Szia
Korrekt , kedves , diszkret hely . Csak kézi levezetés van , de az egyik legjobb .
Szia
Korrekt , kedves , diszkret hely . Csak kézi levezetés van , de az egyik legjobb .
szia! már nem az .
Hello.
Szeretnék valamelyik lányhoz elmenni, Edina, Lina, Jenny, Mira, Regina, és Anett tetszik külsőre. Ki(k)hez érdemes közülük elmenni? Aki tud valamelyikőjükre valami infot az légyszi ossza meg velem. Köszi!
Orosz rulett! Szomorú! :(
Ajjaj, pedig én ezt jó szándékkal írtam ki, abból kiindulva, hogy minden hozzátok látogató férfiember van olyan épelméjű, hogy még csak nem is gondol a gumi nélüli szexre. Eléggé lesújtó, hogy naponta több olyan hívást is kapsz, amiben ilyet kérnek.
Üdv Maktársak!
Lexy (35) masszörnek hírdeti magát szexmentessen.
Van aki már szexelt vele? Mert a tapasztalatom az hogy némi + ért és egy kis noszogatásért vállalnak mást is.
Sajnálnám ha nem így lenne, tehát várom az infót hátha volt olyan szerencsés köztünk akinek sikerült.
Előre is köszi
Kedves zs1987! Most hogy ezt a lányt, név szerint kiírtad a fórumra, mégtöbb telefonja, és kuncsaftja lesz! És ha ez a dolog IGAZ, akkor szórja majd szét a bacikat, vírusokat a városban! Fogalmad sincs hány telefont kapok nap mint nap, arra vonatkozólag, hogy vállaljam be gumi nélkül a dolgot, mert nem számít a p*nz! Kaptam már ***moderálva*** felajánlást is pluszba! Mikor mondtam a kedves ügyfeleknek hogy semmi p*nzért sem, akkor ki voltak akadva rám, és éreztem a hangjukon hogy egy kanál vízben megfolytanának legszívesebben! Szerencsémre ezeket az embereket már sikerült teljesen leépítenem (az sem érdekelt ha jól f*z*tő ügyfél volt és vissza járt régebb óta).
Csak szólok, lehet, hogy nem ártana óvatosnak lenni az apróban hirdető Bellával, mert március közepén a ***moderálva***pont azért tiltották ki véglegesen, mert gumi nélkül is vállalt szexet!!! Korábban Szekszárdon hirdetett, az ottani fórumban úgy jellemezték, hogy kedves, korrekt lány (a ***moderálva*** adatlapja szerint 29 éves). Kár érte, mert a képeken elég jól néz ki, gondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne elmenni hozzá, na de így???
Szerintem ez egy olyan dolog, amire nincs mentség. Még ha a város legbecsesebb szexistennőjéről is találnék ilyen infót, szerintem azt is közzétenném (bár köztük valószínűleg nincs olyan, amelyik ilyen ámokfutásba kezdene, hogy némi plusz p*nzért kockáztassa a saját és mások egészségét, továbbá elveszítse a visszatérő vendégeinek nagyrészét). Ha nem hisztek nekem, keressetek rá a ***moderálva*** egyből ki fogja dobni.
Sziasztok! Bia nevű lányról tud valaki valami infót? Már nem látom ha hirdetését. Pedig én személy szerint nagyon jól éreztem magam vele. Előre is köszönöm.
Nagyon köszönöm! Máskor is szívesen látlak! Puszi
Mindkét feltételnek megfelel Sunny. Kedves és csinos is. Ugyan csak második nekifutásra sikerült találkoznunk, de igazán jól éreztem magam vele. Megérte az újra próbálkozást, máskor is szívesen megyek.
kedves csinos lány érdkelne!?
Sziasztok! Ki járt már Kata pécs hirdetönél? megosztaná velem milyen volt és mit válal....
Tisztelt közönség!
Valakinek valamilyen tapasztala a pécsi illetőségű Dalmáról (25)?
Köszönöm!
Nincs semmi probléma! :)
Az igazság az, hogy hetek óta ez az új deign, de szerencsére eddig még senki sem fordult ki az ajtómon. Évek óta terveztem ezt a frizurát, most épp itt volt az ideje, hogy kipróbáljam.
Szívből köszönöm Neked a jókívánságokat!
S, ha már kitárgyaltuk az új hajamat, akkor ezúttal szeretném megragadni az alkalmat (ha a T. Szerkesztőség nem moderál) , hogy közöljem:pár napig nem leszek elérhető: számításaim szerint pénteken este ismét a városban leszek!
További kellemes hetet kívánok mindenkinek!
Üdv
Tudna ajánlani nekem valaki egy kedves és csinos lányt pécsen, aki ráérne 1-2 órára?
Olyanra gondolok, aki nem csak a p*nzre hajt, hanem élvezi is a dolgokat.
Ezen kívül Katrináról szeretnék érdeklődni, aki járt nála kérem írja le, hogy millyen.
Köszönöm
En voltam tul tolakodo. Bocsi.
De ez a haj pont olyan, mint nehany eve volt az a hosszu ulepu gatya a noknek. az is szonyu volt, megis sokan felvettek. Halisten gyorsan kikopott a "divat"-bol....
Eredmenyes hajovesztest kivanok........, meg persze, hogy sok ferfitarsamnak bejojjon az uj design! :)
Szia
Minden újdonságra nyitott vagyok! :)
Gyorsan visszanöveszteni eléggé macerás lenne, mivel sok idő szükséges hozzá. Maximum hajpótlással tudnék hatásos eredményt elérni. Egyenlőre nem szándékozom ilyesmit tenni De tudod, ez pont olyan, mint a tetkók:egyeseknek bejön, míg másoknak nem. Idővel majd hozzászoktok a látványhoz! :)
S még mielőtt bárki is a fejemhez vágná hogy támadok, erről szó sincs....csak pár gondolat volt a témával kapcsolatban!
Jajj istenem Laura!!!!! Mit tettel a hajaddal! Gyorsan noveszd vissza.
:(((((