Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. október 06. 20:27

Szia 

Korrekt , kedves , diszkret hely . Csak kézi levezetés van , de az egyik legjobb . 

tigriscicca · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 06. 09:13

szia! már nem az .

XXYYYX · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. október 05. 13:30

Hello.

Szeretnék valamelyik lányhoz elmenni, Edina, Lina, Jenny, Mira, Regina, és Anett tetszik külsőre. Ki(k)hez érdemes közülük elmenni? Aki tud valamelyikőjükre valami infot az légyszi ossza meg velem. Köszi!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 05. 12:42

Orosz rulett!  Szomorú! :(

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. október 05. 12:39

Ajjaj, pedig én ezt jó szándékkal írtam ki, abból kiindulva, hogy minden hozzátok látogató férfiember van olyan épelméjű, hogy még csak nem is gondol a gumi nélüli szexre. Eléggé lesújtó, hogy naponta több olyan hívást is kapsz, amiben ilyet kérnek.

Fantom08 · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. október 05. 12:02

Üdv Maktársak!

Lexy (35) masszörnek hírdeti magát szexmentessen. 

Van aki már szexelt vele? Mert a tapasztalatom az hogy némi + ért és egy kis noszogatásért vállalnak mást is.

Sajnálnám ha nem így lenne, tehát várom az infót hátha volt olyan szerencsés köztünk akinek sikerült.

Előre is köszi

Amidala · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 05. 11:00

Kedves zs1987! Most hogy ezt a lányt, név szerint kiírtad a fórumra, mégtöbb telefonja, és kuncsaftja lesz! És ha ez a dolog IGAZ, akkor szórja majd szét a bacikat, vírusokat a városban! Fogalmad sincs hány telefont kapok nap mint nap, arra vonatkozólag, hogy vállaljam be gumi nélkül a dolgot, mert nem számít a p*nz! Kaptam már ***moderálva*** felajánlást is pluszba! Mikor mondtam a kedves ügyfeleknek hogy semmi p*nzért sem, akkor ki voltak akadva rám, és éreztem a hangjukon hogy egy kanál vízben megfolytanának legszívesebben! Szerencsémre ezeket az  embereket már sikerült teljesen leépítenem (az sem érdekelt ha jól f*z*tő ügyfél volt és vissza járt régebb óta).

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. október 04. 19:05

Csak szólok, lehet, hogy nem ártana óvatosnak lenni az apróban hirdető Bellával, mert március közepén a ***moderálva***pont azért tiltották ki véglegesen, mert gumi nélkül is vállalt szexet!!! Korábban Szekszárdon hirdetett, az ottani fórumban úgy jellemezték, hogy kedves, korrekt lány (a ***moderálva*** adatlapja szerint 29 éves). Kár érte, mert a képeken elég jól néz ki, gondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne elmenni hozzá, na de így???

Szerintem ez egy olyan dolog, amire nincs mentség. Még ha a város legbecsesebb szexistennőjéről is találnék ilyen infót, szerintem azt is közzétenném (bár köztük valószínűleg nincs olyan, amelyik ilyen ámokfutásba kezdene, hogy némi plusz p*nzért kockáztassa a saját és mások egészségét, továbbá elveszítse a visszatérő vendégeinek nagyrészét). Ha nem hisztek nekem, keressetek rá a ***moderálva*** egyből ki fogja dobni.

Péter1111 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 04. 17:11

Sziasztok!   Bia nevű lányról tud valaki valami infót? Már nem látom ha hirdetését. Pedig én személy szerint nagyon jól éreztem magam vele.  Előre is köszönöm.

Sunny23 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. október 04. 13:32

Nagyon köszönöm! Máskor is szívesen látlak! Puszi

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2013. október 02. 23:58

Mindkét feltételnek megfelel Sunny. Kedves és csinos is. Ugyan csak második nekifutásra sikerült találkoznunk, de igazán jól éreztem magam vele. Megérte az újra próbálkozást, máskor is szívesen megyek.

worms · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 02. 15:07

kedves csinos lány érdkelne!?

halilali002 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 01. 19:58

Sziasztok! Ki járt már Kata pécs hirdetönél? megosztaná velem milyen volt és mit válal....

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2013. október 01. 16:55

Tisztelt közönség!

Valakinek valamilyen tapasztala a pécsi illetőségű Dalmáról (25)?

Köszönöm!

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 23:24

Nincs semmi probléma! :)
Az igazság az, hogy hetek óta ez az új deign, de szerencsére eddig még senki sem fordult ki az ajtómon. Évek óta terveztem ezt a frizurát, most épp itt volt az ideje, hogy kipróbáljam.
Szívből köszönöm Neked a jókívánságokat!

S, ha már kitárgyaltuk az új hajamat, akkor ezúttal szeretném megragadni az alkalmat (ha a T. Szerkesztőség nem moderál) , hogy közöljem:pár napig nem leszek elérhető: számításaim szerint pénteken  este ismét a városban leszek!

További kellemes hetet kívánok mindenkinek!

pétervarga · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 22:56

Üdv

Tudna ajánlani nekem valaki egy kedves és csinos lányt pécsen, aki ráérne 1-2 órára?

Olyanra gondolok, aki nem csak a p*nzre hajt, hanem élvezi is a dolgokat.

Ezen kívül Katrináról szeretnék érdeklődni, aki járt nála kérem írja le, hogy millyen.

Köszönöm

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 19:37

En voltam tul tolakodo. Bocsi.

De ez a haj pont olyan, mint nehany eve volt az a hosszu ulepu gatya a noknek. az is szonyu volt, megis sokan felvettek. Halisten gyorsan kikopott a "divat"-bol....

Eredmenyes hajovesztest kivanok........, meg persze, hogy sok ferfitarsamnak bejojjon az uj design! :)

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 16:34

Szia

Minden újdonságra nyitott vagyok! :)

Gyorsan visszanöveszteni eléggé macerás lenne, mivel sok idő szükséges hozzá. Maximum hajpótlással tudnék hatásos eredményt elérni.  Egyenlőre nem szándékozom ilyesmit tenni De tudod, ez  pont olyan, mint a tetkók:egyeseknek bejön, míg másoknak nem. Idővel majd hozzászoktok a látványhoz! :)

S még mielőtt bárki is a fejemhez vágná hogy támadok, erről szó sincs....csak pár gondolat volt a témával kapcsolatban!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 06:59

Jajj istenem Laura!!!!! Mit tettel a hajaddal! Gyorsan noveszd vissza.

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 06:32

:(((((

Téma indítva: 2010.02.25., 8453 hozzászólás összesen