Véletlenül nem tudja valaki, hogy Meryll csak masszást vállal vagy annál többet is?
Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. július 14. 17:37
Törölt felhasználó · 2016. július 15. 11:50
Meryll csak masszázst vállal....annál többet nem.....!
just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. július 15. 13:35
Hát ennek semmi értelme amit írsz. Értem én, hogy lehúznád a konkurenciát, de nem ez volt a kérdés! Tényleg senki nem tudja mi lett Lilivel? Kétlem, hogy csak én kedveltem volna..
oneperson · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 16. 17:09
Sziasztok!
Zsani (22), és/vagy Bella (27)-ről tudna valaki tapasztalatot írni? (privátban is lehet)
Köszönöm!
Mostmondom · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. július 18. 23:29
Lexy (37) Kedves, ápolt, viszont biztosan idősebb mint 37. A masszász elment, csak kézi levezetés van. A diszkrécióra nagyon figyelt, ami pozitív.
Johanna (27) Aranyos masszőrlány, kézi levezetés van, de *** moderálva ***, érdekes élmény volt, de végülis bejött. A képek kicsit feljavítottak szerintem, de csinos, szép lány.
Lili Szőke fiatal csajszi, helyes pofival, jó alakkal. Hozzá is masszázsra mentem, az nem volt nagy szám. Aranyos, lesi a kívánságokat, viszont a franciája nekem kicsit kapkodós volt, de lelkes. Neki volt a legjobb alakja a lányok közül.
Kiara Nála fél órát voltam, rugalmasan meg tudtuk beszélni a dolgot. Szimpla francia volt, semmi extra. Korrekt, formás csajszi.
Alexa/Vanessa (33) Hozzá is masszázsra mentem és egy franciára, de nagy csalódás volt. Szerintem a 33 az jó 50-nek is. Ezt leszámítva kedves és figyelmes volt.
Kimondottan széparcú, alacsonyabb lányokat 20 év körül ajánlhatnátok. Jöhet privát élménybeszámoló is ;)
mogyorospele · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2016. július 19. 05:53
Van olyan lány Pécsett (akár alkalmi is, mint az időnként városunkba látogató vendégművészek), akinek mellbimbó piercingje van?
Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. július 19. 16:26
Tímea26- minden téren jó választás a nem csontvázat kedvelőknek
Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. július 21. 01:07
Hellanal volt valaki mostanaban? Meg mindig az ajanlott kategoriaba tartozik? Ha tudna valaki irni rola frissebb beszamolot, megkoszonnem. :)
Ki az aki meg ajanlott MILF kategoriaban?
trevor · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. július 21. 11:42
Még kora tavasszal du gtam meg utoljára, akkor minden rendben volt vele.
trevor · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. július 21. 11:43
De már inkább mature, mind milf kategória! :D
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2016. július 22. 11:31
Hi!
Hirdetett nem rég egy Vivien nevű hölgy,hatalmas mellei vannak, a kertvárosban volt a rendelő,de a Fórum mellől kellett kivinni oda. Olyan 40-es, milf kategória! Nem tud valaki elérhetőséget hozzá?
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2016. július 25. 09:57
Uj helyen rendel es meg mindig nagyon jol sz*p. Sajnos a kora elegge latszik, de csak az arcan. A tobbi bombazo.
Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2016. július 25. 21:36
Az igaz, hogy fél óra Ámor Bárban ***moderálva***ba kerül + a hotel? Járt valaki Ámorban mostanában, jót és rosszat is hallottam(sajnos több a rossz) a helyről, de mivel nem vagyok pécsi, nem volt alkalmam meglátogatni eddig. Egy haveromtól hallottam, hogy a csajok nagyon rámenősek és azt akarják, hogy csak f*zesdd nekik a koktelokat :D Prágában voltam egy ilyen ismertebb night clubban ahol kb 20 csaj odajott bemutatkozni és visszamentek a helyükre, nem kérték h f*zesdd nekik a piát stb és az került kb ***moderálva***be, azzal, hogy volt szoba zuhanyzóval is(szóval nem egy lepukkant helyről beszélek).
Van ennek köze a valósághoz vagy ez az infó amit kaptam egyáltalán nem tükrözi a valóságot - dzsámi közelében található Ámor bárról beszélek, ha esetleg valaki nem tudná.
Köszi szépen.
enforcer · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. július 25. 23:34
Gina 20 a *** moderálva *** ( ***moderálva***) Dalmi 19
Törölt felhasználó · 2016. július 26. 05:36
Üdv!
Korábbi hozzászólásomból idézek.
"Az Ámorban vannak jó csajok, de igazság szerint dugnt nem szeretnek, inkább piálnának veled, és mihamarabb kitennének az ajtón kívülre. Amit ott kaptam a fél óra *ráért, egy gumis fr*ncia volt egy ócska széken a budiban, *tvar hozzáállással."
A tiszteletd*jat jól ismered és igaz a hír, hogy egy pár ital *rát is kifacsarják még belőled.
Nem ajánlom. Azon csodálkozom, hogy az a hely még üzemel....
Keress fel inkább valakit az itt hirdetők közül, hidd el, hogy jobban jársz.
SLaci · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 26. 13:01
Sissy 30-ról valaki valamit ?
massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2016. július 27. 10:36
Kozármislenyi egy kört megér :D
suller · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. július 27. 18:39
Megéri bizony! Nagy dumás a csaj,de nagyon tud szeretni :)
Törölt felhasználó · 2016. július 28. 05:50
Nemrég látogattam meg Babbett (43) -et. Nagyon kedves, nagyon fincsi nő. Alacsony, nagyon jó alakú, a képei a valóságnak megfelelőek, bár szerintem élőben sokkal jobban néz ki. Kedves arc, szexi cuccban fogad, nagyon korrekt és érti a dolgát. Nagyon jól tolta a franciát és nagyon jó kis teste van: nem túl kemény, nem túl puha, pont jó. Formás cicik, finom punci, nagyon jó élmén yvolt vele lenni. Hozzáállás, hajlandóság csillagos ötös. Kiválóan éreztem magamat vele, csak ajánlani tudom.
- CD
ralph · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. július 29. 13:38
sziasztok
Amanda 29 ? valos vélemény van ? ajánlott? jok az uj képek
kössz