka...😉
Kinek lehet ugy igazan vadul megszexelni a torkat?
Szia :) . Szerintem írd ki a fekete listára a kedves úr számát,hogy mi is tudjuk kire kell jobban figyelni. Mondj7k én be sem engedném ha tudnám a számát. Kellemes napot. Szia:) Valeri
Feketelista ( egybe bocs;)
Szerintem akár ide is kiírhatnád! Had szégyelje a pofáját. Az ilyenek miatt érezzük magunkat szarul.
Hali,
Rami 22 érdekelne, volt már valakinek?
Naponta van az apróban, de felhívhatatlan, már szinte fantomnak tűnik.
Köszi, előre is! Privátban is jöhet.
Virág néven hirdetett még lár hónapja. Ha beírod a keresőbe, akkor szerintem dob ki véleményeket róla.
Micsoda lelkesedés.. :)
Úgy legyen!
Az apróban hirdető Stella (19) egy potrohos, csúf roma csaj. De hát ahány ház, annyi szokás.. :D
Van egy olyan érzésem, hogy erre a hozzászólásra záros határidőn belül kegyetlenül lecsap a cenzúra.. :)
Szia! Talan ugyanarrol az Ildirol beszelunk, Ildi37-rol. Voltam vele tobb varosban is, nagyon kellemes vele minden alkalom. Soha nem hagyom ki, ha arra jarok, amerre o! Benne soha nem csalodom. Mindig kedves, azt csinalja, amit kerek es nem "dob" ki a 60-ik percben. A szexben nagyon erti a dolgat! Csak ajanlani tudom!
Természetesen azzal a cselekedettel megerősítenék azt, amit írtam róla :) Múltkor még Maya (21) néven hirdetett, azóta átkeresztelődött Stella (19)-re, ami megint csak nem azt tükrözi, hogy minőségi aru lenne a csaj, és két évet fiatalodott is egy hét alatt :D
Csodák még léteznek !
Biztos megtalálta az örök fiatalság forrását.. :)
Hol található ez a bizonyos Ildi37??
Sziszi 24-et és Lili 20-at ajánlani tudom! mindkettőjüknél voltam és nem okoztak csalódást! :)